Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia

The Hunger Games: Catching Fire
2013
7,3 296 tys. ocen
7,3 10 1 295650
6,5 46 krytyków
Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia
powrót do forum filmu Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia

http://catchingupdates.tumblr.com/ (jak się pojawi na youtube to wrzucę link)

Rany chyba nie spodziewałam się, że w spocie pokażą aż tyle nowych scen choć zaczynam się lekko niepokoić....jak dla mnie to w tych wszystkich zapowiedziach jest za dużo wątku miłosnego. Jednak wolałabym żeby wątek miłosny nie przysłonił reszty. A tak ogółem to bardzo fajne sceny... widać że trzymają się książki

użytkownik usunięty
julcia2805

I znowu pokazali więcej :)

ocenił(a) film na 9
julcia2805

Dzięki wielkie :) Na przyszłość prosiłabym o umieszczanie tego typu informacji w nowych tematach.. Wiem, że dla kogoś może to być tylko zapychanie forum, ale gdybym nie weszła z czystej ciekawości na ten temat nie zauważyłabym Twojego postu :)

ocenił(a) film na 9
Rose_Clementine

Obydwa spoty są świetne. Według mnie na razie wszystko- zaczynając od obsady, a na strojach kończąc- zmierza w dobrym kierunku. Każdy zwiastun jest naprawdę bardzo emocjonalny, a musimy pamiętać, że nie zobaczyliśmy jeszcze NIC z areny. Mam nadzieje, że reżyser skupił się w dużej mierze na początku rewolucji, a nie tylko na trójkącie miłosnym. Wracając do samych spotów to ten drugi, przedstawiony przez ch0d0r jest już z napisami na stronie hungergames . pl (bez spacji). Gdyby ktoś miał informacje dotyczące spotu numer 1 z polskimi napisami to bardzo proszę o informacje (link).

ocenił(a) film na 9
pantomima4

Drugi spot - tak jak i poprzedni - podesłała julcia2805 :)

ocenił(a) film na 10
pantomima4

Zgadzam sie,obydwa spoty zapierają dech w piersi, juz sie wprost nie moge doczekac filmu, najchetniej juz bym to obejrzała w tej chwili!!!! a co do tego ze nie pokazali nic z areny, uwazam za dobre posuniecie, tak jak w przypadku 1 czesci.
kto czytal ksiazki, wie co sie zdarzy, ale i tak wszyscy dalej sa w niepewnosci jak to twórcy wszystko przedstawili. chyba ze ukaze sie jeszcze 1 finalny zwiastun z fragmentami z areny?

ocenił(a) film na 8
sisterstar

Na bank pojawi się zwiastun ale mogą pokazać tylko urwyki plazy czy coś

sisterstar

Ostatni finalny zwiastun zostanie pokazany w niedzielę 27 października!!! a co w nim pokażą... przekonamy się niedługo choć moim zdaniem areny nie zobaczymy ... i dobrze - chciałabym, żeby ta część filmu była całkowitą niewiadomą przed seansem. Dużo odkryli z zamieszek, z wątku miłosnego, odkryli całe zasady 75 igrzysk więc niech arena zostanie niewiadomą

julcia2805

Może w zwiastunach specjalnie pokazali tylko wątek miłosny ;)

ocenił(a) film na 9
mawa2

podoba mi sie ten spot:) jak dla mnie ten watek milosny jest spoko, wcale nie jest go za duzo:)

cynaminek

Też tak myślę :)

ocenił(a) film na 8
julcia2805

Kurde, ja już chce zobaczyć ten film. Jedyne zastrzeżenie to aktor grający Finnicka Odaira po prostu NIE!!!! To powinien być facet niesamowicie przystojny a jest taki se. Ja potrafię zrozumieć że czasem nie da się przenieść powieści idealnie na ekran ale matko jedyna nie mogli znaleźć lepszego aktora do odegrania tej roli. Może się czepiam ale facet trochę pogra w tej trylogii a nie uwierzę że nie było innych chętnych. :/

ocenił(a) film na 9
Bloody_Anna

za to Liam Hemsworth grajacy Gale Hawthorne to niezle ciacho...

julcia2805

Znalazł ktoś link do spotu, który jest pokazany na tych gifach?
http ://mockinnjay. tumblr. com/post/65044507907/new-clips-from-exclusive-tvspot-of-catching-fire
(usuńcie odstępy przy kropkach)
link podany poniżej nie działa i nie mogę go nigdzie znaleźć ;/

ocenił(a) film na 9
cathrine00

po wpisaniu ,,catching fire spot 3" w youtube i włączeniu opcji wyświetlania zgodnie z datą przesłania od najwcześniej powinien wyświetlić się wrzucony chyba w Hiszpanii w słabej jakości. Sprawdź, może jeszcze będzie.

pantomima4

Dzięki. Znalazłam ;)
Jakby ktoś chciał:
/watch?v=ZiyGiTm5dDU&feature=youtube_gdata