Ocena zbyt wysoka jak na taki gniot, setki filmów lepszych od tego w mojej subiektywnej
ocenie ma gorszą średnią. Typowo zmierzchowy klimat jak to niżej ktoś pisał, akcja dopiero po
półtorej godziny filmu która i tak niczym nie zaskakuje gdyż prawie jej nie ma. Główna
bohaterka denerwowała mnie przez cały seans, i nie chodzi tu tylko o jej grę aktorską która w
moim mniemaniu była mocno średnia jak o stylizacje postaci (typowo ciągle rycząca pseudo
bohaterka) przez praktycznie cały seans miałem ochotę ją uderzyć aby w końcu stuliła pyszczek
i zaczęła robić to co i tak w sumie robiła tyle, że bez ciągłego walenia fochów.
Spodziewałem się dobrego kina akcji z elementami sc-fi ale nie dostałem kina akcji tylko mdłą
miłosną historyjkę o kobicie która zachowywała się jak nastolatka w okresie buntu.
Dodam jeszcze, że gdyby nie fakt, że na film wydałem 20zł to wyłączyłbym go po 40 minutach seansu.
hardcore, nie? średnia 8.2, film zaraz wejdzie do top50...to tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że ludzie stają się coraz głupsi:)
Zabawne jak starasz sie odgryzc, dalej mozesz odpowiadac na moje posty ale z gory powiem, ze ten jest ostatnim z mojej strony. Milego macenia wody.