Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia

The Hunger Games: Catching Fire
2013
7,3 296 tys. ocen
7,3 10 1 295650
6,5 46 krytyków
Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia
powrót do forum filmu Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia

Ocena zbyt wysoka jak na taki gniot, setki filmów lepszych od tego w mojej subiektywnej
ocenie ma gorszą średnią. Typowo zmierzchowy klimat jak to niżej ktoś pisał, akcja dopiero po
półtorej godziny filmu która i tak niczym nie zaskakuje gdyż prawie jej nie ma. Główna
bohaterka denerwowała mnie przez cały seans, i nie chodzi tu tylko o jej grę aktorską która w
moim mniemaniu była mocno średnia jak o stylizacje postaci (typowo ciągle rycząca pseudo
bohaterka) przez praktycznie cały seans miałem ochotę ją uderzyć aby w końcu stuliła pyszczek
i zaczęła robić to co i tak w sumie robiła tyle, że bez ciągłego walenia fochów.

Spodziewałem się dobrego kina akcji z elementami sc-fi ale nie dostałem kina akcji tylko mdłą
miłosną historyjkę o kobicie która zachowywała się jak nastolatka w okresie buntu.

Dodam jeszcze, że gdyby nie fakt, że na film wydałem 20zł to wyłączyłbym go po 40 minutach seansu.

ocenił(a) film na 4
Sergij

hardcore, nie? średnia 8.2, film zaraz wejdzie do top50...to tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że ludzie stają się coraz głupsi:)

ocenił(a) film na 10
Sergij

nie porównuj tego arcydzieła do zmierzchu !

BitchesLoveCake

Coz dla niektorych I zmerzch jest arcydzielem, ty dla mnoe lezysz na tej samej plaszczyznie co oni

ocenił(a) film na 10
Sergij

może leże i na tej samej ale ty leżysz na dnie
a poza tym kup sobie słownik

BitchesLoveCake

Nie kazdy ma klawiature z polskimi znakami panie 'mam najlepszy gust'

ocenił(a) film na 10
Sergij

od kiedy to "i" jest polskim znakiem ?

BitchesLoveCake

Zabawne jak starasz sie odgryzc, dalej mozesz odpowiadac na moje posty ale z gory powiem, ze ten jest ostatnim z mojej strony. Milego macenia wody.

ocenił(a) film na 10
Sergij

haha, zabawny jesteś