PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=504776}

Igrzyska śmierci

The Hunger Games
2012
7,2 393 tys. ocen
7,2 10 1 392617
6,6 75 krytyków
Igrzyska śmierci
powrót do forum filmu Igrzyska śmierci

Co roku każde województwo, poza mazowieckim (bo stolica) i dwoma losowo wybranymi, dostarcza parę nastolatków i organizujemy własne igrzyska, z transmisją na żywo w TVN24 albo innej telewizji. Dzieciaki mogą być losowane np. z poprawczaków. Co sądzicie o tym pomyśle?

astat_2

lol

ocenił(a) film na 10
astat_2

Boże, widzisz i nie grzmisz

ocenił(a) film na 6
aggatka

On niestety nie widzi :D

astat_2

Jestem w szoku

użytkownik usunięty
astat_2

Stary, rzucam wszystko i idę :D

ocenił(a) film na 8

Ja zgłaszam się na ochotnika ale tylko wtedy gdy prowadzącym będzie Krzysiu Ibisz :)

astat_2

po co dzieci, lepiej po 4 z każdej partii politycznej niech sie wyrzynają.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
astat_2

Dobre!!!!! :D

astat_2

Cicho, jeszcze pan płemieł przeczyta i wpadnie na genialny pomysł na redukcję bezrobocia. Oczywiście, kto nie będzie chciał oglądać igrzysk to moher, pisowiec i ciemnogród. Jaśnie oświecona warszawka jarałaby się tym jak mieszkańcy Kapitolu. Chociaż moze by się na to nie zdecydował, bo w końcu ktoś musi robić na niego i jego kolesi.

ocenił(a) film na 10
astat_2

Naprawdę to super pomysł idź i się zgłoś -,-

ocenił(a) film na 9
astat_2

Zabawny wpis, przyznaję! A może i nie, bo to wcale nie jest taka nieppawdopodobna wizja.

astat_2

makabryczny pomysł ;)

ocenił(a) film na 9
astat_2

Się uśmiałem :D

ocenił(a) film na 4
astat_2

Takie porównanie pokazuje, jakim debilnym pomysłem są te całe igrzyska.

ocenił(a) film na 7
astat_2

Autor wpisu mieszka w Bułgarii, to co go obchodzą jakieś nastolatki z Polski;)

ocenił(a) film na 7
Irma100

Oj tam że w Bułgarii, po 1989 rozsiało naszych rodaków po całym świecie, ale przecież przez to nie przestajemy być Polakami. Mój pomysł jest całkiem poważny i możemy go rozszerzyć na inne kraje jeśli jest taka propozycja :)

ocenił(a) film na 7
astat_2

Jeśli Twój pomysł jest całkiem poważny, może powinieneś iść do lekarza? Psychiatry, albo chociaż neurologa? Tak dla pewności.

ocenił(a) film na 7
Irma100

A czy nie powinien do "psychiatry, albo chociaż neurologa" udać się ten, kto wierzy w animowaną propagandę homoseksualizmu ("Golden Blond and Jet Black") ? Tak dla pewności...

ocenił(a) film na 7
astat_2

Och, więc obejrzałeś mój profil? To miło.

Propagandę homoseksualizmu? Jaki wydźwięk mają Twoje słowa? Ja nawołuję do tolerancji. I owszem, wierzę, że do niektórych ludzi taki filmik może trafić.

ocenił(a) film na 3
astat_2

Ech ty warszawiaczku... Poza tym jestem za tym, by owe IŚ odbywał się co najmniej na poziomie UE.

astat_2

Ja polecam prawdziwych niedorozwojów, takich co myślą, że są dorośli po dowodzie i że są najmądrzejsi, bo poprawczaki mają całkiem normalnych ludzi.