PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=468065}
6,2 88 tys. ocen
6,2 10 1 87961
5,8 46 krytyków
Ile waży koń trojański?
powrót do forum filmu Ile waży koń trojański?

Fajny ten film jest, mnie się podobają takie zwariowane komedie.

klaudusia761212

Klaudusiu,
Tobie dię wiele filmów podoba. Próbowałem przejść przez Twoją listę ulubionych i doszedłem do "c". Parę ciekawych tytułów tam w sumie masz: "Czarodziejka z księżyca", "Ali G." i "Akademia Policyjna". Pzdr :)

cubic_2

To przeglądaj dalej może jeszcze coś znajdziesz :P.

klaudusia761212

A tak na marginesie to niepotrzebnie takie osoby jak Klaudusia zawyżają oceny filmów. Ja mu dałem 3, ale rozumiem, że ktoś może dać mu 6... no nawet 7... ale 9 to jest pomyłka. I taki film zamiast mieć średnią max 5, bo na tyle zasługuje ma ponad 6. Nie kumam tego...

cubic_2

To jest Twoje zdanie. Ja mam inne. Nie podobało Ci się, ok. Mi się podobało, też ok. Więc możesz już zamilknąć w tej sprawie bo nie ma tu już więcej nic do dodania.

klaudusia761212

I naprawdę uważasz, że ten film jest "rewelacyjny"?

cubic_2

Nie uważam że ten film jest rewelacyjny. Nie biorę nigdy pod uwagę tego co pisze pod tymi gwiazdkami ARCYDZIEŁO, REWELACYJNY, BARDZO DOBRY itd. Jeśli mi się coś spodobało i mnie zaciekawiło to daję dużo gwiazdek jak nie to 1. I już nie lubię się rozdrabniać. A jeśli Ci to nie pasuje to zgłoś to do moderatora tej strony.

klaudusia761212

:) "Nie biorę nigdy pod uwagę tego co pisze pod tymi gwiazdkami" - no comment! Faktycznie jest to napisane po nic!

cubic_2

A czy ja napisała że jest to napisane po nic? Może dla kogoś to ma znaczenie, dla mnie nie.

klaudusia761212

Ale autor tej strony oznaczył tak gwiazdki "po coś", więc jeżeli Tobie to nie pasuje, to nie głosuj na tej stronie, tylko załóż swoją stronę na której będziesz sobie głosowała "jak chcesz".
Pzdr

cubic_2

Wszystkich się tak czepiasz czy tylko mnie?

klaudusia761212

Nie lubię się czepiać ludzi. Jeżeli ktoś ma inny gust to ok - jego sprawa. Jeżeli komuś nie podoba się to co mnie to też ok, ma prawo. Nie znoszę natomiast skrajnej głupoty, a to co Ty pokazałaś w tym wątku i w swojej karierze na filmweb.pl do takowej się zalicza!

cubic_2

To dobrze, nie mogą być wszyscy mądrzy, a pewnie pełno ty takich jak ty.

klaudusia761212

Ty taka jak ty :)

Przestań psuć innym zabawę głupim głosowaniem i skończmy ten temat!

ocenił(a) film na 1
klaudusia761212

Ten film to jest dno pod każdym względem. Kretyńskie dialogi przypominające M jak Miłość, fatalna gra aktorów, scenariusz do śmietnika - tragedia.

ocenił(a) film na 6
klaudusia761212

Też daję 1 albo 10 i co? Dając jeden podnosze średnią filmu sugerując tym samym, że film jest warty obejrzenia, jak daje 1 to nie polecam. Czepiacie się pierdół na forach internetowych a wasze córki puszczają się już w podstawówce

ocenił(a) film na 5
Carleone

Ja daje 5/10. Ale generalnie film słabiutki, naiwny, ckliwy aż plomby wylatują. Parę dobrych momentów (jak ten z kubicą). Ta ocena 5 to za ścieżkę dźwiękową, gre Więckiewicza i powrót do przeszłości. Ale dialogi to DNO.

ocenił(a) film na 5
Carleone

5/10 Film jak na polska kinematografie jest zdecydowanie ok, pomimo ze jest jedna z niezwykle wielu nagranych w ostatnim czasie komedii romantycznych, posiada nienachalny humor (np.: Robert Kubica :D), pokazuje jak wiele sie w polsce zmienilo, moze nie w jakiś wyjatkowo szeroki spojrzeniu, ale poprzez male jednak bardzo wazne w naszych czasach szczegóły. "ile wazy koń trojański?" porusza ciekawe zagadnienie jakim jest chec cofniecia sie w czasiei niedoprowadzenia do bledow ktore popelnilismy, dzieki czemu film przynajmniej chwilami sklania nas do refleksji, a to juz duzo jak na polskie kino. Podsumowując, film warto obejrzeć w nudne niedzielne popoludnie, nie zanudzi nas, a moze nawet doslownie chwile rozbawi :)

ocenił(a) film na 10
rudy134

Się zdenerwowałem więc muszę napisać, bo mnie boli:))). "cubic 2" jesteś prosty, nie umiesz uszanować decyzji innych, a sorry ty po kaszy to już śpisz, jutro przeczytasz tego posta. Film fajny w ogóle się nie zawiodłem. Bardzo dobra komedia romantyczna. Dobry pomysł, suuuper humor, czego można chcieć więcej od komedii romantycznej, walk w stylu matrix, efektów gwiezdnych wojen, powtarzam komedia romantyczna a nie komedia. Jak dla mnie 10/10 jeżeli chodzi o komedię romantyczną. Proszę o tytuły ostatnio lepszych komedii rom. a do tego polskich. Bo wszystko co Polskie to najlepsze

P.S. Naprawdę nauczcie się szanować czyjeś gusta. Jak się komuś nie podobał to ok ma prawo, ale nie obrażajcie innnych, schowani w domu przed komputerem, bo jest to żałosne.

skiman1

:))))))
O kurcze, aż w pięty mi poszło! Tekst "z kaszą" świetny. Cieszę się, że Ci się ten film podoba i oczywiście szanuje to. Przepraszam, że musiałeś się przeze mnie zdenerwować. Wycofuje wszystko co mówiłem o głupkach głosujących albo na 1 albo na 10. Mogę już spokojnie walnąć kaszę i iść spać??

cubic_2

I jeszcze jedno. Wpis: "Też daję 1 albo 10 i co? Dając jeden podnosze średnią filmu sugerując tym samym, że film jest warty obejrzenia, jak daje 1 to nie polecam. Czepiacie się pierdół na forach internetowych a wasze córki puszczają się już w podstawówce" uznaje za jeden z lepszych jakie ostatnio przeczytałem!!! Szacun!