PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=468065}
6,2 88 tys. ocen
6,2 10 1 87961
5,8 46 krytyków
Ile waży koń trojański?
powrót do forum filmu Ile waży koń trojański?

...czy wyjść z kina?
MOJA OPINIA (podkreślam moja, bo zapewne wielu fanów gatunku i tak niedługo podpisze tu swoje niechybnie nieprzychylne opinie, a ja po prostu piszę co myślę o filmie nie krytykując niczyich upodobań): nudna sielanka i psychicznie niedojrzłej idealnej spełnionej królewny której problemy stanowią np.ojej były mąż przynosi mi na urodziny kwiaty,których nie lubię albo ojeju mamy piękne dwupiętrowe mieszkanie ale wyprowadźmy się stąd! bo ona ma coś do sypialni albo ammm jej mąż spłacił kredyt na wspomniane już piękne mieszkanie i kupił drugie bo oszczędzał (chyba nie wyprodukował 5. części Indinay Jonesa to miał kase). Poza tym drażniącą nierealistyczna komuna w której nieszczęsna bohaterka zmierza sie z kłopotami takimi jak=mam wszystko, tylko mój mąż kurka koło mnie nie lata...

Na koniec chciałabym dodać, żę wstyd że Julek Machulski taką chałę zadedykował swojemu ojcu, który był wielkim człowiekiem i sory ale moim zdaniem chyba zasługiwał na coś lepszego...

Oczywiśćie film polecam wszystkim fanom "Nigdy w życiu", "Ja wam pokażę" "Dlaczego nie" - jest to kolejny film tego typu - może bez gwiazdorskiej obsady (Artur Żmijewski) ale zawsze...

Aha... oczywiście nie mogę powiedzieć że film nie miał ani jednego dobrego momentu- podobało mi sie nawiązanie np do Tuska i kilka innych, ale jak na jeden cały film to trochę za mało