PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=468065}
6,2 88 tys. ocen
6,2 10 1 87961
5,8 46 krytyków
Ile waży koń trojański?
powrót do forum filmu Ile waży koń trojański?

co to za tytół? ile waży koń trojański?! hehehe polscy rezyserowie niemaja co wymyslac ja wam powiem ile wazy kon trojanki pewnie w huuu duzo:P

Lionsgate

Aż się człowiekowi odechciewa jak patrzy na takie kretyńskie tematy ze smaczkami typu " tytół". Pochlastać się można...

ocenił(a) film na 7
Egzot

Chcesz się chlastać bo jakiś debil znowu objawił swoje głupkowate "ja"?
Odpuść człowiecze..

ocenił(a) film na 8
Treh

Ja odpuszczam. Niech go "Chihuahua z Beverly Hills" kopnie.
Hehehe

bordans

xDD

(za krótki blah blah blah blah blah)

Egzot

Żeby zrozumiec tytuł to trzeba obejrzec film, i oczywiscie w jakis racjonalny sposob odniesc go do calego filmu, wczoraj obejrzany na przegladzie, polecam. W naszych czasach komercjalnych polskich komedii ten sie wyróżnia. Jeszcze raz polecam.

Lionsgate

co ty gosciu porownujesz ? tytul LOT NAD KUKULCZYM GNIAZDEM jest fajny ? chyba nie a jednak jest w top5 ten film. w sumie to zastanawiam sie ile ty masz lat ze piszesz cos tak kretynskiego

lo_oser

Hehe, ciekawe czy chodzi o tego konia trojańskiego którego wage się mierzy w kilogramach, czy o tego, którego się mierzy w megabajtach ;D

strieloqq

PS: polskie komedie nie mają szczęścia do tytułów, a takie dzieło jak "Dzień Świra" zasługuje na lepszy =P

ocenił(a) film na 3
Lionsgate

Filmu nie widziałem ale tak zakładam że tytuł surrealistyczny jak Polska przed '89 :) czekam z niecierpliwością i na bank pójdę do kina na to :)

Na marginesie dla głombuff Fajerfoks ze słownikiem jenzyka polskiego powinien być obofionskofy pszy kożystaniu z internetu ;)

Lionsgate

Tytuł troche beznadziejny mogliby przynajmniej jakiś ciekawszy dać...ale film był ciekawy:P

ocenił(a) film na 7
Lionsgate

co jeden post to głupsza wypowiedź...