co to za tytół? ile waży koń trojański?! hehehe polscy rezyserowie niemaja co wymyslac ja wam powiem ile wazy kon trojanki pewnie w huuu duzo:P
Aż się człowiekowi odechciewa jak patrzy na takie kretyńskie tematy ze smaczkami typu " tytół". Pochlastać się można...
Chcesz się chlastać bo jakiś debil znowu objawił swoje głupkowate "ja"?
Odpuść człowiecze..
Żeby zrozumiec tytuł to trzeba obejrzec film, i oczywiscie w jakis racjonalny sposob odniesc go do calego filmu, wczoraj obejrzany na przegladzie, polecam. W naszych czasach komercjalnych polskich komedii ten sie wyróżnia. Jeszcze raz polecam.
co ty gosciu porownujesz ? tytul LOT NAD KUKULCZYM GNIAZDEM jest fajny ? chyba nie a jednak jest w top5 ten film. w sumie to zastanawiam sie ile ty masz lat ze piszesz cos tak kretynskiego
Hehe, ciekawe czy chodzi o tego konia trojańskiego którego wage się mierzy w kilogramach, czy o tego, którego się mierzy w megabajtach ;D
PS: polskie komedie nie mają szczęścia do tytułów, a takie dzieło jak "Dzień Świra" zasługuje na lepszy =P
Filmu nie widziałem ale tak zakładam że tytuł surrealistyczny jak Polska przed '89 :) czekam z niecierpliwością i na bank pójdę do kina na to :)
Na marginesie dla głombuff Fajerfoks ze słownikiem jenzyka polskiego powinien być obofionskofy pszy kożystaniu z internetu ;)