Hulk jest to jedyna postac marvela ktora wg mnie jest nudna i wogole stworzenie kontynuacji tak nudnego filmu jest bez sensu ( mowa tu o 1 czesci) jednak druga czesc wydaje mi sie nieco bardziej atrakcyjniejsza :) niezle dobrana obsada, swietne efekty i z pewnoscia klimat filmow marvela :) to jest recepta na swietne kino rozrywkowe ,moze nieco kiczowate ( ale ja lubie takie ):)jednego czego sie obawiam to ze ten film nie zadowoli w pelni moich oczekiwan ( w porownaniu do innych ekranizacji komiksowych ) bo nie zachwyca mnie ta postac, ale moze całoksztalt zrobi wrazenie ... czas pokarze...
Hulka w reżyserii Anga Lee ciężko będzie położyć jeśli idzie o głębię postaci. Co innego jeśli mówi się o scenach akcji. Te na pierwszych zwiastunach prezentują sie nieźle. Ja mam nadzieję że ten film będzie co najmniej na poziomie "Iron Mana". Czyli solidne kino akcji. Ale jak już mówiłem pierwsza wersja ma świetnie opracowane postacie i kapitalne aktorstwo...(np generał Ross w wykonaniu Sama Eliota lub Eric Bana w roli Bruce'a)
Twierdzisz ze Norton jest gorszym aktorem niz Bana? Jak dla mnie sam Edward pociagnalby ten film, a w duecie z Rothem jest po prostu skazany na sukces.
A gdzie napisałem że Norton jest gorszym aktorem? Ja po prostu powiedziałem że Bana zagrał tę rolę idealnie. Norton pasuje do roli Bannera bo wygląda jak sierotka (poza tym lubię go za fenomenalny Fight Club i niezłe American History X). Bana natomiast pasował i wyglądem i fenomenalnie zagrał tę postać. dlatego twierdzę że Nortonowi będzie ciężko.