Jak zrozumieliście jego wypowiedź? Wg mnie była dwuznaczna (chyba specjalnie). Wiadomo, że Iron Man ma być w grupie Avengers razem z Hulkiem(+ Thor, Kapitan Ameryka i Ant Man), ale w filmie można to było zrozumieć wręcz odwrotnie - jakby miał walczyć z Hulkiem.
nie, on mowi ze "co gdybym ci powiedzial, ze robimy druzyne" a general na to "co za my"... zapewne chodzi o S.H.I.E.L.D., fajnie ze juz tutaj robia watki avengersowe... tak jak w iron manie na samiutkim koncu, jeszcze tylko thor i kapitan ameryka i potem wszyscy razem :)
No właśnie, przecież mają robić ekranizacje zarówno Thora jak i Kapitana, słyszałem plotki, że po tych produkcjach, ma powstać film Avangers, możliwe w takim razie, że to będzie prawda ;)
Avengers juz oficjalnie zostało potwierdzone, ujawniono także postacie jakie się tam pojawią: Ant Man, Iron Man, Hulk, Thor, Kapitan Ameryka.
Ciekawe czy Ant Mana również osobno zekranizują... Osobiście wątpie, bo ta postać jakoś tak mało znana jest. Jeśli mają te wszystkie postacie otrzymać osobne filmy, to my chyba Avengers ujrzymy dopiero w 2015... ;)
Ant Man ale z jego udziałem nie zapowiedziano filmu?? bo Thora I Kapitana Ameryke oficjalnie zapowiedziano ale o AntManie nic nie słyszałem . bo the avengers to ma byc dopiero po tych filmach wszystkich jak wypisałeś :)
pzdr
Z oficjalnych informacji wynika ze premiera nastapi 4 lata wczesniej.Premiera Iron Man 2 zapowiadana jest na 2010 rok,nastepnie Kapitan Ameryka Maj 6, 2011.The Avengers zapowiedziane na lipiec 2011.
No właśnie... to tylko zapowiedzi, ciężko żeby się z tym wszystkim wyrobili, skoro taki Downey nadal nie ma kontraktu na iron mana 2 podpisanego. Nie bardzo się do roboty palą. Tyle filmów wypakowanych efektami w tak krótkim czasie? Jak im się to uda to pewnie zrobią gnioty, bo będą to robić na szybko.