Incredible Hulk

The Incredible Hulk
2008
6,4 126 tys. ocen
6,4 10 1 125551
5,4 36 krytyków
Incredible Hulk
powrót do forum filmu Incredible Hulk

Co za dno!

użytkownik usunięty

Niesamowite.Mamy tutaj film o gościu,który gdy się wk..wi robi sie zielony.A ludzie chmarami o tym dyskutują.Co za świat.Mad World!Lepiej idzcie oglądać gumisie albo dobranockę dzieci.Bo nikt normalny nie ogląda takich bajek.

hmm można też wywnioskować, że nikt normalny nie będzie szukał Hulka na filmwebie i właził na stronę poświęconą zielonemu stworkowi...

Tak więc, Turbobyku, witam Cię wśród nienormalnych :)

użytkownik usunięty
Kazioo

No wiesz na stronie tytułowej filmwebu ukazują się nowości,a wśród nich są zwiastuny-zawsze oglądam wszystkie.Noi na zwiastunie hulka wymiekłem.Noi ten bieg i walka z tą kupą.Nie powiem gdy byłem mały oglądałem bajki.ALE MIAŁEM 10 lat.

A nie pomyslales, ze sa tacy ktorzy lubia takie filmy, jak np Ja ??:]. Batman, X-Men (superman, spiderman sa po prostu mocno PRZEREKLAMOWANE, ale nie dnem), a teraz jeszcze nowy Iron Man - kino rozrywkowe. Pochwal sie w takim razie, co Ty ogladasz :]

użytkownik usunięty
Shagohad

Zawsze możesz zobaczyć mojego bloga i ulubione.Nie mówię,że wszystkie te filmy są złe.Na przykład Batman Początek jest okej mimo iż jest to film o gościu w gumowych uszach,który ratuje świat-kolejny absurd,ale film sie broni,może dlatego że tego Batmana za dużo na ekranie nie ma,a jak jest to jest cienko.hulk może i nie będzie złym film byleby sam Hulk sie w tym filmie nie pojawił. :)

I tak uważam iż Batman Początek to najgorszy film Nolana,a Hulk po zwiastunie widać,że to dno dla dzieci.

Myśle, że prawdziwego kinomana można poznać po tym, że obiektywnie potrafi spojrzeć na każdy rodzaj filmu. Także na pełną nierealistycznych efektów superprodukcje opartą o scenariusz komiksowy.

A ja powiem, ze Batman: Poczatek to najlepsza czesc Batmana, HA !, i czekam co zaprezentuje soba "Mroczny Rycerz". A jak narazie to fajnie sie bawilem ogladajac Iron Man'a, oraz mam nadzieje sie rowniez spoko bawic na Hulku.

użytkownik usunięty
Shagohad

Powiem tak.Batman Początek to jedyny film o superbohaterach i na podstawie komiksu,który da sie w miarę normalnie oglądać.Kiedyś gdy byłem mały oglądałem te stare Batmany i nawet wtedy mi się nie podobały.Jestem obiektywnym kinomanem i nawet napakowane filmy o superbohaterach traktuję z dystansem noi jedyny w miarę fajny to Batman Początek.A Hulk to będzie dno.Szkoda mi Nortona,bo to niezły aktor.