Incredible Hulk

The Incredible Hulk
2008
6,4 126 tys. ocen
6,4 10 1 125551
5,4 36 krytyków
Incredible Hulk
powrót do forum filmu Incredible Hulk

I w jakich momentach... mniej więcej kiedy występuje :D Bo chcę obejrzeć ten film, ale tylko dla
Roberta, a jak jest tam na jakieś ułamki sek to nwm czy mi się opłaca ;)

ocenił(a) film na 7
NeitalMike

Jest praktycznie przez cały film. Tylko sceny po napisach nie masz co oglądać bo tam akurat go nie ma.

collosus

mhm bo się zastanawiałam, bo piszę, ze ''niewymieniony w czołówce'' i sądziłam, że go za dużo tam nie będzie xd

ocenił(a) film na 5
NeitalMike

nie ma go w filmie, tylko w ostatniej scenie, może 30 sekund :P

ocenił(a) film na 9
NeitalMike

Jest w koncowej scenie chyba po napisach, ale i tak polecam obejrzec. Moim zdaniem to drugi bardzo dobry po Iron Manie film robiony do Uniwersum Avengers.

ocenił(a) film na 6
Magic1997

apropo: wie ktos co oznaczala ta scena ze starkiem i jego słowa o teamie?

ocenił(a) film na 9
Aureos

http://www.filmweb.pl/film/Avengers+3D-2012-371515

ocenił(a) film na 6
Magic1997

tylko że to bez sensu
akcja hulka dzieje się równolegle lub tuż po iron man 1, a wtedy stark nie był w teamie avengersow, nie wiedział nawet ze s.h.i.e.l.d. istnieje

ocenił(a) film na 9
Aureos

No wlasnie, wiedział. W IM2 byla pokazana w wiadomosciach w telewizji akcja z "TIH" w czasie gdzie Hulk mniej wiecej kopnął Blonskyego. W IM2 Furry wszystko opowiedział Tonemu o Shield.

ocenił(a) film na 6
Aureos

Polecam Marvel One-Shot: The Consultant. Wszystko jest tam wyjaśnione. W skrócie: Stark był jednym z obserwowanych przez SHIELD do projektu Avengers. Wyżej postawieni ludzie chcieli dołączyć do grupy Abomination, co nie odpowiadało Fury'emu i Coulsonowi, postanowili więc to załatwić w ten sposób: wysłali Starka jako konsultanta, bo liczyli na to, że generał Ross zdenerwuje się i nie zgodzi, co zresztą się stało (twórcy powiedzieli, że po tej scenie Stark zaczął swoim gadaniem irytować Rossa, na co ten kazał mu wyjść z pubu. Wtedy Stark kupił ten pub). Hulk nie był w planach dołączenia do Avengers, został wysłany na Hellicarier jedynie z powodu swojej wiedzy na temat promieniowania gamma. Jak jednak okazuje się w Avengers, dołączył do drużyny, która w 2 części będzie działać samodzielnie, bez kontroli SHIELD.

ocenił(a) film na 7
ocenił(a) film na 5
collosus

Dobre.

ocenił(a) film na 6
collosus

Zabawne :P

ocenił(a) film na 10
NeitalMike

Nie ma go w filmie, dlaczego miałby byc?

ocenił(a) film na 6
NeitalMike

10 sekund:D ciekawe ile dostal za to wystąpienie gaży:D