I w jakich momentach... mniej więcej kiedy występuje :D Bo chcę obejrzeć ten film, ale tylko dla
Roberta, a jak jest tam na jakieś ułamki sek to nwm czy mi się opłaca ;)
Jest praktycznie przez cały film. Tylko sceny po napisach nie masz co oglądać bo tam akurat go nie ma.
mhm bo się zastanawiałam, bo piszę, ze ''niewymieniony w czołówce'' i sądziłam, że go za dużo tam nie będzie xd
Jest w koncowej scenie chyba po napisach, ale i tak polecam obejrzec. Moim zdaniem to drugi bardzo dobry po Iron Manie film robiony do Uniwersum Avengers.
tylko że to bez sensu
akcja hulka dzieje się równolegle lub tuż po iron man 1, a wtedy stark nie był w teamie avengersow, nie wiedział nawet ze s.h.i.e.l.d. istnieje
No wlasnie, wiedział. W IM2 byla pokazana w wiadomosciach w telewizji akcja z "TIH" w czasie gdzie Hulk mniej wiecej kopnął Blonskyego. W IM2 Furry wszystko opowiedział Tonemu o Shield.
Polecam Marvel One-Shot: The Consultant. Wszystko jest tam wyjaśnione. W skrócie: Stark był jednym z obserwowanych przez SHIELD do projektu Avengers. Wyżej postawieni ludzie chcieli dołączyć do grupy Abomination, co nie odpowiadało Fury'emu i Coulsonowi, postanowili więc to załatwić w ten sposób: wysłali Starka jako konsultanta, bo liczyli na to, że generał Ross zdenerwuje się i nie zgodzi, co zresztą się stało (twórcy powiedzieli, że po tej scenie Stark zaczął swoim gadaniem irytować Rossa, na co ten kazał mu wyjść z pubu. Wtedy Stark kupił ten pub). Hulk nie był w planach dołączenia do Avengers, został wysłany na Hellicarier jedynie z powodu swojej wiedzy na temat promieniowania gamma. Jak jednak okazuje się w Avengers, dołączył do drużyny, która w 2 części będzie działać samodzielnie, bez kontroli SHIELD.