Incredible Hulk

The Incredible Hulk
2008
6,4 126 tys. ocen
6,4 10 1 125552
5,4 36 krytyków
Incredible Hulk
powrót do forum filmu Incredible Hulk

Jak dla mnie Hulk 2003 jest super. Ang Lee przedstawil historie Bruca Bannera ciekawie, wprowadzajac nieco kulture wschodu. Do tego idealna gra Erica Ban'y. Nowy Hulk moze zadziwic jedynie efektami specjalnymi,nie zebym nie lubial Nortona. Rezyser Transportera nic nie wniesie do tego filmu.Do tego jak nie bedzie muzyki Dannego Elfmana to nie bedzie git.

ocenił(a) film na 6
sabre

Nie mógłbym się zgodzić bardziej. Hulk'03 jest świetny.

Hank

ja też uważam że Hulk z 2003 jest wyjebisty i 10/10 pomimoże niebyło w nim żadnych wrogów ale zato maksymalnie ciekawie wykorzystali postac Hulka jako również samego wroga- siebie.

Walker_

co by tu więcej pisać ?

kocham was za wcześniejsze wypowiedzi i w pełni popieram , ja rozumiem że można zrobić Remake filmu który został nakręcony ze 20 lat temu , ale do cholery filmu który został nakręcony zaledwie 5 lat temu , a do tego nadal poraża efektami specjalnymi i ciekawą fabułą ?

PO CO ??

przecież najnowsza część Hulka nie będzie niczym więcej niż spłyceniem Historii Hulka i nawaleniu tam jak najwięcej sieczki , ja rozumiem że rozpierducha to esencja wszystkich Historii o Incredible Hulku , ale film z 2003 roku nadał Hulkowi nowego oblicza , i zamiast bawić się w Remake'i , powinni zabrać się za Sequel jak już , albo za jakąś inną postać Marvela

peace

użytkownik usunięty
marobot_2

Popieram w pełni przedmówców. Dodam tylko, że uważam Hulka Anga Lee za najlepszy film na podstawie komiksów Marvela. To jedyny film z tej serii który dorastał do dojrzałych ekranizacji Batmanów.

Szanuje waszą opinię ale nie zgadzam sie z wami dla mnie Hulk Anga Lee był totalna katastrofą oczywiście Eric Bana zagrał swoja role jak najlepiej umiał ale fabuła tego filmu była żenadą . I jestem niezmiernie radosny ze kręcą drugą cześć remake i na dodatek z Edwardem Nortonem a skoro tak jest znaczy to ze film będzie świetny ten aktor nie przyjmuje do dupy Scenariuszy . I jestem pewny gdy tylko obejrzycie ten film zmienicie zdanie na temat Hulka Anga Lee . pozdrawiam

użytkownik usunięty
jasio177

"Hulk" Anga Lee był świetny. Pokazywał zmaganie człowieka z własnymi słabościami, a tutaj? Reżyser "Transportera" zrobi efektowny, ale zapewne "pusty" film.

ocenił(a) film na 4

ja również zgadzam sie ze Hulk 2003 był kapitalny. Jesli chodzi o nowego Hulka, to ciekaw jestem roli Nortona.

ocenił(a) film na 6

zgadzam sie ze hulk z 2003 byl swietny ale uwazam ze ten tez ma szanse byc dobry. po pierwsze edward norton, a po drugie louis leterrier nie nakrecil tylko transportera ale takze czlowieka psa ktory nie byl wcale takim znowu pustym filmem. nawet jet li pokazal w nim ze umie grac:D

użytkownik usunięty
marobot_2

Robią tak jakby remake dlatego że Hulk 2003 przepdał w BOX office-sie. Czyli na rynku jest niewykorzystany potencjał.
Bardziej zastanawiający jest fakt dlaczego E. Norton bierze w nim udzial przecież do tej pory nie grał w takich filmach. A to może oznaczać że w scenariuszu jest coś ciekawego.

Pufu-pufu

użytkownik usunięty

Najzabawniejsze jest to, że współtwórcą scenariusza jest sam Norton.

sabre

Moim zdaniem bedzie to Film przeladowany efektami specjalnymi i niedorzecznych zdarzen wsam raz dla spragnionych 13latkow.Pozniej wyjdzie z tego gra video,gadzety typu Figurki-zabawki.Srednia Na FM wynosic bedzie zapewnie 7,37 bo ludzie beda miec przed oczmi pierwowzor i beda narzekac a po co?a na co?zrobiono ten film!I taki talent jak Edward Norton pojdzie sie je*ac!AMEN

użytkownik usunięty
luthien_11

Wychwalaliście tak tego Hulka z 2003 roku że aż sobie go załatwiłem i wczoraj obejrzałem. Jakie wrażenia ? Dno dno dno (Moja ocena 4/10). Nic dziwnego że robią nowego skoro pierwszy był/jest takim rozczarowaniem.

ocenił(a) film na 4
sabre

wole komiks

ocenił(a) film na 8
sabre

Widzę , że interesujesz się komiksami Marvela. To dobrze , bo ja też. Jak ocenisz The Amazing Spider-man ?