Reszta ekipy z Avengers ma już zaplanowane filmy: Thor 2, Captain America 2, Iron Man 3, ale nic nie słychać o kolejnej części Hulka. Jak myślicie, jest sens powstania drugiej części ? Moim zdaniem Hulk był lepszy od Kapitana Ameryki.
Jest zaplanowany na 2015 r chociaz nie jest to jeszcze pewne.
zrodlo: http://www.komiksynaekranie.com/2012/05/hulk-w-planach-marvela-na-2015-rok/
A w ogóle wiadomo coś, dlaczego Edward Norton nie gra już Hulka (w The Avengers został zmieniony przez Marka Ruffalo)?
Edward Norton chciał zagrać hulka w The Avengers, ale podobno marvel miał z nim jakieś problemy podczas kręcenia filmu The Incredible Hulk i nie chcieli powtórki w The Avengers, dlatego Hulka gra Mark Ruffalo.
Z całym szacunkiem do Marka Ruffalo , jednak Norton to klasa , zresztą ten Hulk w Avengersach jakoś srednio mi się podobał , ( chodzi mi o wygląd) zdecydowanie lepiej wygląda ten z IH
Fakt mi również z wyglądu bardziej się podobał w IH, ale w Avengers nie liczył się wygląd tylko kraksa jaką zrobił Hulk.
A i jeszcze jedno, ja też uważam że Edward świetnie zagrał Bannera, ale czegoś mi u niego brakowało, a to coś miał Ruffalo :D
Zgadzam się wypadł lepiej.
Norton nie jest zły. Też zagrał dobrze, lecz Ruffalo lepiej :)
obydwaj to mokre pipy w porównaniu do Ericka Bany.. Edek to mydłek a Ruffalo... no kurde, stary jest
tak naprawdę to jest już drugi film o Hulk'u, pierwszy powstał w 2003 roku. A co do sporu o aktorów uważam że Eric Bana był najlepszym Hulkiem ;P
bo to jest "dwójka" i mam nadzieję że z taką obsadą już nie zrobią żadnego filmu. nie umywa się do wersji z Erick'iem Bana
Właśnie na AXN w jakimś programie na temat kina mówili, że Ruffalo ma zagrać 5 kolejnych filmów jako Hulk, część to kolejni Avengers, ale przynajmniej jeden ma być jego własny ;)
Kevin Feige powiedział, że w najbliższym czasie nie planują solowego filmu Hulka. Myślę, że trudno byłoby na razie pogodzić fabułę takiego filmu z tym co się stało w Avengersach.