Słuchaj Dwight. Nie wypowiadaj się na temat filmów tworzonych na podstawie komiksów, taka moja rada. Twoje zdanie "Jedyne, czego oczekuję po takich stricte rozrywkowych, pozbawionych ambicji dziełkach, to że nie będę raczony tandetą i traktowany jak przygłup" dobitnie dowodzi że Ty takie filmy dyskredytujesz przed obejrzeniem i dla Ciebie z góry są one dnem totalnym itp itd. Jak ci nie pasuje to nie oglądaj filmów typu Punisher, Hulk, Spider-man. W ogóle trzymaj się z dala od filmów z universum marvela. Oglądaj sobie filmy typu Angielski pacjent, Pożegnanie z Afryką, Żądło (moim zdaniem bardzo dobre filmy). Może te tytuły spełnią Twoje wysublimowane wymagania. A takie filmy jak Hulk zostaw w spokoju bo mamy dość takich pseudo krytyków jak Ty. A dla Twojej wiadomości jako wielki fan komiksów przeczytałem wszystkie tytuły (marvela) jakie wychodziły u nas od 1991 roku do 2000. Zaczynając od spider-mana po Punishera na Hulku kończąc. I uważam że ten tytuł który właśnie tak mieszasz z błotem jest idealnym odwzorowaniem komiksów z Hulkiem, i twierdzi tak znaczna większość która kiedykolwiek czytała komiksy. Więc jeszcze raz Cię upominam nie zgrywaj wielkiego krytyka bo za przeproszeniem gówno wiesz o przenoszeniu komiksów na duży ekran.
zgadzam się z witold1981 też jestem wielkim fanem MARVELA i tylko czekam na kolejne filmy z udziałem bohaterów stworzonych przez Stana Lee,a HULK to jedna z moich ulubionch postaci i mam nadzieje że powstanie jeszcze film z tym zielonym wielkoludem ;p
Zgadzam się w 110% też jestem wielkim fanem tego rodzaju filmów(rysunkowe też oglądam),stwierdzam też iż to jest najlepsza ekranizacja tego komiksu i mam nadzieje że nie zmienią znów odtwórcy głównej roli ponieważ jest to strzał w sam środek.Banan naprawdę mi się nie podobał ma ku temu swoje powody(Strach o tym pisać bo znów naskoczą na mnie jego (Psycho)fanki).Oby producenci poszli po rozum do głowy.