Incredible Hulk

The Incredible Hulk
2008
6,4 126 tys. ocen
6,4 10 1 125552
5,4 36 krytyków
Incredible Hulk
powrót do forum filmu Incredible Hulk

Iron Man vs. Incredible Hulk
Chciałbym zrobić proste głosowanie by zobaczyć który film ceni więcej osób,
nie ukrywam że zainspirował mnie temat '___' Każdy może oddać tylko jeden głos. Możliwa jest również zmiana głosu.

Tak więc krótko i bez żadnej argumentacji, typy są 2:

- Iron Man
- Incredible Hulk

Zapraszam do głosowania

ocenił(a) film na 5
Redox

Iron Man

ocenił(a) film na 9
Redox

Iron Man

ocenił(a) film na 6
Redox

Iron Man

Miriam_m

Iron Man

ocenił(a) film na 8
Redox

- Iron Man

ocenił(a) film na 3
Jagus

Iron Man

ocenił(a) film na 6
Redox

Zdecydowanie Iron Man

ocenił(a) film na 4
Redox

po co chcesz wiedziec ile osób ceni sobie dany film ?
co ty dziecko neo jesteś? i po kilku głosach które oddadzą ludzie w twoim wątku będziesz przekonany w 100% albo chodziaż 60% że więcej osób ceni sobie iron mana np? i co ci to da ?

ocenił(a) film na 6
pa6l1

bla bla bla

IRON MAN!!!

ocenił(a) film na 8
Hank

nie ma to sensu...ale ok... Iron Man

za krótki

RiDeR882

Hulk dla odmiany
:D

ocenił(a) film na 6
pa6l1

pa6l1

postaram się krótko :]
Zdenerwowałeś mnie swoim absurdalnie głupim postem. Myślisz, że Pazura do swojego programu z pytaniem "ile % polaków lubi jajecznice" dzwoni do wszystkich Polaków?? Dzwoni do niewielkiej grópki osób i na podstawie tego można zrobić ankiete. Tak jest i tutaj...

Dzieckiem Neo jesteś akurat ty... żal mi Ciebie i twojej rodziny... tylę

ocenił(a) film na 8
Redox

Moim zdaniem niema sensu głosować który film jest lepszy, bo obydwie ekranizacje są świetnie wyreżyserowane. Filmy są dopiero początkiem do serii The Avengers. To będzie dopiero film!!!!!

ocenił(a) film na 5
Zaratho666

9:1 dla Iron Mana

ocenił(a) film na 5
Redox

iron lepszy

ocenił(a) film na 7
ludys

Ale głupie pytanie zadałeś po prostu bezsensowne wystarczy sobie zobaczyć jaką mają ocenę Iron Man i Hulk który ma o 1 pkt mniej.
Więc wiadome było że wygra Iron Man

ocenił(a) film na 5
Nowmat

Do @ Nowmat:
Nigdy nie sugeruj się oceną, a jeżeli tak bardzo chcesz to wejdź sobie na imdb.com i tak sprawdzaj oceny!

ocenił(a) film na 7
Zaratho666

Zdecydowanie Hellboy ;)

ocenił(a) film na 8
Redox

Iron Man, chociaż Incredible Hulk też jest świetnym filmem! Norton zrobił swoje :)

Redox

Zdecydowanie IRON MAN, chociaż Hulk nie był taki całkiem zły x]

ocenił(a) film na 5
monique_2

13:1 dla Iron Mana

ocenił(a) film na 6
Redox

oczywiscie Iron Man nie wiem dlaczego ale juz od dziecinstwa Hulk nie przypadł mi do gustu

ocenił(a) film na 5
Redox

ald the winner is...

IRON MAN!!!

(bla bla bla bla bla <-- żeby mi nie wyskakiwało, że post za krótki ==")

Keito

Iron Man ;))

Burns

Incredible Hulk Incredible Hulk i jeszcze raz Incredible Hulk i KURWA koniec!!!

ocenił(a) film na 5
Walker_

16:2 Iron Man

ocenił(a) film na 6
Redox

HULK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Redox

Ja obejrzałem obydwa. Jak jestes ciekaw porównania to je obejrzyj. Prywtnie uważam, że IRON MAN nieco lepszy.Ale przewaga niewielka.

ocenił(a) film na 8
Redox

Obydwa filmy są zajebiste, i nie ma co ich ze sobą porównywać, no powiedzmy że z drobną różnicą. W Iron Man` ie i Incredible Hulk` u obydwoje aktorzy wczuli się w swoje role, chociaż Edward Norton moim zdaniem miał bardziej wymagającą role od Roberta Downey` a Jr. Łatwiej jest chyba zagrać bogatego typa niemającego żadnych kompleksów, będąsego osobą medialną oraz wpływową. A Edward Norton wcielił się w naukowca który oprócz ciągłej ucieczki przed Generałem Ross` em który chcę go wykorzystać do swoich niecnych celów musi zwalczać własne słabości, zrywa kontakt z otoczeniem żeby jakaś sytuacje nie doprowadziła go do nerwowego stanu i zbudziła drzemiącego w nim mutanta. Zmuszony jest także zapomnieć o swojej narzeczonej Betty Ross. Uważam także że Incredible Hulk ma więcej wątków w fabule i jest ona odrobinę ciekawsza niż w Iron Man` ie, ale sumując aktorzy, scenarzyści i reżyserzy odwalili kawał dobrej roboty i obydwa filmy są godne uwagi.

Redox

Hulk smash!!!! Hulk destroy!!!! agggghhh!!!!!

ocenił(a) film na 3
Grey_3

Dla mnie Hulk

ocenił(a) film na 5
shady_88

17:5 Iron Man

Redox

HULK SMUSHES !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!1

użytkownik usunięty
Redox

minimalnie iron man

ps. tytuł tego wątku brzmi przerażająco

ocenił(a) film na 5

18:6 Iron Man (póki co)

Redox

Iron Man :P ///////////////////////////////

ocenił(a) film na 5
Grigori

19:6 Iron Man

ocenił(a) film na 10

UWAGA SPOILER
ha! wcale nie tak bardzo, zwłaszcza po końcówce Incredible Hulk, gdzie Tonny Stark... resztę już znasz.

Hulk! Za postać, nie za film.

ocenił(a) film na 10
Redox

Zdecydownie Hulk. Iron man by powalczyl z jakies 5 min gdzie pozniej hulk by go rozerwal na strzepy... Bezapelacyjnie HULK !!!

ocenił(a) film na 8
GreG8

GreG8 zgadzam się z robą, w Iron Man` ie było mało tytułowego bohatera, więcej Tony` ego Stark` a a przede wszystkim mało akcji. W Incredible Hulk` u było to wszystko wyrównane

ocenił(a) film na 5
Zaratho666

19:9 Iron Man (póki co)

GreG8

Zapraszam do przeczytanie MEGA MARVEL: HULK vs IRON MAN... Ciekawa lektura, rozwieje Twoje wątpliwości...

ocenił(a) film na 7
Redox

Dla mnie lepszy byl Iron Man, chociaz Hulk tez byl niezly.

ocenił(a) film na 8
Redox

Incredible Hulk. ;]

<już nie za krótki>

Redox

Hulk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 5
roxnel

20:11 Iron Man (póki co)

Redox

Iron Man

a to dlatego, że z Hulkiem mam pewne nieprzyjemne doświadczenie, o którym możecie poczytać tu:

http://www.filmweb.pl/topic/867796/Brakuj%C4%85ce+sceny.html

ocenił(a) film na 3
Redox

Iron slaby , nie wiem ale jakos do Hulka mam sentyment :) chociaz film Anga mi sie bardziej podbal niz ta wersja, glos na Hulka.

Cziken

Hulk lepszy na ironie zasypialem.............................

Redox

A czytał ktoś z Was panowie,Panie i dzieci orygunalne komiksy?? Jeden jak i drugi film to kiszka... Zbyt odbiegają od prawdziwych komiksow, a tak wogole, to twoercy postawili na efekty zamiast na historie bohaterow... Jako tako filmy dostaja ode mnie 6/10, bo bylo nie bylo efekty dobre... :)