Iron Man vs. Incredible Hulk
Chciałbym zrobić proste głosowanie by zobaczyć który film ceni więcej osób,
nie ukrywam że zainspirował mnie temat '___' Każdy może oddać tylko jeden głos. Możliwa jest również zmiana głosu.
Tak więc krótko i bez żadnej argumentacji, typy są 2:
- Iron Man
- Incredible Hulk
Zapraszam do głosowania
po co chcesz wiedziec ile osób ceni sobie dany film ?
co ty dziecko neo jesteś? i po kilku głosach które oddadzą ludzie w twoim wątku będziesz przekonany w 100% albo chodziaż 60% że więcej osób ceni sobie iron mana np? i co ci to da ?
pa6l1
postaram się krótko :]
Zdenerwowałeś mnie swoim absurdalnie głupim postem. Myślisz, że Pazura do swojego programu z pytaniem "ile % polaków lubi jajecznice" dzwoni do wszystkich Polaków?? Dzwoni do niewielkiej grópki osób i na podstawie tego można zrobić ankiete. Tak jest i tutaj...
Dzieckiem Neo jesteś akurat ty... żal mi Ciebie i twojej rodziny... tylę
Moim zdaniem niema sensu głosować który film jest lepszy, bo obydwie ekranizacje są świetnie wyreżyserowane. Filmy są dopiero początkiem do serii The Avengers. To będzie dopiero film!!!!!
Ale głupie pytanie zadałeś po prostu bezsensowne wystarczy sobie zobaczyć jaką mają ocenę Iron Man i Hulk który ma o 1 pkt mniej.
Więc wiadome było że wygra Iron Man
Do @ Nowmat:
Nigdy nie sugeruj się oceną, a jeżeli tak bardzo chcesz to wejdź sobie na imdb.com i tak sprawdzaj oceny!
Iron Man, chociaż Incredible Hulk też jest świetnym filmem! Norton zrobił swoje :)
oczywiscie Iron Man nie wiem dlaczego ale juz od dziecinstwa Hulk nie przypadł mi do gustu
ald the winner is...
IRON MAN!!!
(bla bla bla bla bla <-- żeby mi nie wyskakiwało, że post za krótki ==")
HULK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja obejrzałem obydwa. Jak jestes ciekaw porównania to je obejrzyj. Prywtnie uważam, że IRON MAN nieco lepszy.Ale przewaga niewielka.
Obydwa filmy są zajebiste, i nie ma co ich ze sobą porównywać, no powiedzmy że z drobną różnicą. W Iron Man` ie i Incredible Hulk` u obydwoje aktorzy wczuli się w swoje role, chociaż Edward Norton moim zdaniem miał bardziej wymagającą role od Roberta Downey` a Jr. Łatwiej jest chyba zagrać bogatego typa niemającego żadnych kompleksów, będąsego osobą medialną oraz wpływową. A Edward Norton wcielił się w naukowca który oprócz ciągłej ucieczki przed Generałem Ross` em który chcę go wykorzystać do swoich niecnych celów musi zwalczać własne słabości, zrywa kontakt z otoczeniem żeby jakaś sytuacje nie doprowadziła go do nerwowego stanu i zbudziła drzemiącego w nim mutanta. Zmuszony jest także zapomnieć o swojej narzeczonej Betty Ross. Uważam także że Incredible Hulk ma więcej wątków w fabule i jest ona odrobinę ciekawsza niż w Iron Man` ie, ale sumując aktorzy, scenarzyści i reżyserzy odwalili kawał dobrej roboty i obydwa filmy są godne uwagi.
UWAGA SPOILER
ha! wcale nie tak bardzo, zwłaszcza po końcówce Incredible Hulk, gdzie Tonny Stark... resztę już znasz.
Hulk! Za postać, nie za film.
Zdecydownie Hulk. Iron man by powalczyl z jakies 5 min gdzie pozniej hulk by go rozerwal na strzepy... Bezapelacyjnie HULK !!!
GreG8 zgadzam się z robą, w Iron Man` ie było mało tytułowego bohatera, więcej Tony` ego Stark` a a przede wszystkim mało akcji. W Incredible Hulk` u było to wszystko wyrównane
Zapraszam do przeczytanie MEGA MARVEL: HULK vs IRON MAN... Ciekawa lektura, rozwieje Twoje wątpliwości...
Iron Man
a to dlatego, że z Hulkiem mam pewne nieprzyjemne doświadczenie, o którym możecie poczytać tu:
http://www.filmweb.pl/topic/867796/Brakuj%C4%85ce+sceny.html
Iron slaby , nie wiem ale jakos do Hulka mam sentyment :) chociaz film Anga mi sie bardziej podbal niz ta wersja, glos na Hulka.