Incredible Hulk

The Incredible Hulk
2008
6,4 126 tys. ocen
6,4 10 1 125551
5,4 36 krytyków
Incredible Hulk
powrót do forum filmu Incredible Hulk

Kolejny film o Hulku kolejna porażka i nieporozumienie.
Seans który trwa niecałe 2 godziny ciągnął się niesamowicie, musiałem aż robić przerwy aby po
prostu jakoś funkcjonować i nie umrzeć z nudów.

Drewniane dialogi, idiotyczny scenariusz, nawet sceny walki przerysowane i sztuczne do bólu.
Muzyka jakoś w ucho nie wpadła, nie zapamiętałem ani jednego kawałka, a muzykę filmową
wprostu uwielbiam.
Aktorzy dali radę i tylko za to takie słabe 3/10.

Nie polecam i wciąż czekam na film o jednym z moich ulubionych superbohaterów który byłby godny
nazwy.

ocenił(a) film na 10
XXXD

Chyba kpisz?

Himiteshu

Nie, po prostu film nie przypadł mi do gustu.
Był tandetny w porównaniu do Iron Mana, Avengersów czy Kapitana Ameryki.
Zdecydowanie historię Hulka można przedstawić dużo lepiej.

ocenił(a) film na 5
Himiteshu

Chyba nie kpi, ja do połowy filmu myślałem, że usnę, kilka fajnych scen pod sam koniec, a tak to dłużyzna i męczarnia.

ocenił(a) film na 8
XXXD

Czy ty piszesz o tym samym filmie przy którym wczoraj o mały włos nie pękłam z ekscytacji?

ocenił(a) film na 7
XXXD

Ja w sumie uważam że zaczął się dość nieźle, budował klimat i tak dalej, wygnaniec bla bla, ale potem to wszystko zostało takie przerysowane imo, chociaż czego by się spodziewać, w końcu to film o zielonym, nieśmiertelnym naukowcu... Anyway, jakoś mi to nie podeszło, szczególnie ten motyw super-żołnierza. Wiadomo, wszędzie musi być jakiś vilain, ale mało to przekonywujące, bardziej podobały mi się fragmenty związane z wygnaniem i izolacją, ale to mało efektowne i mogłoby wiać okropną nudą. Całościowo 7, choć Liv Tyler jako naukowiec wypadła dość słabo, ot po prostu miłość sprzed lat (gdzie jest oczywiście przekonywująca).