PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=261650}

Incredible Hulk

The Incredible Hulk
2008
6,4 125 tys. ocen
6,4 10 1 125131
5,6 48 krytyków
Incredible Hulk
powrót do forum filmu Incredible Hulk

Nie wiem o co w tym chodzi, ten film wygląda jak robiony za własne pieniądze, przez studentów. Jak pojawiła się informacja, że będzie w nim grał Norton, to się ucieszyłem, pomyślałem, że pewnie będzie fajny film, a tu po zwiastunie ?? taka konsternacja, że nie wiem, przecież to śmiesznie wygląda!

nib187

Jak gra Norton to napewno będzie fajny.

nib187

Efekty może trochę sztuczne, ale zrobić realistycznie wyglądającego Hulka mieliby problem najlepsi spece od F/X na świecie...

Stwierdzenie "wygląda jak robiony za własne pieniądze, przez studentów" to przesada. Człowieku spróbuj zrobić taką animacje i taką kompozycję... ty chyba w ogóle nie wiesz o czym piszesz ;/

Kazioo

:)

Peter Jackson pokazał jak powinien wyglądać bohater CGI, do tego zrobił to dwa razy - fantastyczny Smeagol i dwadzieścia razy lepszy Kong. Spójrzmy na datę stworzenia obu postaci. Każda następna, wykreowana w CGI, jeśli nie będąca tak dobra jak wspomniane wyżej, będzie tylko śmiechem na sali i żenadą, lepiej się za nią nie zabierać.

pzdr

nib187

*jeśli nie będzie tak dobrą

ocenił(a) film na 6
nib187

Tylko Smeagol i King Kong były grane przez aktorów na których nałożono animację komputerową, postać Hulka jest robiona tylko za pomocą komputera, zresztą Hulk nie wygląda źle -tzn powiem im dłużej na niego patrze tym co raz bardziej mi się podoba ;)

ocenił(a) film na 6
FvJ

Nie przez aktorów tylko przez jednego akora Andy Serkinsa- my mistake

ocenił(a) film na 5
nib187

Byłem zszokowany jak oglądałem scenę Hulka z Tyler w jaskini... z jednego ujęcia "tylko" 1,5/2 razy większy od Liv a z następnego (w którym był jeszcze spokojniejszy niż kilka chwil wcześniej) tak duży że jego dłoń jest wielkości Tylerowej....

ocenił(a) film na 5
Nocarz

*tak duży że jego dłoń jest równa niemal wielkości Tyler...

Nocarz

Banalne w tym filmie jes to że spodnie hulka nie pękają nawet jak ma 10m

ocenił(a) film na 8
michli

Hehe.Akurat w filmie jest scena jak Norton kupuje jak najbardziej rozciągliwe spodnie.Dobrze to zrobili.

Wojtek_dpo

Hejka mam pytanie jest może scena po napisach????