Nie wiem o co w tym chodzi, ten film wygląda jak robiony za własne pieniądze, przez studentów. Jak pojawiła się informacja, że będzie w nim grał Norton, to się ucieszyłem, pomyślałem, że pewnie będzie fajny film, a tu po zwiastunie ?? taka konsternacja, że nie wiem, przecież to śmiesznie wygląda!
Efekty może trochę sztuczne, ale zrobić realistycznie wyglądającego Hulka mieliby problem najlepsi spece od F/X na świecie...
Stwierdzenie "wygląda jak robiony za własne pieniądze, przez studentów" to przesada. Człowieku spróbuj zrobić taką animacje i taką kompozycję... ty chyba w ogóle nie wiesz o czym piszesz ;/
:)
Peter Jackson pokazał jak powinien wyglądać bohater CGI, do tego zrobił to dwa razy - fantastyczny Smeagol i dwadzieścia razy lepszy Kong. Spójrzmy na datę stworzenia obu postaci. Każda następna, wykreowana w CGI, jeśli nie będąca tak dobra jak wspomniane wyżej, będzie tylko śmiechem na sali i żenadą, lepiej się za nią nie zabierać.
pzdr
Tylko Smeagol i King Kong były grane przez aktorów na których nałożono animację komputerową, postać Hulka jest robiona tylko za pomocą komputera, zresztą Hulk nie wygląda źle -tzn powiem im dłużej na niego patrze tym co raz bardziej mi się podoba ;)
Byłem zszokowany jak oglądałem scenę Hulka z Tyler w jaskini... z jednego ujęcia "tylko" 1,5/2 razy większy od Liv a z następnego (w którym był jeszcze spokojniejszy niż kilka chwil wcześniej) tak duży że jego dłoń jest wielkości Tylerowej....
Hehe.Akurat w filmie jest scena jak Norton kupuje jak najbardziej rozciągliwe spodnie.Dobrze to zrobili.