jestem ciekaw jak interpretujecie zakończenie, a mianowicie gdy Stark (Iron Man) wchodzi do baru i rozmawia z generałem
Jka inaczej mozna zinterpretowac jak nie pomyslec ze bedzie film w którym iron man i hulk bedą występowac razem czyli kolejna odsłona komiksów marvela.
Zdecydowanie tak. Nakręcą jeszcze film "Incredible Captain America" i masz prawie komplet. Cóż...... nie mogę się doczekać :)
Thora ma kręcić ( i grać główną rolę?) Kenneth Branagh. Zapowiedź jest na 2010 rok, więc trochę poczekamy...
Ja uważam, że ten moment, w którym Stark rozmawia z generałem miał miejsce przed wydarzeniami z Iron Mana. Ci, którzy oglądali Irona wiedzą, że Stark nie chciał już robić broni, a nie wydaje mi się żeby proponował generałowi coś innego. Zwykły chwyt, aby naciągnąć ludzi na obejrzenie Iron Mana.
Producenci idą za ciosem i pokazują w tych filmach elementy związane z innymi produkcjami, to samo dzieje się w komiksach. W zdarzeniach z Universum Marvela biorą udział różni bohaterowie. Tak jak w Hulku pojawił się Stark, tak w Iron Manie ***** sopoiler ****** Nick Fury, co zwiastuje kolejne ekranizacje, ku mej uciesze. Oby więcej Marvela na ekranie, byle na porównywalnym poziomie.
W zupełnosci sie z toba zgadzam Vincere.Wystarczy tylko troszeczke pomyslec ogladajac film.A co do 2 Irona to bedzie ciag dalszy jego zmagan z roznego rodzaju wojskami ale bedzie miał jeszcze do pomocy tego czarno skurego przyjaciela ktory zawsze bedzie sie platał w tarapaty a Stark bedzie go z nich wyciagał
Chyba jesteś jakiś dziwny. Incredible Hulk wyszedł po premierze Iron Man-a. A tak pozatym to stark proponował mu zebranie zespołu co mogło oznaczac że chcą chronic świat wraz z hulk'iem tak jak to uczynił hulk w filmie
własnie też mi sie tak zdaje w bajce the avengers i jeszcze starej było własnie tak że wszyscy szli na hulka :D po drugie z tego co wiemy stary ross chce złapac hulka a tony stark powiedział że zbiera ekipe co pan na to.. czyli wychodzi na to że chcą go złapac zniszczyc czy tam jeszcze nie wiadomo co a założe sie że o tym jeszcze wcześniej wspomniał nick fury na koniec w iron manie ;d tylko że była to skromna scena ale idzie sie domyślec pozdro :D
Może i wyszedł później ale, to i tak może zachęcić widza żeby później kupił Iron Mana na DVD. Nie znam się aż tak na komiksach Marvela, bo jedyne co robiłem to oglądałem kiedyś bajki z tymi bohaterami. Wyraziłem tylko swoją opinię. A czy jestem dziwny? - może :)
wtorek55 chłopie ty jestes dziwny a nawet niech wychodzi sobie i 500 lat wczesniej jakie to ma znaczenie.Tu nie o to chodzi.