PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=261650}

Incredible Hulk

The Incredible Hulk
2008
6,4 125 tys. ocen
6,4 10 1 125122
5,6 48 krytyków
Incredible Hulk
powrót do forum filmu Incredible Hulk

Ostatnio (na stare lata) wkręciłem się ponownie w komiksy i natrafiłem na hulka nazwanego
przeze mnie "inteligentnego". W komiksie nosi garniak i wogóle umie zdanie do kupy złożyć - jest
wygadany w przeciwieństwie do zwykłego zielonego Hulka (" Hulk miażdzyć, niszczyć
dewastować"). Jeśli ktoś ma jakieś dokładniejsze bio na temat Hulka "inteligentnego proszę
podzielić się info lub linkiem :D pozdro

ocenił(a) film na 7
spencer13

co tu duzo mowic przeciez Bruce Banner byl naukowcem, a naukowcy z reguly sa inteligentni, w tej producji zbytnio tego nie widac bo on caly czas sie ukrywa lub ucieka wiec nie ma pola do popisu, a w tej z 2003 roku nie pamietam bo ogladalem dawno i to nei caly bo jest do dupy, a w avengers jest mowa o tym nawet jak Agent Colson mowi do kapitana ameryki w samoloce, ze jak nie zmienia sie w bestie to jest jak Steven Hopking czyli bardzo madry ;p

ocenił(a) film na 8
haliboy

dobra nie o to chodziło .... już znalazłem odpowiednie info. Chodziło mi o to że HULK jako HULK ma pare wersji: zwykły, szary, profesorek i jeszcze jakaś czwarta już nie pamiętam .... Pytanie było zupełnie nie filmowe ........