Incredible Hulk

The Incredible Hulk
2008
6,4 126 tys. ocen
6,4 10 1 125552
5,4 36 krytyków
Incredible Hulk
powrót do forum filmu Incredible Hulk

hmmm moim zdaniem może mieć to coś wspólnego z następną częścia Iron - Mana. nie wiem czy oglądaliście do konca iron - Mana chodzi mi dokładnie do konca napisów . Ostatnie 15 sekund filmu jest o tym ze Tony wraca do domu gdzie wita goJarvis w pokuje znajduje sie człowiek (S.L. Jackson)który mówi ze jest z organizacji T.A.R.C.Z.A . mówi on Tonemu iż jest on częścią czegoś wiekszego tylko o tym nie wie. można by wnioskować iż ma na myśli jakąś grupe ludzi. Według filmwebu Iron-Man miał pierwszy premiere niż Hulk, wiec Tony mógł już sie zjawić w Hulk-u i ogłośic ze ma drużyne.Będą małym chłopcem Ojciec mi przywoził ze stanów komiksy marvelowskie(oryginał )czytajac je i przyokazji ucząc sie angielskiego można było w nich zauważyć wiele wspólnych cech i wątków . Napeno znacie Stana Lee on jest współtwórca wszystkich komiksów wiec i jego nie mogło zabraknąć w ekranizacjach nie bede wymieniał dokładnie w których filmach i jaki epizod odegrał bo to strata czasu. wracajac do tematu wydaje mi sie ze TOny w Hulku to jest coś wrodzaju dania widzowi nadzieji ze na jednym ekranie zobaczy Zielonego stwora i Zelaznego człowieka. moim osoboistym zdaniem to mam mieszane uczucia co do tego rodzaju połączenia bohaterów. kłuci mi sie rodzaj czynionego dobra przez nich. Niestety na efekty prac sztbów ludzi przy ekranizacji kolejnych cześci sagi marvelowskiej bedziemy musieli poczekać. rozpisałem sie troche ale chce jeszcze na koniec pozdrowić wszystkich bywalców filmweb.pl, jestem z wami od początku istnienia i nadal zostane. Pozdrawiam Bone Collector z Częstochowy:)

Mlodzieniaszek

Witaj,

Mnie się bardziej widzi, że Tony rozmawia z Gen. Rossem o stworzeniu Super Żołnierza (czy. Kaptain America) a nie o tym by miał on coś wspólnego z Hulkiem (choć Bruce był kiedyś Avengerem)
Zwróć uwagę na końcówki tych filmów. Iron-Man Zaproszenie do stworzenie Drużyny. Hulk - zapowiedz nowego superbohatera Captain! Ja to tak odbieram, poza tym Marvel Studio ma w planach zrobienie filmu "First Avenger: Captain America"

p.s. Jeszcze jeden smaczek jak Tony rozbiera się ze zbroi a do pokoju wchodzi jego sekretarka przez sekundę za Tonym widać Tarcze Captaina :D

Pozdrawiam!