Trailer jest całkiem udany ale hulk dla mnie wygląda troche śmiesznie ;D , a ten drugi stwór jest zajebisty ;]
tak szczerze to moim zdaniem trailer jest bardzo słaby jak na taki tytuł taka obsade i na taka produkcje mogli by sie bardziej postarac a animacja samego hulka tez nie jest taka jakiej osobiscie ja i nie tylko ale zapewne wiekszosc fanów na całym swiecie oczekiwała
Marnie to wygląda. Film Anga Lee nie był najlepszy, ale miał przynajmniej świetne aktorstwo, a ze zwiastuna to nawet nieco pochopnie (ale jednak) wnioskuję, że nawet Norton może dać tu ciała, bo na zwiastunie prezentuje się nieco marnie. Zapewne jedynie William Hurt się popisze, jak zwykle...
Przede wszystkim to nie jest rola dla Nortona. Od początku myślałem, już, że tu się nie sprawdzi. Co do wyglądu Hulka to się nie wypowiem.
no tutaj sie z toba zgodze ze to nie ejst rola dla Nortona juz producenci duzo lepiej by zrobili jak by zatrudnili kogoś w stylu Erica Bany albo nawet samego Bana a co wygladu samego Hulka to już mowiłem ze wygląda nie za ciekawie myslałem ze 4 lata po pierwszej czesci duzo lepiej i bardziej realnie go zrobia bo trzeba przyznac ze Hulk Anga Lee mimo ze był krecony 4 lata temu do teraz wyglada naprawde bardzo imponujaco swoim realnym wygladem a chodzi mi tutaj o mimike twarzy jak i cała swietna budowe ciała
No dobra, ale przy "Hulku" Lee pracowali najlepsi (Dennis Muren, Michael Lantieri), a tu chyba jednak tak dobrej ekipy od efektów nie ma. W każdym razie żeby o cztery lata starszy film miał lepsze efekty (i to z tylko minimalnie wyższym budżetem), to chyba jednak trochę obciach ;)
Moim zdaniem to ten film zrobi niemałą klapę finansową, ale w USA jak wiadomo można każdy szajs sprzedać po dziesięć razy. Cóż, zobaczymy ;)
pierwszy Hulk był świetny. Pokazano w nim,że nawet adaptacja komiksu nie musi być płytką łupanką. Film zrobił klapę w USA za to nadrobił w Europie.
co do wyglądu Hulka i Abomination (ta kreatura z którą ma walczyć w filmie) to powiem że jakoś dziwnie wyglądają....w jedynce "Sałata" był naprawdę masywny, a tutaj brak mu tego poweru i fenomenalnego pokazywania emocji....choć to tylko trailer <mysli>