Incredible Hulk

The Incredible Hulk
2008
6,4 126 tys. ocen
6,4 10 1 125552
5,4 36 krytyków
Incredible Hulk
powrót do forum filmu Incredible Hulk

no właśnie...dużo widzę tutaj spekulacji co do kapitana ameryka...ale przecież musicie pamiętać że w oryginale stworzono go podczas II wojny a jego największym wrogiem był red skull (czy jak mu tam było)...wiec mieliby tak zmienić jego historie że go tworzy tony stark? ja wątpię. może co najwyżej "odnajdą" go gdzieś i przywrócą do życia xD

ja bym się bardziej zastanowił nad czymś innym...chyba mało osób zwróciło na tą scenę uwagę....chodzi mi o to kiedy nasz "mr blue" dostaje w głowę cios od "nowego hulka" i pada na ziemie a na jego ranę leje się krew z probówki (tak tak - krew hulka)...zauważyliście? powiększa mu się głowa...coś wam to przypomina? bo mnie tak....pamiętacie niejakiego Mandaryna? taaak to ona walczył z Hulkiem (i chyba nawet z iron-menem też). więc myślę że w nowym filmie zobaczymy mandaryna kontra iron-men i jego drużyna (zapewne razem z hulkiem).

a co Wy o tym myślicie?

blacksider86

Chodziło tutaj raczej o niejakiego Przywódcę (The Leader), a nie o Mandaryna. To właśnie Przywódca miał powiększoną głowę i walczył z Hulkiem. Swoją drogą jakoś nie wyobrażam sobie tego gościa w aktorskim filmie no ale pożyjemy zobaczymy.

ocenił(a) film na 7
Doktor_Wong

fakt! no niestety pamięć już nie ta... ;) przywódca walczył z hulkiem a mandaryn z iron-menem ;)

no tak czy inaczej myślę że może się on pojawić w kolejnym filmie.