PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=527837}

Indiana Jones i artefakt przeznaczenia

Indiana Jones and the Dial of Destiny
2023
6,5 49 tys. ocen
6,5 10 1 49309
6,2 76 krytyków
Indiana Jones i artefakt przeznaczenia
powrót do forum filmu Indiana Jones i artefakt przeznaczenia

DOBRZE!!!

użytkownik usunięty

Niech będzie ich nawet 10 byleby grał Harrison, reżyserował Steven, muzyke robił Williams a kase wystawiałby Lucas. Niech dzieje się nawet w najbardziej egzotycznych miejscach byleby PRZYGODA TRWAŁA I NIGDY SIĘ NIE KOŃCZYŁA!!!!

dobrze gadasz, tylko niech Fabuła będzie porządna a film bez komputerowych efektów ;) to będzie git.

popieram :))

Bootlegger

rownież popieram :)

kubus14

Zgadzam się, że ekipa MUSI zostać ta sama, ale bez efektów? I moim zdaniem powinno być więcej Indiany, a mniej Mutta, bo jak na moje, to w czwórce poświęcono mu za dużo uwagi.

cichyextra

popieram ;)

ocenił(a) film na 4
Scatebra123

i ja też

Mojzesz_trzeci

i ja też popieram!

cichyextra

Mutta????

ocenił(a) film na 7

Jak reszta fanów Indiany Jonesa jestem za. Więcej Indiego, mniej jego syna, ciekawa historia, a film na pewno będzie dobry.

ocenił(a) film na 6
twiins

wiadomo już coś o obsadzie czy ogólnie o samym filmie?

Dopóki Lucas nie macza palców w w produkcje, a jedynie wykłada kasę i pisze scenariusz, dopóty film będzie dobry. Jego filmy są wręcz tragiczne i nafaszerowane CGI aż do granic możliwości. Najchętniej wszystko na zielonym tle by nagrywał, żeby później to obrobić.

Jeśli Indiana Jones, to TYLKO a Harrisonem Fordem! :))

Święta racja! Czekam na ten film!

ocenił(a) film na 8

Szczera prawda, chociaż od razu widać że czwórka to nie to samo, jest najsłabsza, ale jakby kręcili tylko takie "słabe" filmy to bym nie miał nic przeciwko :)