Infiltracja

The Departed
2006
8,0 350 tys. ocen
8,0 10 1 349819
7,7 67 krytyków
Infiltracja
powrót do forum filmu Infiltracja

Nie oglądałam filmu od początku, więc może coś przeoczyłam. Jednak bardzo męczy mnie sprawa
koperty, którą Billy dał Madeline. Co było w środku? Powiedział, żeby otworzyła, kiedy ją o to poprosi
lub kiedy zginie, a mimo to tego nie zrobiła. Może na początku filmu było pokazane, jak on coś do
niej wkłada... Ktoś byłby w stanie mi to wytłumaczyć?

ocenił(a) film na 8
AtramentoweSerce

Widziałam ten film kilka razy i też mnie to irytuje, bo nie jest pokazane co jest w kopercie.
Mam wrażenie jakby twórcy filmu zapomnieli dokończyć ten wątek...
A też jestem ciekawa co jest w tej kopercie! ;)

ocenił(a) film na 8
Altaiq

Naprawdę nie otworzyła? Może coś przegapiłam, ale niby skąd Digman wiedział, że Colin przyczynił się do śmierci Billego? Takie moje domysły ;)

ocenił(a) film na 9
Altaiq

Przed chwilą obejrzałam ten początek, który wczoraj ominęłam. Specjalnie bardzo uważnie oglądałam i nic nie ma na ten temat. A szkoda. Czuję taki niedosyt przez tę kopertę :/

AtramentoweSerce

Można być w 80% pewnym, że przekazała pewne informacje Digmanowi, który jako jedyny był osobą, która wiedziała o całej operacji.

ocenił(a) film na 8
prodigy532

Właśnie! Może faktycznie tam były informacje do Digmana, o tym kto jest szpiegiem... Ale czy Billy przekazał kopertę zanim poznał prawdę o tym, że Colin jest szpiegiem mafii, czy przed? Bo nie pamiętam...

ocenił(a) film na 8
Altaiq

PS: ja to w ogóle miałam nadzieję, że tam jakiś list miłosny będzie HAHAHA

Altaiq

Hahahahahaha.

Altaiq

Zanim poznał prawdę, ale to nie zmienia faktu, że Digman mógł powiązać zawartość koperty to wydarzeń.