Nie oglądałam filmu od początku, więc może coś przeoczyłam. Jednak bardzo męczy mnie sprawa
koperty, którą Billy dał Madeline. Co było w środku? Powiedział, żeby otworzyła, kiedy ją o to poprosi
lub kiedy zginie, a mimo to tego nie zrobiła. Może na początku filmu było pokazane, jak on coś do
niej wkłada... Ktoś byłby w stanie mi to wytłumaczyć?
Widziałam ten film kilka razy i też mnie to irytuje, bo nie jest pokazane co jest w kopercie.
Mam wrażenie jakby twórcy filmu zapomnieli dokończyć ten wątek...
A też jestem ciekawa co jest w tej kopercie! ;)
Naprawdę nie otworzyła? Może coś przegapiłam, ale niby skąd Digman wiedział, że Colin przyczynił się do śmierci Billego? Takie moje domysły ;)
Przed chwilą obejrzałam ten początek, który wczoraj ominęłam. Specjalnie bardzo uważnie oglądałam i nic nie ma na ten temat. A szkoda. Czuję taki niedosyt przez tę kopertę :/
Można być w 80% pewnym, że przekazała pewne informacje Digmanowi, który jako jedyny był osobą, która wiedziała o całej operacji.
Właśnie! Może faktycznie tam były informacje do Digmana, o tym kto jest szpiegiem... Ale czy Billy przekazał kopertę zanim poznał prawdę o tym, że Colin jest szpiegiem mafii, czy przed? Bo nie pamiętam...