Ode mnie mocne 8/10 bardzo dobry film z ciekawą i bardzo dobrą fabułą wszystko super poprowadzone,scalone na prawdę kawał dobrego kina
z dobrą grą aktorską do tego zostało w tym filmie poruszonych kilka ciekawych kwestii jak np. wysokie wyroki jeśli nie sprzedasz mało ważnego kolesia albo jak trudno jest działać pod przykrywką itd. szczerze jest tego trochę dlatego trzeba ten film traktować poważnie a nie jak kino akcji
po kilku piwach.Pozdrawiam
Podzielam Twoje zdanie, film zasługuje na mocne 8. Przed obejrzeniem myślałem że to będzie kolejny film z udziałem Johnsona który wszystkich rozwala i jest niezniszczalny, a tu proszę, miłe zaskoczenie, polecam.
Widzę że oglądnąłeś nie tak dawno "Niepamięć" i jak dobry czy nie bo bym może obejrzał w wolnej chwili?
Jeżeli jesteś zwolennikiem tego gatunku to napewno sie nie zawiedziesz. Mi osobiście film się podobał, chociaż chwilami wydawał się nudny(może to dlatego że nie przepadam za takimi filmami), ale naprawde fabuła potrafi zaskoczyć, gra aktorka bardzo dobra jak i efekty specjalne, myślę że warto obejrzeć :)