PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624294}

Infiltrator

Snitch
2013
6,8 30 tys. ocen
6,8 10 1 29829
5,5 8 krytyków
Infiltrator
powrót do forum filmu Infiltrator

6,8?? ZANIŻONE!

ocenił(a) film na 8

Ja z czystym sumieniem daję 8, a jestem ostrożny w ocenach i dość wybredny co do filmów. Film naprawdę dobry, o
wysokim stopniu realizmu, dynamiczny, dobrze zbudowany (nie nudzi się ani przez chwilę), a przy tym pozbawiony w
maksymalnym stopniu hollywodzkiego efekciarstwa. Pomijam już kwestię oparcia filmu o autentyczne zdarzenia - nie
znam faktów więc się do nich nie odnoszę. Szczerze polecam.

ocenił(a) film na 8
Marvin7

Zgadzam się w 100%. Do tego filmu nie trzeba nic dodać ani nic ująć, żadnych głupich dialogów, żadnych udziwnień na siłę. Nic, tylko obejrzeć.

ocenił(a) film na 6
Marvin7

Długo zastanawiałem się, jak ocenić ten film i nadal mam problem... Jest z gatunku, który preferuję i również jak Ty jestem ostrożny z ocenami. Uważam, że pierwsza tercja nudna, bez większych emocji, bardzo przewidywalna. Druga również nie powala. Film nadrabia w trzeciej tercji, w końcu akcja nabiera tempa i fabuła dość nieprzewidywalna. Myślę, że 6,5 byłoby właściwą średnią oceną dla tego filmu :) Podsumowując ode mnie szósteczka - warto obejrzeć w domu :) Pozdrawiam!

ocenił(a) film na 7
npbkknj

'Ostrożny z ocenami'. Napisał to człowiek, który dał ocenę 9/10 Kac Vegas 3, a świetnej Wyspie Tajemnic 2. Porażka