Informers

The Informers
2008
5,2 3,9 tys. ocen
5,2 10 1 3857
5,3 3 krytyków
Informers
powrót do forum filmu Informers

Szukałem jakiegoś fajnego filmu do obejrzenia i zobaczyłem z opisu oraz wysokiej oceny że może być tutaj coś ciekawego.

Po obejrzeniu stwierdziłem "ale gówno" i wróciłem żeby się przekonać czy to faktycznie miało taką wysoką ocenę(7,85).

Myślałem że będzie tu ciekawie przedstawione imprezowe życie bogatych Amerykanów, mrocznie przedstawione życie degenerata itd. ale tak naprawdę to wszystko to są flaki z olejem z zadżumiającą muzą.

Ten film można nazwać "obyczajowy" ale na pewno nie "Kryminał, Thriller". Idealny dla kobiet, zagubionych nastolatek i emowców;]

Ale dla mnie NUUUUUUDA.

Rockclimber

popieram kolego, popieram w 100% !! przeszedłem dokładnie tą samą droge co Ty... zobaczyłem wysoką ocenę ale na imdb, bo tamte oceny są jakoś bardziej adekwatne, ściągnąłem, oglądnąłem i sprawdzam właśnie, czy mi się wcześniej coś nie przewidziało z tą notą... ale jednak widzę, że nie czy jestem równie zdumiony...
pod komentarzem "ale gówno" podpisuję sie obiema rękami..!
i więcej nawet się nie będę rozpisywał bo nie warto nawet...

Rockclimber

Film jest klimatyczny, jeśli ktoś gustuje w latach 80. i new wave. Ma też niezłą obsadę.
A co do twojego komentarza - "idealny dla kobiet" z podtekstem "gówno jest idealne dla kobiet". Jesteś prymitywny, więc twoja ocena się nie liczy...

ocenił(a) film na 6
Rockclimber

Bo ja wiem czy taki zły? Widziałem gorsze. W tym filmie mamy pokazany świat bez wartość w dość dosadny sposób. Ale jak się zastanowić, to właśnie takich ludzi jak bohaterzy tego filmu widzimy na co dzień. Wychowani samopas, rozpuszczeni, którym nikt nigdy nie mówił co jest dobre a co złe. A z drugiej strony, kto miałby ich wychowywać?

Zatem nie uważam tego za "NUUUUDĘ", film specyficzny, trochę chory, ale jak najbardziej do obejrzenia.