Hmm możliwe że Ty jesteś na tyle głupi,żeby dawać 10 filmom z pogranicza klasy B.
Żebyś jeszcze wiedział co to melodramat... Impotencja sztuki filmowej to w naszych czasach epidemia.
Za to Ty jesteś fachowcem i ekspertem jakich malo...10 dajesz ,,Titanicowi''...A ,,Kac Wawie'' ile ?12?
Akurat Titanic jest jednym z tych najbardziej uznanych filmów w historii kina, 11 oscarów za 1 film to niezły rekord nieprawdaż?
I co to za porównanie Titanic, a Kac Wawa? Nie oglądam takich niszowych polskich produkcji... Widzę, że z poziom rozumowania u ciebie też nie jest zbyt wysoki, ale nie mam ci tego za złe.
Czyli mierzysz klase filmu,ilością Oscarów?Brawo!Zamknij lepiej okno bo Ci wleci nagroda Darwina.
Oj, dziecinko. Potrafię ocenić wartości estetyczne filmu. Oscar jest dowodem na uznanie tych wartości estetycznych. Zdarza się film, raz na jakiś czas, który ocenię na 10, pokroju K-Pax, mimo, że nie otrzymał kluczowych nagród. W przeciwieństwie do takiego impotenta sztuki jak ty, moje interpretacje są słuszne, a twoje nie. Wynika to z możliwości intelektualnych i empatycznych.
Powiedzmy, Interstellar zasługuje obiektywnie na 9. To jest absolutny pewnik.
Ja mu daję 10, bo jestem subiektywny i jest to ocena bardzo zbliżona do 9. Jak każdy i patrzę przez swój osobisty pryzmat.
Jeśli ocena obiektywna, wynosi 9, a ty dajesz 5 ocen niżej, bo także patrzysz subiektywnie, to jesteś impotentem sztuki filmowej. Nie powiesz mi i nie udowodnisz, że jest inaczej.
Dziękuję Nolanowi za bajeczny Interstellar.
Co ty wiesz o filmie, dziecinko? Twój umysł spowija mgła efektów specjalnych, którymi karmią dzisiejszego widza. Wróć kiedyś lub pozostań w labiryncie Transformersów i nigdy nie znajdź nici Ariadny, która prowadzi do fenomenalnych dzieł.
Nic mi na to nie odpowiesz, bo twój umysł poddano dzisiejszej i powszechnej indoktrynacji, jaką jest telewizja i propaganda. Częstuj mnie ubogimi frazami typu "twój stary", którymi się kompromitujesz w moich oczach, a zyskujesz w oczach przyjaciół.
Możesz też zapamiętać ten tekst i imponować innym, bo na tyle każdego stać.
Czekam na godnego przeciwnika, który wytłumaczy powód dla którego mógłbym nie dać mniej niż 10.
Ale ja to napisałem, jak jakiś cymbał grający, albo trąby dmiące, wyjdź łazarzu, pokaż się.