8,0 448 tys. ocen
8,0 10 1 448350
6,6 89 krytyków
Interstellar
powrót do forum filmu Interstellar

ocenił(a) film na 9

Moja ocena: 7 plus 2 za muzykę dają 9. Film bardzo dobry a muzyka rewelacyjna. Hans Zimmer
stanął na wysokości zadania. Gdyby nie on, to film byłby tylko dobry, ale muzyka daje klimat
niezapomniany. Najlepszy moment? Dokowanie do Endurance z muzyką - mistrzostwo. Chyba po
raz drugi pójdę do kina, by obejrzeć ten moment, bo warto. Proponuję Wasze najlepsze momenty z
filmu. Zapraszam do dyskusji

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
sebus198555

Film naprawde bomba psychiczna. Naprawde świetnie wykonany,lecz 9 to według mnie przesada. Minimalnie ciągnący się początek i wkurzające "inteligentne" rozmowy o fizyce. Reszta naprawde klasa. Oprawa dzwiękowa i podniecająca podróż przez czarną dziurę . MIAZGA.
Ulubiony moment?Jest za razem znienawidzony. Gdy nasi bohaterowie wracają z tej planety gdzie "przelicznik" czasowy jest bardzo dziwny-bodajże 1 godzina to pare lat(przepraszam nie pamietam dokladnie), to spotykaja swojego towarzysza po 24 LATACH gdzie minelo zaledwie pare godzin. I co w tej scenie jest niezwyklego? Sam fakt ze face wyczekiwal 24 lata na swoich towarzyszy i nie zwatpil , przezyl i prowadzil w tym czasie badania.
A dlaczego jej nienawidze?
Facet po 24 latach samotnosci powinien byc zeswirowany do tego stopnia ze Ace Ventura by wymiekal, niestety zagral to bardzo marnie a i scecna byla niebywale krótka.
Dla mnie mocne 7+.Swietna produkcja.
Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 10
aestin5

Część z tego czasu hibernował.

ocenił(a) film na 10
sebus198555

Dla mnie zdecydowanie najlepsza scena to ta, w której Cooper odsłuchuje wiadomości po upływie ponad 20 lat. To był moment, w którym chciało mi się zawyć tak samo, jak bohaterowi... Nigdy nie poczułem w sobie takich emocji oglądając film - maksymalnie wczułem się w tę chwilę i powiem szczerze, że cały czas to za mną chodzi.

ocenił(a) film na 10
bennton

kilka jest takich momentów które drążą dziurę w głowie i chodzą za człowiekiem jeszcze kilka dni po filmie.

ocenił(a) film na 10
sebus198555

Mnie rozwaliła grobowa cisza po nieudanym dokowaniu Damona. To był dosłownie "krzyk ciszy", do końca życie tego nie zapomnę. Dodatkowo wszystkie kontakty z córką, łącznie z panicznymi próbami przesłania wiadomości z biblioteczki.