Intruz

The Host
2013
6,5 98 tys. ocen
6,5 10 1 97599
3,5 15 krytyków
Intruz
powrót do forum filmu Intruz

O Boże

ocenił(a) film na 8

Jared i Ian!!!!!!! Jestem załamana. Spójrzcie tylko.

ocenił(a) film na 8
AnneBoleyn1536

To jakiś chory żart chyba? Nie wiem czy śmiać się czy płakać..... czy oni chcą zrobić parodię???

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Poczekajmy na oficjalne oświadczenie . Ta obsada to jakaś pomyłka. Somerhalder na Iana !

ocenił(a) film na 8

Chyba się powieszę. Też bym chciała Iana na Iana :) I Jensena na Jareda, a ci panowie tutaj to jakaś tragedia. Mam nadzieję, że to głupia pomyłka. Czy ten dzień może być gorszy?

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Już męczy mnie oczekiwanie na ogłoszenie obsady :(

ocenił(a) film na 8

Mnie też. Ale jak mają ogłosić TAKĄ obsadę, to ja po prostu nie chce tego filmu.

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Czytałam że Emerson na twitterze zaprzeczał temu iż miał grać w Intruzie.

ocenił(a) film na 8
AnneBoleyn1536

Teraz jak przejrzałam te zdjęcia to ten co ma grać Iana nie jest taki najgorszy, choć bardziej pasuje na Kyle'a. Ale Jared to porażka po prostu ;/

ocenił(a) film na 8
AnneBoleyn1536

No skoro zaprzeczał to chwała Bogu! Oby to była prawda.

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Jared ma być przystojny a nie to coś :(

ocenił(a) film na 8

No dokładnie. W książce był piękny i chciałabym, żeby był przystojniejszy od Iana, bo osobiście wolałam właśnie jego.

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Ja jednak wolę Iana :) ale Jared jest spoko :D

ocenił(a) film na 8

Hehe ja od początku uwielbiałam Jareda. Ian mnie wkurzał często xD

ocenił(a) film na 8
AnneBoleyn1536

No a na Melanie to pasuje mi tylko Sophia Bush i ubolewam nad tym, że nikt z mojej wymarzonej obsady nie zagra w tym filmie :( Nie rozumiem po co chcą nieznanych aktorów. Czy Zmierzch wyszedł na tym dobrze? Raczej nie.

ocenił(a) film na 7
AnneBoleyn1536

Jacy aktorzy mają zagrać Iana i Jareda, bo niczego mi wyświetla?

Już widzę. Ian jeszcze spoko, ale Jared (czy on nie miał jaśniejszych włosów) jeśli to prawda, a charakteryzacja nie zdziała cudów to do Ciebie Panie rączki podnoszę...

ocenił(a) film na 6
AnneBoleyn1536

a mnie się wydaje, że nie jest tak źle. mogliśmy trafić gorzej. np. proponowani aktorzy przez Meyer, pamiętacie? oni byli porażką.
Ci tutaj nie są idealni, ale może coś z nich będzie ;p

ocenił(a) film na 8
Petals_Open_to_the_Moon

http://www.fanpop.com/spots/the-host/images/14990067/title/brody-emerson-will-no t-jared-photo
Nie musimy sie martwić ;) Emerson nie zagra Jareda to tylko plotki;)

użytkownik usunięty
dublinek88

Już nie mogę się doczekać by poznać prawdziwą obsadę :(

ocenił(a) film na 8

I dobrze, że nie zagra Jareda. Co za ulga...
Tak, Jared miał brązowe włosy, gdzieniegdzie jaśniejsze pasma.
A Matt Damon to akurat mi się podoba, tylko już za stary na Jareda :) Co do braci Affleck to masakra xD

AnneBoleyn1536

A wedlug mnie nie jest tak zle. Podobnie wyobrazalam sobie Iana. Sommerhalder ma zbytni biczfejs, jak Steward w Zmierzchu.

ocenił(a) film na 8
Usagi_V

Biczfejs dobre xD No ten chłopak co ma grać Iana jeszcze ujdzie, choć uważam, że jednak lepszy byłby z niego Kyle. Ale jak zobaczyłam tego Brody'ego to ręce mi opadły. Na szczęście to pomyłka.

AnneBoleyn1536

wiadomo kiedy będzie oficjalna wiadomość o wyborze aktorów?;)

ocenił(a) film na 8
panienka_2

Ja tam nic nie wiem ;/

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Zaraz się okaże że film wcale nie wejdzie do kin w 2012 tylko później :(

ocenił(a) film na 8

Jak mają go spieprzyć to ja w ogóle go nie chcę (chodzi mi o obsadę)

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Ech, codziennie odświeżam tą stronę i liczę na to, że Jared i Ian w obsadzie znikną ;-) Mam nadzieję, że wybiorą kogoś innego..

ocenił(a) film na 8

Spokojnie, ten chłopak nie zagra Jareda.

ocenił(a) film na 3
AnneBoleyn1536

Dawno tu nie byłam a tu takie zmiany!!! Z tą obsadą to niezłe zamieszanie się zrobiło ciekawe jaki nadgorliwy to wpisał:))) Tak czy inaczej ciesze się że to nie potwierdzone informacje. Trochę się przeraziłam jak to zobaczyłam. A tak przy okazji obsady widzieliście zapowiedzi filmu "Hanna" z Saoirse Ronan w tym filmie wygląda na jeszcze młodszą niż jest w rzeczywistości jeżeli ona zagra Mel to będzie to chyba film dla dzieci a nie porządna ekranizacja powieści.

ocenił(a) film na 8
nadia87

Tak, widziałam i może wybiorę się na to do kina. Ale rzeczywiście młodziutko wygląda. Może lepiej by było, jakby nie nakręcili Intruza.

ocenił(a) film na 7
AnneBoleyn1536

hahahahahahahahahahha nieeee boże aż z krzesła spadłam jak weszłam w google , wpisałam : Brody Emerson i zobaczylam zdjecia :O paskuda !!

kasiulec12

Dokładnie.
Porażka totalna. Oby wybrali aktorów zgodnie z opisami w książce, bo będzie ciężko...
Saoirse też mi nie pasuje do roli Mel.

ocenił(a) film na 3
katefly

Brody Emerson wpisałam to nazwisko w wyszukiwarkę nie dosyć że wyskoczyło mi dużo zagranicznych stron o tym że on ma grać "Jared Howe" to jeszcze były tam zdjęcia jakiegoś chłopaczka a nie jakiegoś faceta ok 30 bo jak dobrze pamiętam to Jared miał 32 lat. No jeżeli jego naprawdę chcą i tę całą Saoirse Ronan to ja dziękuje za taki badziew bo inaczej tego nie można nazwać. Nie mówiąc już, że gdy porówna się zdjęcia Brody Emerson z Erik Fellows to Erik jest dużo starszy z wyglądu niż ten drugi, a w książce było na odwrót Ian był dużo młodszy, i co oni mieliby zrobić jednego postarzyć a drugiego odmłodzić?

ocenił(a) film na 8
nadia87

Podobno ten Brody nie zagra Jareda. W książce Ian miał jakieś 25-26 lat, Jared 29-30. Poza tym ten koleś jakiś zniewieściały jest. Okropieństwo jednym słowem. Nie wierzę, że wzięliby go do roli Jareda. Ale ogólnie dziewczyny, to jestem załamana :( Nic dobrego z tego nie będzie. Ten chłopak co ma grać Iana to nie jest taki zły.

ocenił(a) film na 8
AnneBoleyn1536

No a Saoirse naprawdę jest za młoda. Dziewczynka ma zagrać kobietę? Erik Fellows jest starszy od niej o 13 lat...

ocenił(a) film na 8
AnneBoleyn1536

http://1.bp.blogspot.com/-vIkMhYpEELM/TaV83fYnprI/AAAAAAAAACU/_001MLwf2lc/s1600/ Saoirseronan.jpg
http://thefamousphere.com/wp-content/gallery/saoirse-ronan-120809/saoirse-ronan- 120809-3.jpg
Bez przesady, nie jest aż tak brzydka ;) Charakteryzacja czyni cuda wiec bedzie dobrze. Lubie ją, to dobra młoda aktorka;)

ocenił(a) film na 8
dublinek88

No, ale nie wygląda jak postać w książce ;/ Choć może masz rację, może zrobią ją tak, że jej nie poznamy. Przekonamy się niedługo.

ocenił(a) film na 4
nadia87

http://hospedeiros.com/wp-content/uploads/2010/09/23625_437701410760_19289024076 0_573.jpg
Wydaje mi się że to o tego GogoNoNieMogo chodzi :/
Ech...

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Przesadzacie. Przyzwyczailiście się, że na wszystkich filmikach FM jest Sophia Bush, Ian oraz Jensen i uznaliście, że to jest wymarzona obsada do Intruza. a może warto dać szansę innym , mniej znanym aktorom? Obsada dopiero zaczyna być dobierana, a na pewno jest wielu chętnych do głównych ról, więc póki co nic nie jest pewne. A jeśli okaże się, że oficjalna obsada jest totalną porażką, to polecam napisać petycję o zaprzestanie przenoszenia na ekran powieści Stephanie Meyer, bo jak wszyscy wiedzą znany jest już jeden przypadek, gdzie nic dobrego z tego nie wyszlo.

użytkownik usunięty

A oto nowy aktor brany pod uwagę do roli Jareda : http://cdn.crushable.com/files/2011/02/shiloh_fernandez_m.jpg
Shiloh Fernandez, co o nim myślicie? Ja nie mam nic przeciwko : )

ocenił(a) film na 4

Co to kurna Volverine?? To nie kasting do Nocy Zdechłych Kundli.
Dżizas, ludzie i Marsjanki!! Nie niszczcie mi życia!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 6

widziałam go w Red Riding Hood. I przyznaję że naprawdę podobała mi się jego postać. Wydaje mi się, że nadaje się na Jareda. Polecam film, same się przekonacie, że jest naprawdę dobry :)

ocenił(a) film na 8
Petals_Open_to_the_Moon

Mnie się nie podoba.

ocenił(a) film na 3
AnneBoleyn1536

Tak mi też :))

ocenił(a) film na 8
nadia87

Mnie by jeszcze pasował na Jareda Francois Arnaud. Oglądam serial z tym aktorem i kompletnie mnie oczarował, a rzadko mi się to zdarza. Jest piękny po prostu :)

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Nie ma takiego aktora, który zadowoliłby wszystkich. Każdy inaczej wyobrażał sobie bohaterów i znajdzie się mnóstwo osób, którzy będą rozczarowani.

ocenił(a) film na 8

Nie ma wątpliwości. A Ty kogo byś widziała w głównych rolach?

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Właśnie się załamałam na imdb przeczytałam że Iana ma grać Luke Ewans . Załamałam się kompletnie :(

ocenił(a) film na 8

Super ;/, a Erik Fellows??? Nie załamuj się, pewnie coś pokręcono. Tak jak napisali, że Brody Emerson ma grać Jareda (hahahaha) Mi tam ten Erik by pasował na Iana w sumie. Dowiemy się jaka jest prawdziwa obsada pewnie dzień przed premierą xD Głowa do góry :)

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

W ogóle mam złe przeczucia co do tego filmu . Spieprzą go totalnie . A tyle czekałam :(

ocenił(a) film na 8

Też czarno to widzę. Ale może takie nastawienie jest lepsze. Jak film okaże się dobry to będziemy mile zaskoczone :)

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Jesteś bardzo miła AnneBoleyn1536 :) . Dziękuje za podtrzymanie na duchu :) . Tak w ogóle to mam obsesję na punkcie tej książki :) . Choć na początku w ogóle nie mogłam sobie wyobrazić Iana . Potem obejrzałam Pamiętniki wampirów i mnie wcieło Damon to kropka w kropkę Ian i od tego czasu za każdym razem jak czytam intruza to w roli Iana widzę Iana.