To jakiś chory żart chyba? Nie wiem czy śmiać się czy płakać..... czy oni chcą zrobić parodię???
Poczekajmy na oficjalne oświadczenie . Ta obsada to jakaś pomyłka. Somerhalder na Iana !
Chyba się powieszę. Też bym chciała Iana na Iana :) I Jensena na Jareda, a ci panowie tutaj to jakaś tragedia. Mam nadzieję, że to głupia pomyłka. Czy ten dzień może być gorszy?
Mnie też. Ale jak mają ogłosić TAKĄ obsadę, to ja po prostu nie chce tego filmu.
Teraz jak przejrzałam te zdjęcia to ten co ma grać Iana nie jest taki najgorszy, choć bardziej pasuje na Kyle'a. Ale Jared to porażka po prostu ;/
No dokładnie. W książce był piękny i chciałabym, żeby był przystojniejszy od Iana, bo osobiście wolałam właśnie jego.
No a na Melanie to pasuje mi tylko Sophia Bush i ubolewam nad tym, że nikt z mojej wymarzonej obsady nie zagra w tym filmie :( Nie rozumiem po co chcą nieznanych aktorów. Czy Zmierzch wyszedł na tym dobrze? Raczej nie.
Jacy aktorzy mają zagrać Iana i Jareda, bo niczego mi wyświetla?
Już widzę. Ian jeszcze spoko, ale Jared (czy on nie miał jaśniejszych włosów) jeśli to prawda, a charakteryzacja nie zdziała cudów to do Ciebie Panie rączki podnoszę...
a mnie się wydaje, że nie jest tak źle. mogliśmy trafić gorzej. np. proponowani aktorzy przez Meyer, pamiętacie? oni byli porażką.
Ci tutaj nie są idealni, ale może coś z nich będzie ;p
http://www.fanpop.com/spots/the-host/images/14990067/title/brody-emerson-will-no t-jared-photo
Nie musimy sie martwić ;) Emerson nie zagra Jareda to tylko plotki;)
I dobrze, że nie zagra Jareda. Co za ulga...
Tak, Jared miał brązowe włosy, gdzieniegdzie jaśniejsze pasma.
A Matt Damon to akurat mi się podoba, tylko już za stary na Jareda :) Co do braci Affleck to masakra xD
A wedlug mnie nie jest tak zle. Podobnie wyobrazalam sobie Iana. Sommerhalder ma zbytni biczfejs, jak Steward w Zmierzchu.
Biczfejs dobre xD No ten chłopak co ma grać Iana jeszcze ujdzie, choć uważam, że jednak lepszy byłby z niego Kyle. Ale jak zobaczyłam tego Brody'ego to ręce mi opadły. Na szczęście to pomyłka.
Ech, codziennie odświeżam tą stronę i liczę na to, że Jared i Ian w obsadzie znikną ;-) Mam nadzieję, że wybiorą kogoś innego..
Dawno tu nie byłam a tu takie zmiany!!! Z tą obsadą to niezłe zamieszanie się zrobiło ciekawe jaki nadgorliwy to wpisał:))) Tak czy inaczej ciesze się że to nie potwierdzone informacje. Trochę się przeraziłam jak to zobaczyłam. A tak przy okazji obsady widzieliście zapowiedzi filmu "Hanna" z Saoirse Ronan w tym filmie wygląda na jeszcze młodszą niż jest w rzeczywistości jeżeli ona zagra Mel to będzie to chyba film dla dzieci a nie porządna ekranizacja powieści.
Tak, widziałam i może wybiorę się na to do kina. Ale rzeczywiście młodziutko wygląda. Może lepiej by było, jakby nie nakręcili Intruza.
hahahahahahahahahahha nieeee boże aż z krzesła spadłam jak weszłam w google , wpisałam : Brody Emerson i zobaczylam zdjecia :O paskuda !!
Dokładnie.
Porażka totalna. Oby wybrali aktorów zgodnie z opisami w książce, bo będzie ciężko...
Saoirse też mi nie pasuje do roli Mel.
Brody Emerson wpisałam to nazwisko w wyszukiwarkę nie dosyć że wyskoczyło mi dużo zagranicznych stron o tym że on ma grać "Jared Howe" to jeszcze były tam zdjęcia jakiegoś chłopaczka a nie jakiegoś faceta ok 30 bo jak dobrze pamiętam to Jared miał 32 lat. No jeżeli jego naprawdę chcą i tę całą Saoirse Ronan to ja dziękuje za taki badziew bo inaczej tego nie można nazwać. Nie mówiąc już, że gdy porówna się zdjęcia Brody Emerson z Erik Fellows to Erik jest dużo starszy z wyglądu niż ten drugi, a w książce było na odwrót Ian był dużo młodszy, i co oni mieliby zrobić jednego postarzyć a drugiego odmłodzić?
Podobno ten Brody nie zagra Jareda. W książce Ian miał jakieś 25-26 lat, Jared 29-30. Poza tym ten koleś jakiś zniewieściały jest. Okropieństwo jednym słowem. Nie wierzę, że wzięliby go do roli Jareda. Ale ogólnie dziewczyny, to jestem załamana :( Nic dobrego z tego nie będzie. Ten chłopak co ma grać Iana to nie jest taki zły.
No a Saoirse naprawdę jest za młoda. Dziewczynka ma zagrać kobietę? Erik Fellows jest starszy od niej o 13 lat...
http://1.bp.blogspot.com/-vIkMhYpEELM/TaV83fYnprI/AAAAAAAAACU/_001MLwf2lc/s1600/ Saoirseronan.jpg
http://thefamousphere.com/wp-content/gallery/saoirse-ronan-120809/saoirse-ronan- 120809-3.jpg
Bez przesady, nie jest aż tak brzydka ;) Charakteryzacja czyni cuda wiec bedzie dobrze. Lubie ją, to dobra młoda aktorka;)
No, ale nie wygląda jak postać w książce ;/ Choć może masz rację, może zrobią ją tak, że jej nie poznamy. Przekonamy się niedługo.
http://hospedeiros.com/wp-content/uploads/2010/09/23625_437701410760_19289024076 0_573.jpg
Wydaje mi się że to o tego GogoNoNieMogo chodzi :/
Ech...
Przesadzacie. Przyzwyczailiście się, że na wszystkich filmikach FM jest Sophia Bush, Ian oraz Jensen i uznaliście, że to jest wymarzona obsada do Intruza. a może warto dać szansę innym , mniej znanym aktorom? Obsada dopiero zaczyna być dobierana, a na pewno jest wielu chętnych do głównych ról, więc póki co nic nie jest pewne. A jeśli okaże się, że oficjalna obsada jest totalną porażką, to polecam napisać petycję o zaprzestanie przenoszenia na ekran powieści Stephanie Meyer, bo jak wszyscy wiedzą znany jest już jeden przypadek, gdzie nic dobrego z tego nie wyszlo.
A oto nowy aktor brany pod uwagę do roli Jareda : http://cdn.crushable.com/files/2011/02/shiloh_fernandez_m.jpg
Shiloh Fernandez, co o nim myślicie? Ja nie mam nic przeciwko : )
Co to kurna Volverine?? To nie kasting do Nocy Zdechłych Kundli.
Dżizas, ludzie i Marsjanki!! Nie niszczcie mi życia!!!!!!!!!!!!!
widziałam go w Red Riding Hood. I przyznaję że naprawdę podobała mi się jego postać. Wydaje mi się, że nadaje się na Jareda. Polecam film, same się przekonacie, że jest naprawdę dobry :)
Mnie by jeszcze pasował na Jareda Francois Arnaud. Oglądam serial z tym aktorem i kompletnie mnie oczarował, a rzadko mi się to zdarza. Jest piękny po prostu :)
Nie ma takiego aktora, który zadowoliłby wszystkich. Każdy inaczej wyobrażał sobie bohaterów i znajdzie się mnóstwo osób, którzy będą rozczarowani.
Właśnie się załamałam na imdb przeczytałam że Iana ma grać Luke Ewans . Załamałam się kompletnie :(
Super ;/, a Erik Fellows??? Nie załamuj się, pewnie coś pokręcono. Tak jak napisali, że Brody Emerson ma grać Jareda (hahahaha) Mi tam ten Erik by pasował na Iana w sumie. Dowiemy się jaka jest prawdziwa obsada pewnie dzień przed premierą xD Głowa do góry :)
W ogóle mam złe przeczucia co do tego filmu . Spieprzą go totalnie . A tyle czekałam :(
Też czarno to widzę. Ale może takie nastawienie jest lepsze. Jak film okaże się dobry to będziemy mile zaskoczone :)
Jesteś bardzo miła AnneBoleyn1536 :) . Dziękuje za podtrzymanie na duchu :) . Tak w ogóle to mam obsesję na punkcie tej książki :) . Choć na początku w ogóle nie mogłam sobie wyobrazić Iana . Potem obejrzałam Pamiętniki wampirów i mnie wcieło Damon to kropka w kropkę Ian i od tego czasu za każdym razem jak czytam intruza to w roli Iana widzę Iana.