Intruz

The Host
2013
6,5 98 tys. ocen
6,5 10 1 97599
3,5 15 krytyków
Intruz
powrót do forum filmu Intruz

O Boże

ocenił(a) film na 8

Jared i Ian!!!!!!! Jestem załamana. Spójrzcie tylko.

ocenił(a) film na 8

Dziękuję bardzo :) Ja również mam obsesję na punkcie Intruza :D Z kolei mi właśnie najłatwiej przyszło wyobrażenie sobie Iana :) Nawet tu na forum w którymś temacie podałam zdjęcie chłopaka, który wyglądał dokładnie tak jak Ian w mojej wyobraźni :D A potem jak zobaczyłam Iana w roli Damona to stwierdziłam, że też by się jak najbardziej nadawał :)

AnneBoleyn1536

Hmm mam nadzieje, ze jednak Eric bedzie grac Iana, pasuje. Prawda jest, ze Ian najbardziej by sie do tej roli nadawal, ale jesli nie on to Eric sie nada. Zobaczymy co z tego wyjdzie, ja mam jednak mimo wszystko dobre przeczucia co do filmu, az sama sie sobie dziwie. Saoirse Ronan na Melanie nie nadaje sie co prawda kompletnie, ale moze jak ja ucharakteryzuja bedzie bardziej podobna, wazniejsze w tym momencie szczerze mowiac jest to, ze potrafi ona dobrze grac, bo ta rola bedzie naprawde wymagajaca. Kristen Stewart wygladem nawet pasowala na Belle, a zagrala jak zagrala i wyszlo z tego filmu co wyszlo. Co do Pattinsona to sie nie wypowiem bo on nawet wygladem jak dla mnie nie pasowal, o grze nie mowiac. Z reszta Intruz jest historia ambitniejsza niz Zmierzch, wiec sadze, ze film tez bedzie ambitniejszy i lepszy. Moja wymarzona obsada dalej Ian jako Ian, Sophia Bush jako Melanie i Jensen Ackles jako Jared, to ich od początku widzialam czytajac książkę i zawsze bede, ale postaram sie zaakceptowac aktorow grajacych w filmie:) Zobaczymy. Trzymajmy kciuki by im to wyszlo.

ocenił(a) film na 8
green_tea91

Mam taką samą opinie i odczucia. Czytając książkę widzę tylko Sophię, Jensena i Iana :) Nie zgadzam się tylko z jednym. Uważam, że gra Pattisona nie jest najgorsza :)

AnneBoleyn1536

Łzy pchają mi się na oczy, kiedy widzę, kogo wybrali na Jareda

ocenił(a) film na 8
mammoth03

Brody Emerson nie zagra Jareda. Tak naprawdę nic nie wiadomo kto kogo zagra nawet nie jest pewny udział Saoirse także spokojnie :) Na początku jak zobaczyłam tego Brody'ego to ryknęłam śmiechem, no ale potem ubolewałam nad tym oczywiście, aż w końcu okazało się, że to pomyłka xD Bez paniki :D

AnneBoleyn1536

A mnie się tam bardzo podobają aktorzy, wybrani (jeśli już zostali wybrani) do tych ról. Niezłe ciacha:-)