Intruz

The Host
2013
6,5 98 tys. ocen
6,5 10 1 97601
3,5 15 krytyków
Intruz
powrót do forum filmu Intruz

Obsada

ocenił(a) film na 7

ciekawa jestem jaką obsadę dobiorą do filmu... mam nadzieję że nie taką jaką chciałaby S. Meyer, bo wtedy na ekranie musielibyśmy oglądać Matt'a Damona jako Jared'a i Casey'a Affleck'a jako Iana... osobiście nie wyobrażam sobie ich w tych rolach, nigdy!

ocenił(a) film na 9
becausenoone

Właśnie obejrzałam fanowskie trailery i średnio podoba mi sie mimika Sophii (jeśli to ona, ale zgaduję, że tak).
Jakiś krótki czas temu stwierdziłam, że Mel mogłaby zagrać Jessica Alba, ale tego na pewno nie popieracie. No ale cóż, mam do niej sentyment przez serial Dark Angel, tak samo z resztą jak do Jensena ;)

ocenił(a) film na 4
becausenoone

http://www.youtube.com/watch?v=i_6ZfEBAzdU&feature=search
Dlatego uważam, że te aktorki idealnie nadają się do ról Melanie i Wandy. Może jestem jakaś ociemniała, ale to właśnie Summer widziałam jako Melanie i ten filmik dodatkowo mnie przekonuje. Summer raczej nie wygląda tu na seksbombę, a Elisabeth jest dla mn ie idealną Wandą- delikatna i piękna- nie widzę w niej nic przeciętnego.
Swojego zdania będę bronić do upadłego:D:D:D.
Nie bierzcie tego zbyt dosłownie.

ocenił(a) film na 3
April_MAY

To mój ukochany filmik i bardzo mi się podoba pomysł Summer w roli Mel-Wandy ( za co pewnie AnneBoleyn1536 mnie zlinczuje hihihi ) ale Sophia Bush też jest niezłą aktorką.

ocenił(a) film na 8
nadia87

Nie zlinczuje Cię xD Nie bój się :D Jak cały świat już wie chcę Sophię Bush jako Mel xD :) Ta Summer ( teraz Wy mnie nie pobijcie) jak dla mnie ma okropną twarz i naprawdę nie wyobrażam jej sobie w tej roli....

ocenił(a) film na 3
AnneBoleyn1536

Wiem wiem hihihi Sophię Bush jest extra i jak wiesz mi także pasuje do roli Mel już lepiej ta niż kto ktokolwiek inny ale Summer ma taką inną twarz niż inne aktorki i to mi się w niej podoba

ocenił(a) film na 8
nadia87

To nie jest tak, że jak dziewczyna ma ''inną'' twarz to mi się nie podoba. Zdarza się, że właśnie takie aktorki wybijają się spośród innych tylko akurat Summer mi się wyjątkowo nie podoba xD Ale np Jessica Alba czy Scarlett Johanson też mi się nie podobają xD To nie zależy od tego czy ktoś ma klasyczną urodę czy nie :)

ocenił(a) film na 6
becausenoone

Oooj tak Dark Angel , byłem jeszcze dzieciakiem jak oglądałem ten serial....ehhh filmy z dzieciństwa mają jakiś nieodparty urok gdy się o nich wspomina ;D

ocenił(a) film na 8
becausenoone

Ja bym chętnie widziała Jordanę Brewster jako Melanie, ale o co do reszty to się nie wypowiadam.

Mary_Viola

Ian Somerhalder do roli Ian'a jakoś mi nie pasuje. Według książki jest z niego spory kawałek chłopa, który przez 1/2 powieści nosi Wandę na rękach. Somerhalder wydaje mi się poprostu zbyt chudy.
Do obsadzenia jego roli trzeba by było wybrać umięśnionego aktora, ale takiego, któremu dobrze patrzy z oczu. Może Tom Welling, Brendan Routh, albo Joe Manganiello (obecny Alcide z True Blood i do tego niezłe ciacho)
Ackles jako Jared w sumie mi pasuje.
A jako Mel może Mila Kunis.

ocenił(a) film na 7
Mary_Viola

Ja najchętniej zobaczyłabym taką obsadę: Mel - Odette Justman, Jared - Henry Cavill, Ian - Jesse Metcalfe, Wanda/Pet - Haley Bennett, Kyle - Jensen Ackley, Jamie - Logan Lerman, Doktor - Josh Lucas :)

ocenił(a) film na 7
izka_mrowa

jak dla mnie najlepsza obsada to:
Mel - Sophia Bush
Jared - Jensen Ackles
Ian - Drew Roy
wiem, że Ian był trochę bardziej umięśniony, ale Drew jakoś tak mi pasuje do tej roli :)

olcia11444

może to nie najlepszy wybór ale nie jest znów aż tak źle
Mel Stryder - Nina Dobrev lub Olivia Wilde
Wanda/Pet - Amanda Seyfried
Jared Howe - Jared Leto
Ian O' Shea - z tym właśnie mam problem, nie widze nikogo godnego tego miejsca
Kyle O' Shea - może Ben Affleck
Jodi/ Sunny - Audrey Tauton
Wójek Jeb - Tommy Lee Jones (nie wiem czemu, jakos mi tak pasuje)

ocenił(a) film na 9
Lilka_a

Wujek Jeb - ujdzie
Zaciekawiła mnie propozycja na Mel - Olivia. Nie do końca mi pasuje, ale myślę, że mogła by dać radę ;)
No i w 100% zgadzam się, że JJ powinien zagrać Jareda. Z Ianem także mam problem. Ogromny.

becausenoone

eh, już ponad 3 lata temu ogłosili, że przeniosą Intruza na wielki ekran..
a ja do tej pory nie usłysząłem żadnych wieści o zaczęciu zdjęć do filmu :<

użytkownik usunięty
unubold

Ubzdurałam sobie że Hugh Laurie jest idealny na Doktora .

użytkownik usunięty

Sophia Bush na Mel , Ronan mi pasuje ale na Wandę . Ian Somerhalder na Iana . Jensen Ackles na Jareda w sumie może być .

ocenił(a) film na 3

http://www.youtube.com/watch?v=l1KeIABlWq0&feature=related
Na ogół wszystko dobrze tylko zmieniłbym tu następujące postacie:
Melanie Stryder- Odette Justman
Jeb- Jim Beaver/ John C. Reilly
Maggie- Susan Sarandon
????????????????????

ocenił(a) film na 3
kiwi22pl

Jeszcze mała poprawka. Na Wande myślę że nadawała by się Brittany Snow. Bardzo mi się podobało jak gościnnie zagrała w jednym z odcinków "Plotkary" "Valley Girls" s02e24.

użytkownik usunięty
kiwi22pl

Myślę że na Wesa nadaję się Ethan Gregory Peck

ocenił(a) film na 7

Ja się nie skupiałam na postaciach drugoplanowych, tylko bardziej na pierwszoplanowych. I ciężko mi "podstawić" jakiegoś aktora pod Jareda... wyobrażam go sobie i go "widzę" ale nie ma on odzwierciedlenia w rzeczywistości :)

Mary_Viola

Moja obsada była by następująca:
Melanie Stryder: Sophia Bush najlepiej by mi pasowała na tej fotografii: http://images.askmen.com/galleries/actress/sophia-bush/pictures/sophia-bush-pict ure-2.jpg
Jared Howe: Gabriel Match tak jak zrobili go w filmie "A właśnie że tak" tylko że troszkę go do solarium zagonić ;]
http://1.bp.blogspot.com/_4fsKP--j550/SoFunH1ZyTI/AAAAAAAAGik/HjvIGenxebo/s320/0 9_0811_GabrielMacht.jpg
do Jared Howe: dałabym też Jareda Leto jak był jeszcze w krótkich włosach
Do Iana nie mam jeszcze koncepcji, ale chyba mógłby być :Jensen Ackles ;]