jak dla mnie film świetny, wcześniej czytałam książkę i może dlatego tak mnie zachwycił, nie wiem, polecam i książkę i film. 10! :-)
tak znowu ja :)
chciałem Ci przypomnieć żebyś zmieniła zdanie odnośnie tego filmu ;D
teraz już jestem generałem nad generałami i to ja będę wydawał rozkazy
zmieniaj szybko ocenę zanim moje wojsko wkroczy ;XD
bo myśli tworzą rzeczywistość
dobrze że obniżyłaś tą ocenę , wreszcie zrozumiałaś że film był słaby :)
ważne że zmieniłaś ocenę na odpowiednio niską na jaką zasługiwał ten film :)
ten kto dał temu filmowi 10 musi być nieźle zakręcony ;D
Ile można? Każdy ma prawo dawać ocenę jaka mu się żywnie podoba. A film jest dobry! ;p
Każdy kto uważa, że ten film jest dobry ma poważne problemy ze zdrowiem! możliwe nawet, że rozkład mózgu rozpoczął się w trakcie seansu… tuż po 1 minucie. Ta fabuła to jakieś wielkie nieporozumienie. Żal patrzeć.
Jak już mówiłam; o gustach się nie dyskutuje. Oh i o moje zdrowie nie musisz się martwić, jest ze mną bardzo dobrze, a po obejrzeniu filmu nic się nie zmieniło. Jeżeli uważasz, że jest to chłam; dobrze, tylko mam nadzieję, że nie zmarnowałeś swoich cennych 2 godzin życia na takie nieporozumienie.
film średni. myślałem że będzie lepszy więcej akcji a to zwykłe romansidło. kicha i nic więcj.
natychmiast usuń swoje wypowiedzi !!!
film bardzo słąby i nie możesz inaczej o nim pisać !!
nikt nie ma prawa dawać ocenę jaka mu się żywnie podoba jeśli chodzi o ten film
Oh oczywiście, zaraz usunę wszystkie moje wpisy, ponieważ jakiś maniak(czyt. ty) ma taki kaprys. Człowieku, serio nie znam większego trolla spamującego na tym forum.
Poza tym dla twojej informacji żyjemy w demokratycznym kraju.
demokracja to jest na papierze , widzę że masz bardzo zmanipulowany umysł skoro uważasz że możesz pisać dowoli o czym chcesz :D