7,3 249 tys. ocen
7,3 10 1 249148
6,7 49 krytyków
Iron Man 3
powrót do forum filmu Iron Man 3

Nie śledziłem może wszystkich tematów na forum więc jeżeli się mylę poprawcie mnie, i dopiszcie
to czego tu nie ma. Nie uwzględniam rzeczy najbardziej oczywistych takich, które były w trailerze.
Nie mam pojęcia jak to wszystko powinno być chronologicznie ustawione, także po prostu
wymienię:
-Stark leci w kosmos
-Zbroja HulkBaster
-Tajna pracownia z bodajże 40 zbrojami
-Walka z udziałem tych 40 zbroi
-Śmierć Pepper (tu uwaga, nie podczas ataku na dom Starka)
-Wstrzyknięcie extremis
-Walka Starka uzbrojonego w rękawice i but z terrorystami\czymkolwiek innym
W sumie nic więcej na razie mi nie przychodzi do głowy. Dopiszcie coś o bohaterach, to czego nie
napisałem itp.

niektórych się nie da ja tak samo mam z niektórymi linkami

ocenił(a) film na 8

Ja już tyle linków podałem na filmwebie i ani razu nie pojawił mi się taki komunikat.

Optimus22

spróbuj bez www, albo z jakąś spacją w linku, która podzieli go na pół.

ocenił(a) film na 8
groziszmi

Post powinien być skierowany do ,,sabaton91,, gdyż on poprosił o pomoc : )

Optimus22

przepraszam, kliknęłam nie tu gdzie trzeba :)

No to jeszcze raz: spróbuj bez www, albo z jakąś spacją w linku, która podzieli go na pół.

ocenił(a) film na 8
biboktymon

Widzę, że ktoś tutaj od gapił pomysł na avatar : ).

ocenił(a) film na 8
Optimus22

O nie, nie, nie, twój jest czerwony więc to zupełnie co innego.

ocenił(a) film na 8
biboktymon

Chodzi o wygląd. Nazwa swojego konta na biało, tylko kolor tła inny.

ocenił(a) film na 8
Optimus22

Wiem, żartuje z tym kolorem. Nie wiedziałem jakie zdjęcie profilowe sobie zrobić, a Roberta Downeya Jr. ma prawie połowa ludzi z którymi pisze. Twój mi się podobał to trochę zgapiłem. :) Tak sobie myślę, że niedlugo zmienię na coś innego. Nie masz mi tego za złe?

ocenił(a) film na 8
biboktymon

Nie mam za złe, tylko to tak trochę dziwnie wygląda jak dla mnie : ). Ja swojego prędko nie zmienię :)

ocenił(a) film na 8
biboktymon

Jesteś z Kielc, prawda?
To czemu masz kolory lechii??

agab_10

Mam nadzieje, że Pepper umrze w walce w stroju Iron mano podobnym. W końcu w oryginale była Rescue.

ocenił(a) film na 8
agab_10

A bo ja się na zespołach wzorowałem.

ocenił(a) film na 6
biboktymon

Po wydarzeniach z The Avengers Tony Stark będzie uzależniony od swoich zbroi jak nigdy wcześniej. Otacza się nimi niemal wszędzie. Tymczasem Pepper Potts choć wciąż uwielbia Tony’ego, powoli ma już go dość.

Mandaryn będzie swego rodzaju terrorystą nad terrorystami, albo jak to mówi Ben Kingsley, pastiszem amerykańskiej ikonografii. Robi zamieszanie i nigdy nie wiadomo jaki będzie jego kolejny ruch. Poza tym reżyser Shane Black pozwolił Kingsleyowi na odrobinę szaleństwa.

Niezdolność wojska do udzielenia pomocy w czasie wydarzeń z The Avengers i działania Mandaryna sprowokują Prezydenta Stanów Zjednoczonych Ameryki (w tej roli William Sadler) do tego, by nadać War Machine’owi nowe barwy i nazwę – Iron Patriot. Starkowi to się niekoniecznie podoba, ale już James Rhodes ma gdzieś to jak go nazywają i w jakich kolorach lata nad ulicami amerykańskich miast. Ważne dla niego są tylko możliwości zbroi.

Tony Stark rzuci za to Mandarynowi wyzwanie w telewizji, bo jest takim amerykańskim kowbojem, który ma gdzieś rząd i władzę. Ma własne zdanie i zachowuje się strasznie indywidualistycznie.

Dziennikarze Empire mieli również sposobność zobaczyć 15-minutowy fragment filmu. Potwierdza się to o czym wcześniej mogliśmy tylko spekulować – Aldrich Killian będzie pracować dla Mandaryna i sam stanie się jedną z jego “zabójczych broni”. Extremis to program naukowy Mayi Hansen, jednak przez złoczyńców zostanie wykorzystany w formie wirusa zmieniającego system operacyjny/kod genetyczny organizmu, zwiększający wytrzymałość, szybkość i siłę do szczytu ludzkich możliwości. Tym razem unikniemy więc pojedynku dwóch opancerzonych twardzieli.

ocenił(a) film na 10
katedra

Dzięki za przetłumaczenie : ) Szczęściarze z tych dziennikarzy.

ocenił(a) film na 8
Kinomaniaczka_fw

On tego nie przetłumaczył, tylko skopiował z tej strony :
http://www.komiksynaekranie.com/2013/02/nowe-szczegoly-na-temat-trzeciego-iron-m ana/

ocenił(a) film na 8
Optimus22

Skąd ty to wszystko tak szybko bierzesz?

ocenił(a) film na 8
biboktymon

Tzn, co ? :)

ocenił(a) film na 8
Optimus22

Strony poświęcone filmom. Nikt prawie tyle nie dodaje co ty, jak coś ktoś skopiuje to wiesz skąd itp.

ocenił(a) film na 8
biboktymon

Po prostu lubię być na bieżąco z informacjami.

ocenił(a) film na 8
Optimus22

Dasz jeszcze linki z jakimiś fajnymi stronami o filmach itp, ja się w sumie jakoś tam tym nie interesuje bardziej, tylko przed jakimiś fajniejszymi premiami się uaktywniam także nie znam.

ocenił(a) film na 8
katedra

Jak to będzie uzależniony od zbroi?

ocenił(a) film na 6
biboktymon

Będzie jej stale potrzebował

ocenił(a) film na 8
katedra

W sęsie nie uzależni się jak np od alkoholu tylko musi jej używać, tak?

ocenił(a) film na 6
biboktymon

Tak, ze względów bezpieczeństwa

ocenił(a) film na 8
biboktymon

Tłumacz sobie to tak: Tony popadnie w paranoje , obsesję , wszędzie będzie widział spisek i zdradę. Zbroja to jedyne narzędzie , dzięki któremu będzie czuł się bezpiecznie.