7,3 249 tys. ocen
7,3 10 1 249142
6,7 49 krytyków
Iron Man 3
powrót do forum filmu Iron Man 3

Zapytam pierwszą rzecz, to dziś ma być 2 minutowy trailer HD? Czy 7-8 marca?

The_Fallen

Podpisuję się pod pytaniem ;D

ocenił(a) film na 10
The_Fallen

Dziś :)

Gonciar

wiadomo o której?

ocenił(a) film na 10
The_Fallen

właśnie nie, na oficjalnej Marvela jest, że 5-tego ale jak to wiadomo dzień u nich dopiero się zaczyna więc nie zdziwię się jak dopiero za kilka godzin jak dobrze dzień się w US rozpocznie.

Gonciar

Z tego co wiem o 8 czyli jak u nich będzie ósma to u nas 16 lub 17.

ocenił(a) film na 10
The_Fallen

Masz racje, zwiastun u nas pokaże się w godzinach wieczornych czyli 16-18 bo na fejsie na profilu Iron Mana jest oficjalne odliczanie do nowego trailera.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151455093407290&set=a.56505497289.6464 7.7057882289&type=1&theater
Ten post został dodany 16 godz. temu. Więc łatwo można obliczyć kiedy zwiastun ujrzy światło dzienne.

The_Fallen

juz niedlugo 16, oby byl o tej wlasnie

The_Fallen

jakby co to dajcie nowy trailer tutaj i tutaj dyskutujcie

ocenił(a) film na 8
The_Fallen

Mała rada : Nie mów (pisz) ludziom, co mają robić i w którym temacie dyskutować. Jak ktoś będzie chciał to założy swój własny temat z linkiem do trailera.

ocenił(a) film na 7
Optimus22

O szykuje się bitwa Optimusa z Upadłym!!!

Optimus22

Uu zaraz się rozpłaczę.

ocenił(a) film na 8
The_Fallen

No wybacz kolego, ale to jest według mnie trochę dziecinne, w sensie takim, że piszcie w moim temacie, a nie np. w temacie ,,mateusi91,, bo mój temat jest lepszy. Taki przykład podałem tylko i bez obrazy oczywiście.

Optimus22

Nikogo nie zmuszam, jak chcą to niech tworzą temat lub piszą tutaj. Ich/wasz wybór. Więc nie pierdziel, bo nie ma sensu.

ocenił(a) film na 8
The_Fallen

Nie ,,pierdziele,, tylko wyrażam swoje zdanie.

Optimus22

Nie wyrażasz. .P.I.E.R.D.Z.I.E.L.I.S.Z

ocenił(a) film na 8
The_Fallen

i w ten sposób pokazałeś, że nie szanujesz zdania innego użytkownika. Nie mam zamiaru już z tobą dyskutować. Do widzenia.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
The_Fallen

Optimus22-tylko po co robić kolejny temat i zaśmiecać forum? Jeden zwiastun a tematów kilka...

kamilx98

Mnie to szczerze mało obchodziłoby jak by robili setki tematów, ale chcialbym by dyskusje przeprowadzac tutaj...tak fajniej by bylo

ocenił(a) film na 8
kamilx98

Nie zrozumieliście mnie chyba. Podałem taki tylko przykład. Powinno być tak, że jak ukaże się trailer, to pierwsza osoba, która założy temat z linkiem do trailera lub spotu, lub czegokolwiek innego, to dyskutujemy w założonym temacie, gdzie jest link do materiału. Nie pisze o zaśmiecaniu forum, gdyż nie cierpię, jak ktoś zaśmieca forum bezsensownymi tematami, np. jak ten. Jak założyłem temat z datami opublikowanie trailera, to zauważyłeś gdzieś na forum, podobny temat do tego, założy np. przeze mnie ? Krótko mówiąc, jak wyjdzie trailer, to wtedy się zakłada temat i dyskutuje.

Optimus22

Nie istnieje coś takiego jak 'pierwszy'', jak chcesz być pierwszy to pisz sobie na YT pod filmami, gimbusiarskie ''pjerfszy''

ocenił(a) film na 8
The_Fallen

Gościu, weź wyjdź w końcu na dwór na świeże powietrze. Jak tak dalej będziesz postępować, to zostaniesz zablokowany przez moderatorów, za nieszanowanie wypowiedzi innych użytkowników oraz wywoływanie kłótni.

Optimus22

To Ty nie szanujesz moich wypowiedzi popartych sensem. Ochłoń.

The_Fallen

Nie rozumiem po mnie denerwujesz! Choć z jednej strony nie denerwujesz, ale z drugiej męczysz i smęcisz.

The_Fallen

Skończ waść wstydu oszczędź.

The_Fallen

A i jeszcze jedno. Nie zauważyłeś, że nie tylko ja mam coś do twojego zachowania?

ocenił(a) film na 8
The_Fallen

Tylko napisz mi, gdzie w tym temacie jest sens ? Na facebooku, na oficjalnej stronie Iron Mana 3, są informację, że trailer zadebiutuję już dzisiaj, jeśli natomiast nie posiadasz konta na facebooku, a śledzisz forum, to byś wiedział, że podałem taką informację w poniższym temacie, 6 dni temu, kiedy będzie trailer.
http://www.filmweb.pl/film/Iron+Man+3-2013-491715/discussion/Data+premiery+kolej nego+spotu+oraz+Trailera+%3A+%29,2131181

ocenił(a) film na 8
Optimus22

LUDZIE!!! Nie zaśmiecajcie tego forum! Po jaką cholerę się w ogóle kłócicie?? Podajcie powody. Przecież to bez sensu. Do tego czasu wszystkie tematy były w miarę OK, kulturalne, bez wyzwisk. A teraz?? Zastanówcie się najpierw zanim coś napiszecie, proszę. Nie zmieniajmy tego forum w ociekające jadem, no bo po co?
<peace>

ocenił(a) film na 8
Optimus22

ale o co wam chodzi? dajcie sobie po razie i idzcie na browara albo co...

ocenił(a) film na 8
agab_10

Wybacz koleżanko, ale kto zaśmieca forum ? Ja czy, kolega The_Fallen ? Jak ja zakładam temat, to przeglądam forum czy taki temat już istnieje, jeśli nie go nie ma, to wtedy zakładam.

ocenił(a) film na 8
Optimus22

To powinno być skierowane oczywiście do ,,agab_16,, :)

ocenił(a) film na 8
Optimus22

,,agab_10,, : )

Optimus22

Ty zaśmieczasz

ocenił(a) film na 8
Optimus22

Po prostu się nie kłóćcie.
PS: Bł. Jerzy Popiełuszko mówił "Zło dobrem zwyciężaj" :)

hetzer

nie piję alkoholu i nie mam zamiaru,...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 8
The_Fallen

Czytałeś uważnie ?
,,Najnowsza wiadomość dotycząca nowego trailera informuję nas, że będzie online już 5 marca w południe EST, czyli u nas jakoś o godzinie 6 rano. ,,

ocenił(a) film na 8
Optimus22

Fakt, faktem jest błąd, bo nie o 6 rano, a o 6 Wieczorem.

Optimus22

Aha czyli dopiero u nas o szóstej wieczorem dzisiaj?

Optimus22

Z tego co wiem ba być o 8 rano w USA, a u nas po 16 ale skoro będzie dopiero jutro u nas to do dupy

ocenił(a) film na 8
The_Fallen

Ma być o 12 w południe w USA, czyli u nas godzina 18.

ocenił(a) film na 8
The_Fallen

Nie wyzywaj ludzi.

Optimus22

Uważaj bo się popłaczesz. Możesz już przestać męczyć?

The_Fallen

Zacznijmy pisać jak ludzie? Sztama grubasie ? (taki żart, nie bierz tego do siebie +nawiązanie do pewnego filmu)

Optimus22

Zacznijmy pisać jak ludzie? Sztama grubasie ? (taki żart, nie bierz tego do siebie +nawiązanie do pewnego filmu)

ocenił(a) film na 10
Optimus22

Z tym się zgodzę, po co zakładać kilka tematów?

Syrakuz

btw. dziwne ze oceniłeś szybko i wściekle na 5, a battleship na 8.

ocenił(a) film na 10
The_Fallen

yyyy, jaki to ma związek?

ocenił(a) film na 10
Syrakuz

chodzi mi o filmy.

Syrakuz

nie wazne juz