Zapytam pierwszą rzecz, to dziś ma być 2 minutowy trailer HD? Czy 7-8 marca?
właśnie nie, na oficjalnej Marvela jest, że 5-tego ale jak to wiadomo dzień u nich dopiero się zaczyna więc nie zdziwię się jak dopiero za kilka godzin jak dobrze dzień się w US rozpocznie.
Masz racje, zwiastun u nas pokaże się w godzinach wieczornych czyli 16-18 bo na fejsie na profilu Iron Mana jest oficjalne odliczanie do nowego trailera.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151455093407290&set=a.56505497289.6464 7.7057882289&type=1&theater
Ten post został dodany 16 godz. temu. Więc łatwo można obliczyć kiedy zwiastun ujrzy światło dzienne.
Mała rada : Nie mów (pisz) ludziom, co mają robić i w którym temacie dyskutować. Jak ktoś będzie chciał to założy swój własny temat z linkiem do trailera.
No wybacz kolego, ale to jest według mnie trochę dziecinne, w sensie takim, że piszcie w moim temacie, a nie np. w temacie ,,mateusi91,, bo mój temat jest lepszy. Taki przykład podałem tylko i bez obrazy oczywiście.
Nikogo nie zmuszam, jak chcą to niech tworzą temat lub piszą tutaj. Ich/wasz wybór. Więc nie pierdziel, bo nie ma sensu.
i w ten sposób pokazałeś, że nie szanujesz zdania innego użytkownika. Nie mam zamiaru już z tobą dyskutować. Do widzenia.
Mnie to szczerze mało obchodziłoby jak by robili setki tematów, ale chcialbym by dyskusje przeprowadzac tutaj...tak fajniej by bylo
Nie zrozumieliście mnie chyba. Podałem taki tylko przykład. Powinno być tak, że jak ukaże się trailer, to pierwsza osoba, która założy temat z linkiem do trailera lub spotu, lub czegokolwiek innego, to dyskutujemy w założonym temacie, gdzie jest link do materiału. Nie pisze o zaśmiecaniu forum, gdyż nie cierpię, jak ktoś zaśmieca forum bezsensownymi tematami, np. jak ten. Jak założyłem temat z datami opublikowanie trailera, to zauważyłeś gdzieś na forum, podobny temat do tego, założy np. przeze mnie ? Krótko mówiąc, jak wyjdzie trailer, to wtedy się zakłada temat i dyskutuje.
Nie istnieje coś takiego jak 'pierwszy'', jak chcesz być pierwszy to pisz sobie na YT pod filmami, gimbusiarskie ''pjerfszy''
Gościu, weź wyjdź w końcu na dwór na świeże powietrze. Jak tak dalej będziesz postępować, to zostaniesz zablokowany przez moderatorów, za nieszanowanie wypowiedzi innych użytkowników oraz wywoływanie kłótni.
Nie rozumiem po mnie denerwujesz! Choć z jednej strony nie denerwujesz, ale z drugiej męczysz i smęcisz.
Tylko napisz mi, gdzie w tym temacie jest sens ? Na facebooku, na oficjalnej stronie Iron Mana 3, są informację, że trailer zadebiutuję już dzisiaj, jeśli natomiast nie posiadasz konta na facebooku, a śledzisz forum, to byś wiedział, że podałem taką informację w poniższym temacie, 6 dni temu, kiedy będzie trailer.
http://www.filmweb.pl/film/Iron+Man+3-2013-491715/discussion/Data+premiery+kolej nego+spotu+oraz+Trailera+%3A+%29,2131181
LUDZIE!!! Nie zaśmiecajcie tego forum! Po jaką cholerę się w ogóle kłócicie?? Podajcie powody. Przecież to bez sensu. Do tego czasu wszystkie tematy były w miarę OK, kulturalne, bez wyzwisk. A teraz?? Zastanówcie się najpierw zanim coś napiszecie, proszę. Nie zmieniajmy tego forum w ociekające jadem, no bo po co?
<peace>
Wybacz koleżanko, ale kto zaśmieca forum ? Ja czy, kolega The_Fallen ? Jak ja zakładam temat, to przeglądam forum czy taki temat już istnieje, jeśli nie go nie ma, to wtedy zakładam.
Po prostu się nie kłóćcie.
PS: Bł. Jerzy Popiełuszko mówił "Zło dobrem zwyciężaj" :)
Czytałeś uważnie ?
,,Najnowsza wiadomość dotycząca nowego trailera informuję nas, że będzie online już 5 marca w południe EST, czyli u nas jakoś o godzinie 6 rano. ,,
Zacznijmy pisać jak ludzie? Sztama grubasie ? (taki żart, nie bierz tego do siebie +nawiązanie do pewnego filmu)
Zacznijmy pisać jak ludzie? Sztama grubasie ? (taki żart, nie bierz tego do siebie +nawiązanie do pewnego filmu)