7,3 249 tys. ocen
7,3 10 1 249146
6,7 49 krytyków
Iron Man 3
powrót do forum filmu Iron Man 3

Zapytam pierwszą rzecz, to dziś ma być 2 minutowy trailer HD? Czy 7-8 marca?

The_Fallen

niue wazne, naprawde

ocenił(a) film na 6
Syrakuz

Może już lepiej skończyć tę dyskusję? Po co dalej się kłócić i niepotrzebnie wprowadzać nerwową atmosferę? :)

ocenił(a) film na 10
Blake_16

yyyyyyy, ale o co ci chodzi?

ocenił(a) film na 10
Optimus22

Ja tam myślę, że założenie nowego tematu z linkiem do trailera jest całkiem fajnym pomysłem, bo na stornie głównej IM3 nie widać jaka jest ostatnia wiadomość na forum danego tematu, widać jedynie temat i część pierwszego posta, więc nie każdemu chce się potem szukać linka w osiemdziesięciu kilku postach, a przy okazji czytać te kłótnie i psuć sobie humor...

ocenił(a) film na 8
The_Fallen

Nie mam zamiaru już z tobą więcej dyskutować.

Optimus22

Nie pierwszy nie ostatni raz o tym mówisz.

The_Fallen

I tak będziesz mi odpisywał .
Naprawdę nikt cię nie zmusza do tego byś pisał w tym temacie o byle gównie.

ocenił(a) film na 6
The_Fallen

Nowy trailer ma się pojawić o 18 :) Przynajmniej tak wynika z zegara, na stronie Yahoo!

Blake_16

Czyli mam potwierdzenie. Dziękuje wszystkim za drogocenną pomoc. To teraz odliczajmy do 18. Ile zostało? 89 minut.

ocenił(a) film na 6
The_Fallen

http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fmovies.yahoo.com%2Fmarvel%2F&h= WAQGbR57j

Blake_16

Rzeczywiście. Nie szkodzi jednak zrobić własne.

Już będę sziedział na tamtej stronie aż skończy odliczac, w miedzyczasie podyskutujmy jesli ktos chce. Od tego jest rozmowa. Ktoć ma ochotę pogadać?Z

ocenił(a) film na 6
The_Fallen

Z tego co słyszałem, drugi trailer jest naprawdę epicki. Mam nadzieję, że mimo tych wszystkich pokazanych scen, w filmie będą sceny, które wgniotą nas w fotel ;)

Blake_16

Niom, ludzie strasznie mi narobili smaka pisząć co widzili w wersji trailera nakręconego kamerką w jakimś meksykańskim kinie chyba lub czy coś. Nie wiem, nievermind. (nboże jak ja pisze, chyba z wrazenia)

Też mam szczerzą nadzieję, że trailer nie pokaże wszystkich wgniatających w fotel scenach. Zwłaszcza, że jak będzie ich zbyt dużo to moje krzesło nie wyrobi, a w kinie już nie będzie tej frajdy.,

ocenił(a) film na 6
The_Fallen

Dlatego ja po tym trailerze nie będę już niczego oglądał związanego z "trójką". Nie chcę wiedzieć za dużo, żeby w kinie twórcy filmu skutecznie mnie zaskoczyli :)

ocenił(a) film na 6
Blake_16

Mam też nadzieję, na więcej scen z Aldrichem Killianem, który po pierwszym trailerze wydał mi się osobą bardzo przebiegłą.

Blake_16

Podobno w filmie mało go będzie, swoją drogą. Kim on dokładniej jest poza tym, iż sługą mandaryna i wynalazcą extremis? albo raczej kim potem bedzie

ocenił(a) film na 6
The_Fallen

Hmm, chyba poza tym co wymieniłeś, nie ma już nic co by można o nim powiedzieć. Chociaż w sumie, może być osobą która chce zniszczyć związek Tony'ego z Pepper? ;p

Blake_16

a jakie ma powody?

ocenił(a) film na 6
The_Fallen

Mandaryn chce zniszczyć Tony'ego, więc może polecił Aldrichowi zrujnować również jego życie uczuciowe? ;p

Blake_16

mozliwe, dziwne. Podobno jest szansa, że Killian kiedyś w filmach popełni samobójstwo.

ocenił(a) film na 6
The_Fallen

Szczerze, to byłoby to słabe wg mnie. Już by lepiej wyglądało, gdyby nie wypełnił swojej misji i Mandaryn go zamordował ;d

Blake_16

Nie, właśnie byłoby fajne i klimatyczne. On się zabił, bo sumienie go ruszyło.

The_Fallen

jeszcze godzina i 54 minuty

The_Fallen

godzina i 09 minut...nie wiem po co to robie, ale czemu nie?

The_Fallen

Znaczy godzina i 45

ocenił(a) film na 8
The_Fallen

Poda ktoś stronę FB do oficjalnego profilu Iron Man 3 , thanks!

rem6_2

link wyżej, troche wyzej

The_Fallen

albo masz tutaj http://movies.yahoo.com/marvel/ tu jest odliczanie,no chyba ze nie ono ci chodzi co by bylo dziwne lub nie, pewnie like'nac chcesz

ocenił(a) film na 10
The_Fallen

Gdzie niby to odliczanie, bo jak włączam link to tam tylko trailer jest...

ocenił(a) film na 6
rem6_2

https://www.facebook.com/ironman?ref=ts&fref=ts

Blake_16

o wlasnie

The_Fallen

Godzina i 34 minty

ocenił(a) film na 8
Blake_16

Dzięki wielkie.

ocenił(a) film na 6
rem6_2

nie ma sprawy :)

rem6_2

to nie do ciebie rem^_2

btw. ktoś napisał. jakis tam katedra

'' a publice ciężko będzie kupić takie filmy. Np. Człowiek-mrówka czy Strażnicy Galaktyki'' Jeśli w strażnikach będzie Iron Man to ciekawe czy to ulatwi sprawe

The_Fallen

Ja uważam, że tak. Co jednak z człowiekiem mrówką? Tam Starka raczej nie będzie, choć to by było nie głupie jakby się pojawił. Mogliby walczyć z Ultronem który tworzy potem Visiona.

The_Fallen

Godzina i pół godziny (czyli półtora godziny)

The_Fallen

Godzina i 15 minut

The_Fallen

kwadrans, a zwiastun coraz bliżej, coraz blizej

The_Fallen

prawie równa godzinka

The_Fallen

GODZINA!

The_Fallen

Gdzie najszybciej go zobaczyć (18) ? c;

ocenił(a) film na 6
ola9767

hd-trailers.net, albo na fan page'u na FB

Blake_16

Kiedy może być z polskimi napisami?

ocenił(a) film na 6
ola9767

nie mam pojęcia ;p

ola9767

wstawie link na filmweba, wiec kto chce ten niech czeka n mnie

The_Fallen

Okeeey.
MINUTKA!

ola9767

jest juz

ocenił(a) film na 10
The_Fallen

GENIALNY ! <3 to będzie film stulecia !

ocenił(a) film na 6
MorningMe

1:10 widać tajną pracownię Starka :D Zwiastun świetny, mam tylko obawy odnośnie tej sceny z wieloma zbrojami, mam nadzieję że nie będzie przesytu :)