1:47 kto tam jest =)? I czy mi się wydaje czy zbroja w którą wskakuje tony nie wygląda inaczej niż ta w której przyleciał z Jamesem i swoją "armią"?
Ta "armia" przyleciała sama. Tony ją kontrolował ale nie było go w żadnej zbroi. Wnioskuję to po scenach od 2:23 kiedy zbroje się ustawiają w szeregu, a Stark i Rhodes znajdują się na ziemi i wyraźnie widać, że patrzą w ich stronę, a Stark mówi do Rhodeya, że to jego chłopcy. Więc pewnie dopiero po tym Stark przywdzieje Heartbreakera, a Rhodes Iron Patriota.
Zapewne tak, ale Iron Patriota przywdzial Rhodes pewnie wczesniej juz tez. Hulkbuster wygląda jednak ok, to tylko prototyp dla tej duzej zbroi Hulkbuster, która być może bedzie w Avengers 2
Nie no zwiastun jest epicki. Teraz to już na bank nie wytrzymam jeszcze 2 miechów. Swoją drogą głos Mandaryna jest tak genialny i jest tak dobrze zagrany :D Ta postać przejdzie do historii.
Też mi się podoba, jest taki mrooczny. ;) A teraz wyobraź sobie że zostanie zdubbingowany... masakra. Dubbing zawsze psuje film (nie biorąc pod uwagę bajek dla dzieci). Mam nadzieje że wersja z napisami będzie.
Tak jak w każdym zwiastunie :D Tylko że jakoś się nie umiem tego dopatrzeć :D A wy 1:56 ciekawi mnie dlaczego Pepper jest tak skąpo ubrana xD
Podoba mi sie trailer, choć oczekiwałem czegoś więcej. Mimo to nieźle się zapowiada IM3. Czekam z niecierpliwością.
wcześniej była scena jak podają "coś" grupce ludzi którzy też byli skąpo ubrani. Tak tylko podpowiadam =D
Tak wiem prawdopodobnie jest to moment wstrzyknięcia wirusa extermis (czy jak to się tam nazywa) Pepper też zostanie on podany co można wnioskować po pierwszym zwiastunie. Tylko że w scenie o którą mi chodzi 1:56 jest ona na tle ognia a jak się bliżej przyjrzeć można pomyśleć że to jest po wybuchu tych platform (cokolwiek to jest) które są już w następnej scenie. Hmm czyżby to była scena po ostatniej walce i Pepper jednak przeżyje ? To tylko moje przypuszczenia :D
Pewnie to po samym wybuchu jakimś, albo pracowni nie wiem. Możliwe że sama się rozebrała że trka pwoiem żeby przywdziać zbroję ;) Co byłoby suuuper cool :) Pozdrawiam
Zwiastun na YouTube --> 1:00 min, gdzie Tony jest w garniturze. W tym miejscu znajdowała się jego posiadłość (tak myślę)
Z traileru wygląda na to, że kolejność będzie następująca: Extremis u Starka + nowa zbroja (i milion innych), pojawia się Mandaryn i atakuje Starka, ten zapowiada rewanż i tak aż do końca. Wsadźcie sobie jeszcze gdzieś wątek prezydenta i Iron Patriota (prezydent pewnie gdzieś na początku).
Jak dla mnie będzie coś w tym stylu: Atak na samolot, Wstrzyknięcie Extermis, Prezydent przemawia w tej sprawie, Stark rzuca wyzwanie Mandarynowi za pomocą mediów, Atak na dom Starka A dalej nie wiem xD . Między 1:42-1:43 wydaje mi się że Stark walczy z Aldrich'em Killian'em
Nie wiem jak wy ale ja bym poleciał do studia Marvela/Disneya i im osobiście pogratulował za tak zajebiście zrobionego filmu.
A głos Madaryna no kocham kocham. :D
Hah, a ja razem z tobą ;d.
Wy też odczuwacie, że ta zbroja, która przebija się przez kontener, to nie jest HulkBuster ? Ona jest za mała po prostu.
Już kiedyś ktoś pisał że to nie jest zbroja HulkBuster tylko H.A.P.P.Y coś w stylu pomocnika IM chyba wczoraj ktoś o tym wspominał. 1:55 Star ma na prawej dłoni część zbroi a w lewej dłoni strzela z mini uzi :D
Dokładnie, to jest ta scena gdzie Tony będzie miał tylko jedną rękawice oraz buta ; d
Zwiastun wymiata po prostu.
Scena gdzie wszystkie zbroje ustawiają się w rzędzie, to widać, jedną zbroje znacznie większą od pozostałych. Przypatrz się dokładnie, i generalnie też można powiedzieć, że rozmiary tej zbroi są takie same jak ta, która przebija się przez kontener.
W scenie gdzie są wszystkie zbroje w rządku, ta o której mówisz ma na piersi "pionowe" okienko reaktora, a w tej, która przebija się przez kontener jest "pozioma".
oj nie, jest za mala, powinna byc wieksza od Hulka. poza tym ma niezintegrowana glowe, wiec Hulk by ja w 15 sekund rozmontowal.
Hahah ; d Dobry tekst kolego --> ,,Hulk by ja w 15 sekund rozmontował,, ; d. Po prawiłeś mi humor ; d
Oczywiście zgadzam się z tobą w 100% :). Jest stanowczo za mała, jak na Hulkbuster.
Na tym trailerze wygląda to jak walka ostateczna jak by to miał być ostatnia część Tony wzywa cale swoje siły.... Oby to nie była ostania część:(
Też mam nadzieje, że zrobią kolejne części. Czuje miliard jak nic :D
Szkoda że Mandaryn tylko w 1 cześci bedzie (chyba) :<
Niech zarobi jak najwięcej. Im więcej pieniędzy zarobi, tym większa szansa na kolejną część.
nie, dlaczego? jezeli w Avengers 2 beda Masters of Evill to pewnie Mandaryn sie pojawi. a Joss mowil, ze 2 ma byc mniejsza, ale osobista wiec pewnie Thanos bedzie w ten sposob staral sie dopasc Avengersow i inwazji tym razem nie zobaczymy.