7,3 249 tys. ocen
7,3 10 1 249146
6,7 49 krytyków
Iron Man 3
powrót do forum filmu Iron Man 3

http://screencrush.com/iron-man-3-trailer-3/

Optimus22

1:47 kto tam jest =)? I czy mi się wydaje czy zbroja w którą wskakuje tony nie wygląda inaczej niż ta w której przyleciał z Jamesem i swoją "armią"?

ocenił(a) film na 10
roach22

Właśnie też się zastanawiam kto to... ?

ocenił(a) film na 10
roach22

w 1:47 jest Tony. Przynajmniej jesli mówisz o tym co ja :p

roach22

pomyłka przy drugim pytaniu. =)

ocenił(a) film na 8
roach22

Chodzi ci o tą scenę, gdzie ktoś powala Iron Mana ? Myślę, że to jest Aldrich.

Optimus22

teraz jak już zatrzymałem tez mi się tak wydaje. Podobne włosy przynajmniej =)

użytkownik usunięty
roach22

Ta "armia" przyleciała sama. Tony ją kontrolował ale nie było go w żadnej zbroi. Wnioskuję to po scenach od 2:23 kiedy zbroje się ustawiają w szeregu, a Stark i Rhodes znajdują się na ziemi i wyraźnie widać, że patrzą w ich stronę, a Stark mówi do Rhodeya, że to jego chłopcy. Więc pewnie dopiero po tym Stark przywdzieje Heartbreakera, a Rhodes Iron Patriota.

tak, właśnie dlatego napisałem, że to moja pomyłka =) zobacz trzy posty w górę.

ocenił(a) film na 8

Zapewne tak, ale Iron Patriota przywdzial Rhodes pewnie wczesniej juz tez. Hulkbuster wygląda jednak ok, to tylko prototyp dla tej duzej zbroi Hulkbuster, która być może bedzie w Avengers 2

ocenił(a) film na 8
roach22

chyba jednak wygląda, jest mniejsza o wiele i bardziej złota

Optimus22

Taki sobie. Nie ma nawet ułamka tej mocy co zwiastun do jedynki z Audioslave i Black Sabbath w tle.

ocenił(a) film na 6
Optimus22

Dla mnie ten zwiastun jest jakiś inny...Nie wiem czemu mi się nie podoba... ;C

Optimus22

http://www.youtube.com/watch?v=Ke1Y3P9D0Bc Ten sam zwiastun tylko że na YT i w 1080p : )

ocenił(a) film na 10
Optimus22

Nie no zwiastun jest epicki. Teraz to już na bank nie wytrzymam jeszcze 2 miechów. Swoją drogą głos Mandaryna jest tak genialny i jest tak dobrze zagrany :D Ta postać przejdzie do historii.

użytkownik usunięty
mateusi91

Też mi się podoba, jest taki mrooczny. ;) A teraz wyobraź sobie że zostanie zdubbingowany... masakra. Dubbing zawsze psuje film (nie biorąc pod uwagę bajek dla dzieci). Mam nadzieje że wersja z napisami będzie.

ocenił(a) film na 8
Optimus22

Nawet pokazano jak skończy się film :).

Optimus22

Tak jak w każdym zwiastunie :D Tylko że jakoś się nie umiem tego dopatrzeć :D A wy 1:56 ciekawi mnie dlaczego Pepper jest tak skąpo ubrana xD

ocenił(a) film na 10
strzelec555

Ja też nie wiem w ktory to momencie.

mateusi91

Podoba mi sie trailer, choć oczekiwałem czegoś więcej. Mimo to nieźle się zapowiada IM3. Czekam z niecierpliwością.

strzelec555

wcześniej była scena jak podają "coś" grupce ludzi którzy też byli skąpo ubrani. Tak tylko podpowiadam =D

roach22

w kombinezony ich ubieraja

The_Fallen

to po co im kroplówka =D?

roach22

Tak wiem prawdopodobnie jest to moment wstrzyknięcia wirusa extermis (czy jak to się tam nazywa) Pepper też zostanie on podany co można wnioskować po pierwszym zwiastunie. Tylko że w scenie o którą mi chodzi 1:56 jest ona na tle ognia a jak się bliżej przyjrzeć można pomyśleć że to jest po wybuchu tych platform (cokolwiek to jest) które są już w następnej scenie. Hmm czyżby to była scena po ostatniej walce i Pepper jednak przeżyje ? To tylko moje przypuszczenia :D

ocenił(a) film na 5
strzelec555

Jestem pewien, że tak się stanie.

ocenił(a) film na 5
roach22

Extremis

Kedaver

ale ja nie pytałem co to jest =)

ocenił(a) film na 5
roach22

Ok, ktos już o tym napisał sorry

ocenił(a) film na 8
strzelec555

Pewnie to po samym wybuchu jakimś, albo pracowni nie wiem. Możliwe że sama się rozebrała że trka pwoiem żeby przywdziać zbroję ;) Co byłoby suuuper cool :) Pozdrawiam

ocenił(a) film na 8
Optimus22

Zwiastun na YouTube --> 1:00 min, gdzie Tony jest w garniturze. W tym miejscu znajdowała się jego posiadłość (tak myślę)

Optimus22

Tam gdzie stoi w garniturze na jakimś wzgórzu, też tak pomyślałam.

ocenił(a) film na 9
Optimus22

Z traileru wygląda na to, że kolejność będzie następująca: Extremis u Starka + nowa zbroja (i milion innych), pojawia się Mandaryn i atakuje Starka, ten zapowiada rewanż i tak aż do końca. Wsadźcie sobie jeszcze gdzieś wątek prezydenta i Iron Patriota (prezydent pewnie gdzieś na początku).

hotsos

Jak dla mnie będzie coś w tym stylu: Atak na samolot, Wstrzyknięcie Extermis, Prezydent przemawia w tej sprawie, Stark rzuca wyzwanie Mandarynowi za pomocą mediów, Atak na dom Starka A dalej nie wiem xD . Między 1:42-1:43 wydaje mi się że Stark walczy z Aldrich'em Killian'em

ocenił(a) film na 10
strzelec555

To jest jakaś kobieta.

ocenił(a) film na 10
Optimus22

Nie wiem jak wy ale ja bym poleciał do studia Marvela/Disneya i im osobiście pogratulował za tak zajebiście zrobionego filmu.
A głos Madaryna no kocham kocham. :D

ocenił(a) film na 8
mateusi91

Hah, a ja razem z tobą ;d.

Wy też odczuwacie, że ta zbroja, która przebija się przez kontener, to nie jest HulkBuster ? Ona jest za mała po prostu.

Optimus22

Już kiedyś ktoś pisał że to nie jest zbroja HulkBuster tylko H.A.P.P.Y coś w stylu pomocnika IM chyba wczoraj ktoś o tym wspominał. 1:55 Star ma na prawej dłoni część zbroi a w lewej dłoni strzela z mini uzi :D

ocenił(a) film na 8
strzelec555

Dokładnie, to jest ta scena gdzie Tony będzie miał tylko jedną rękawice oraz buta ; d
Zwiastun wymiata po prostu.

ocenił(a) film na 9
Optimus22

Jest wielkości kontenera, czyli wg mnie rozmiary ma odpowiednie.

ocenił(a) film na 8
hotsos

Scena gdzie wszystkie zbroje ustawiają się w rzędzie, to widać, jedną zbroje znacznie większą od pozostałych. Przypatrz się dokładnie, i generalnie też można powiedzieć, że rozmiary tej zbroi są takie same jak ta, która przebija się przez kontener.

ocenił(a) film na 8
Optimus22

W scenie gdzie są wszystkie zbroje w rządku, ta o której mówisz ma na piersi "pionowe" okienko reaktora, a w tej, która przebija się przez kontener jest "pozioma".

ocenił(a) film na 8
przemek289

Wiem. Mi chodzi o wielkość zbroi, a nie o okienko dla reaktora.

ocenił(a) film na 8
hotsos

oj nie, jest za mala, powinna byc wieksza od Hulka. poza tym ma niezintegrowana glowe, wiec Hulk by ja w 15 sekund rozmontowal.

ocenił(a) film na 8
hetzer

Hahah ; d Dobry tekst kolego --> ,,Hulk by ja w 15 sekund rozmontował,, ; d. Po prawiłeś mi humor ; d

ocenił(a) film na 8
hetzer

Oczywiście zgadzam się z tobą w 100% :). Jest stanowczo za mała, jak na Hulkbuster.

Optimus22

Na tym trailerze wygląda to jak walka ostateczna jak by to miał być ostatnia część Tony wzywa cale swoje siły.... Oby to nie była ostania część:(

ocenił(a) film na 10
Stas1989

Też mam nadzieje, że zrobią kolejne części. Czuje miliard jak nic :D
Szkoda że Mandaryn tylko w 1 cześci bedzie (chyba) :<

ocenił(a) film na 8
mateusi91

Niech zarobi jak najwięcej. Im więcej pieniędzy zarobi, tym większa szansa na kolejną część.

ocenił(a) film na 10
Optimus22

Podbijam!:)

ocenił(a) film na 8
mateusi91

nie, dlaczego? jezeli w Avengers 2 beda Masters of Evill to pewnie Mandaryn sie pojawi. a Joss mowil, ze 2 ma byc mniejsza, ale osobista wiec pewnie Thanos bedzie w ten sposob staral sie dopasc Avengersow i inwazji tym razem nie zobaczymy.

Optimus22

Epicki Trailer :)