całkiem prawdopodobnie... bardzo bym tego nie chciała bo ją lubię. A Tony bez niej by sobie nie dał rady :(
W dodatku przez chwilę w tym trailerze było widać jakąś gorącą laskę, czyli zapewne będzie jej następczynią. Trochę chamsko to wygląda, że trzeba się pozbyć "starej rury" i zastąpić ją nowszym modelem ... Z drugiej strony bez dramatyzmu "Iron-man" byłby cukierkową bajeczką. 2 część właśnie tak wyglądała.
No to jest oczywiste że zginie . Jak producenic zapowiadali Tonego złamią psychicznie i fizycznie już w zwiatunie zwiastuna widać egzekucję
Dla mnie Iron Man bez Pepper to nie Iron Man :( oby ją nie zabili... no, ale cóż... zobaczymy co twórcy wymyślili
Tak jak mówili już inni. Tony nie poradził by sobie bez Pepper i nie potrafię sobie tego wyobrazić, ale właściwie im dłużej o tym myślę, tym bardziej wydaje mi się to realne.
Pewnie uśmiercą Pepper, jest to całkiem prawdopodobne. Skoro ponoć jest to ostatnia część trylogii z całym szacunkiem do niej, było by to dobre zakończenie
Ja też nie słyszałam żeby to była ostatnia część .. A z tym wywiadem racja mówiła że chyba nie pojawi się w Avengers 2 bo czuje się za stara do filmów o superbohaterach .
Ekhem, a Iron Man to nie film o superbohaterach? poza tym w Avengers ona ma tylko małą epizodyczną rolę i to się raczej nie zmieni.
Napisałam "ponoć" dużo osób mówi o tym, że może być to ostatnia część. ; ) Przecież ja też nie che żeby to była ostatnia część ; D
Zwiastun jak zwykle pokazuje tylko sceny szczątkowe , więc nie ma co wnioskować ani sugerować się tym co pokazali , chodzi im o przyciągniecie ludzi do kin
Z tego co wiem to w ostatnim numerze komiksu Pepper umiera a Stark i ich syn stoją nad jej grobem, tak czytałam ; )
Ja może nie jestem do końca na bieżąco bo w ostatnim komiksie jaki czytałem Pepper dalej Koordynuowała działania The Order . Ale nie słyszałem żeby zginęła
Musimy tylko pamiętać, że Marvel na potrzeby swoich filmów stworzył specjalny universe (Marvel Cinematic Universe), więc to co dzieje się w komiksach, lub działo, nie ma wielkiego wpływu na to kto ginie bdź kto pojawia się w filmach :D
Na razie nikt nie chce oglądać kontynuacji tego chłamu ale ostatnia odsłona zapowiada się interesująco. Może jest jeszcze szansa dla tej serii?
No z tego co tu wszyscy komentują nie wydaje mi się, że nie chcą go oglądać
Jestem fanką każdej części i powiem ci, że moim zdaniem też trzecia część zapowiada się interesująco : )
Chyba większość jednak chce skoro tyle osób wyraziło chęć obejrzenia trzeciej odsłony . Po dość słabej dwójce zapowiada się naprawdę dobra trójka .
Dwójka właśnie było niezła w stosunku do sztampowej jedynki. Ludzie chcą ten film obejrzeć bo ma dobry trailer.
Co nie zmienia faktu, że Iron man to gniot dla mas z żenującymi sucharami RDJ. Przecież to gorszy film nawet od Avatara...
jeżeli uważasz ze Iron Man to chłam to po kiego wchodzisz na temat poświęcony temu filmowi? olej, odpuść, nie czytaj, nie słuchaj bo nikt Cie do tego nie przymusza! oglądaj to co ci się podoba a jak Ci się ta część po obejrzeniu nie spodoba to wystaw ocenę i nie psuj zabawy fanom!
wypadałoby :) ale zawsze możesz siąść przed komputerem i krzyczeć do monitora jakie to "bezguścia" :)
Wisi mi to, trollujcie sobie dalej. To wtedy Ghost Rider, Spider-many i Daredevile też się podobały? To przecież ten sam poziom poza efektami.
Ja Ciebie nie trolluje a wręcz przeciwnie jestem uprzejma :) ale nie wiem czy powinnam :)
akurat Straznikom dalem 9. podobnie do IM- oba filmy sa swietnymi i rzetelnymi ekranizacjami komiksu.
Dobra kolego, iron man jako film stworzony tylko żeby przynieść rozrywkę widzowi prezentuje się bardzo dobrze, a twojego zdania nikt tutaj nie podziela, więc bądź łaskaw napisać te "według mnie", bo niektórych tacy jak Ty (WIELCY KRYTYCY Z FILMWEBU) zaczynają irytować.
Bardzo dużo osób wyraża chęć obejrzenia trzeciej części. Chyba ty jeden nie chcesz jej zobaczyć.
Właśnie trzecią część chcę obejrzeć bo widocznie seria ma tendencję zwyżkową - -
Ja wręcz nie mogę się doczekać trzeciej odsłony po tym, jak Stark ukradł ( jak dla mnie ) cały film Avengers, bez niego to nie byłoby to samo : )
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=448230581901620&set=a.229675623757118.60 886.126757470715601&type=1&theater
tutaj Pepper żyje po zniszczeniu domu :))
tu bezpośredni link do zdjęcia:
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/183947_448230581901620_10 99064114_n.jpg
Na pewno nie będzie to ostatnia część, swego czasu twórcy mówili, że nawet w przypadku rezygnacji Downeya Jr. nie zamierzają dokonywać restartu serii, tylko zmienią aktora, jak ma to miejsce w przypadku przygód Jamesa Bonda.
Co oczywiście wywołało oburzenie wśród fanów, które w sumie było nie uzasadnione, bo nieuniknionym jest odejście Downeya Jr. Wcześniej lub później znudzi go odgrywanie roli Starka lub zwyczajnie osiągnie wiek, w którym nie będzie nadawać się do odgrywania roli superbohatera, geniusza, bilionera, playboya i filantropa ( z naciskiem na playboya i bohatera). Chociaż niewątpliwie trudno będzie znaleźć godnego następce.