7,3 249 tys. ocen
7,3 10 1 249142
6,7 49 krytyków
Iron Man 3
powrót do forum filmu Iron Man 3

mi się wydaję że chyba zginie w tej części po zwiastunie można to przyouszczać??

użytkownik usunięty
Herushingu

Bardzo dobra informacja. Żadnego oburzenia nie będzie tylko radość, że zmienili tego błazna na kogoś lepszego. Znalezienie następcy w tej wkestii jest po prostu banalne :)

ocenił(a) film na 8

ciekawe, czy w kazdym kraju jest taki jeden jak Ty, co to kompletnie pobladzil i nie lubi IM. w Polsce to Ty, znam takiego samego z Niemiec, Finlandii i USA. wszedzie szt. raz.
co do meritum to zadnych rebotow nie bedzie a i Jr ma zamiar jeszcze troche przy tej roli zostac, wiec alleluja i do przodu! :)

ocenił(a) film na 10
hetzer

Cieszy mnie to, jak dla mnie stał się ikoną Starka ; )

ocenił(a) film na 7
hetzer

popieram w 100% :)

cukierek19900

Iron Man bez Pepperony? Bardzo prawdopodobne, ale Tony się kompletnie załamie ._.

ocenił(a) film na 9
BadMonday

Nie tylko załamie... wyobraźcie sobie jak będzie się zachowywał w Avengers 2... to już nie będzie już ten sam Tony... bo jak to w trailerze określił, chce chronić jedyną osobą bez której nie może żyć... a jak zawiedzie... oooojjjj nawet sobie tego nie wyobrażam... hehe będzie płacz w kinie :P

ocenił(a) film na 9
andzia20v

Jej śmierć, najlepiej spowodowana przez jakiegoś herosa-amatora i mamy piękny wstęp do civil war :D Ale na to za wcześnie jeszcze.

ocenił(a) film na 10
andzia20v

proste... jak to zrobią to zjebią całą akcję, która później będzie miała odbicie w przyszłości... będzie zamiast ochrony zemsta :/

ocenił(a) film na 9
andzia20v

A ja myślę, że wtedy zobaczymy prawdziwego "mściciela", może być ciekawie ;)

ocenił(a) film na 9
cukierek19900

Jeżeli skrzywdzą Pepper Potts, to nawet cała drużyna Avengers, nie ochroni przed moim gniewem twórców filmu...

Miczelov

hahaha :D

ocenił(a) film na 9
Miczelov

hahaha boskie !!!!!

ocenił(a) film na 10
cukierek19900

jaki jest czas akcji filmu, przed avengers tak?

Agostino

Musi być po Avengers bo Stark wyraźnie mówi że zmienił się po wydarzeniach w Nowym Yorku .

cukierek19900

Ja uważam że nie zginie. Na zwiastunie widać że coś się dzieje ale Tony (może) ją uratuje. Może przeżywa jakieś tortury zgotowane przez Mandarina ale trzeba być dobrej myśli. Z resztą jak będą następne części Iron Mana to ona powinna w nich wystąpić.

cukierek19900

Lepiej, żeby nie ginęła. Wielu fanów byłoby zawiedzionych... a co do zwiastuna, to w momencie, gdy dom Starka jest atakowany, Pepper wygląda "normalnie" (brak oznak jakichś przejść fizycznych), a wcześniej widać ją przykutą do jakiegoś czegoś xD być może, po tym ataku na jego dom, Pepper będzie porwana. Tak czy siak, dowiemy się dopiero po premierze... ;p najgorsze jest to, że tak duży odstęp czasu między premierą światową a polską wystarczy, żeby zalała nas kupa spoilerów co do filmu. Mogliby wydać trójkę miesiąc wcześniej :D przynajmniej nie zawadzałyby nikomu matury i nie byłoby powodów do opóźniania premiery ;p

cukierek19900

ona raczej nie zginie no może się stać Rescue http://3.bp.blogspot.com/-J_kYBNMpFlw/T30Sa53kwwI/AAAAAAAADW8/nco9nZqgyPY/s1600/ 1508379-pepper.jpg albo w nowej wersji http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20121024105131/iron-man-armored-adventures /images/8/88/Rescue.jpg ale nawet jak zginie tony może mieć nową dziewczynę Julia Carpenter/Arachne http://bimg1.mlstatic.com/s_MLM_v_F_f_78069743_705.jpg http://media.comicvine.com/uploads/6/68167/2112943-sw_wiki.jpg http://rubberslug.s3.amazonaws.com/user/6/898afa602ba4ad7be2d27e29ce5954a/pghdzf zajr_o.jpg

wort801

Raczej nie wyobrażam sobie, żeby Tony miał nową dziewczynę. Nie po tych ich kłótniach, po ratowaniu Pepper i po słowach 'Próbuję bronić tej jednej rzeczy, bez której nie mogę żyć'.

Eldunari

no rozumiem ale takich filmach wszystko może się stać

ocenił(a) film na 6
cukierek19900

wiesz to może być taki myk żeby wywołać dyskusję :/

ocenił(a) film na 10
Jane1239

Zgadzam się. Bardzo prawdopodobne, że np. w avengers nie wystąpi, bo powiedzmy wytłumaczone będzie to jej wyjazdem.

Kinomaniaczka_fw

było to na jakieś stronie że ona już się czuję za stara na tą rolę i że Avengers 2 jest nie będzie sorry że linku nie dałem ale nie pamiętam strony na której to było

wort801

mam jednak link tej strony http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wydarzenie.asp?wi=90679

wort801

było to na jakieś stronie że ona już się czuję za stara na tą rolę i że w Avengers 2 jej nie będzie sorry że linku nie dałem ale nie pamiętam strony na której to było sorry za pomyłkę w zdaniu ::)

wort801

Myślałam, że jeszcze trochę popatrzymy na Pepper... :< Rozumiem, że jej odejście jest już pewne? Szkoda. Zastanawiam się, czy ją kimś zastąpią, bo mówili, że jeśli RDJ znudzi się rola Iron Mana to znajdą zastępcę.

Eldunari

nie wiem czy to pewne ale tak piszę zobaczymy jak to będzie

wort801

Chyba umrę z ciekawości zanim się czegokolwiek dowiemy. :) Oby Gwyneth nie odeszła tak szybko.

ocenił(a) film na 8
Kinomaniaczka_fw

W ,,Iron Man 2,, pod koniec filmu na tym dachu mówiła do Starka, że odchodzi. Być może, że w tej części już tak na prawdę, pożegna się ze Starkiem. Nie koniecznie muszą ją uśmiercać w tej części.

Optimus22

W IM2 brzmiało raczej jakby odchodziła z firmy, a nie od niego. Odejście od Starka jest chyba mniej prawdopodobne niż śmierć - przynajmniej według mnie.

ocenił(a) film na 8
Eldunari

Nie pamiętam dokładnie tej sceny, czy mówiła o firmie czy o nim, także wybacz.

Optimus22

Przecież nic się nie stało. :) Po prostu tak mi się wydaje. Tym bardziej, że w Avengersach nie wyglądało jakby Tony dostał kosza. ;p

użytkownik usunięty
Eldunari

Fakt. Nie można powiedzieć, że w Avengers Tony jak to świetnie ujęłaś "dostał kosza ;)

ocenił(a) film na 10
Optimus22

Ta scena wyglądała tak: Pepper mówi, że jest zmęczona tym wszystkim i rzuca pracę ( nie jego ), całują się i potem Tony w scenie z Nickiem mówi : Jestem w stałym związku, staram się być miły dla Pepper i tak dalej. A po za tym zgadzam się z Eldunari, ich relacje w avengers jasno pokazywały jakie są ich relacje : )

ocenił(a) film na 8
Kinomaniaczka_fw

Ok, dzięki za przypomnienie :)

ocenił(a) film na 8
cukierek19900

Gwyneth Paltrow sama mówiła, że robi się na to za stara.

biboktymon

Czytałam gdzieś, że uważa się za starą na takie filmy, ale miałam nadzieję, że chociaż do Avengersów 2 będzie dalej występowała. Moim zdaniem wygląda bardzo młodo i żałuję, że chce odejść. Nie wyobrażam sobie, żeby ktoś miał ją zastąpić, ani żeby Pepper mogła umrzeć.

Eldunari

też bym chciał żeby została ale nikt jej na siłę nie będzie trzymał przez to nie zakończą serii kolejnych ironmanów i avengers

wort801

Może i nie zakończą, ale mimo wszystko mam wrażenie, że bez niej nie będzie to już to samo. Pytanie jeszcze brzmi jak rozwiążą problem związany z jej odejściem. Jeśli ją uśmiercą i nie odbije się to jakoś na Tonym, to dla mnie będzie to porażką. Z drugiej strony Tony bez żarcików to też będzie porażka, więc tak źle, tak niedobrze. ;)

Eldunari

no zobaczymy jak będzie
:)

ocenił(a) film na 8
Eldunari

W tym filmie wygląda dość, młodo, ale w wielu raczej staro.

biboktymon

Może ją trochę "podrasowali". :) Ale i tak patrząc na nią, nigdy bym nie powiedziała, że ma 40 lat.

ocenił(a) film na 8
cukierek19900

Może zginąć, średnio za nią przepadam... może dlatego że wybrali taką aktorkę. Grunt że Tony żyje. I w następnych częściach absolutnie nie mogą zmienić RDJ'a, to jest JEGO film i nikt nie będzie takim Iron Manem !

ocenił(a) film na 7
Karlaaajn

Zgadzam się, po prostu Robert to Tony, on świetnie go gra, mimo swojego wieku, po prostu gra Starka zaje*iście.

Co do Pepp to nie sądzę, że ją uśmiercą. Może i Gwyneth mówiła że robi się za stara, ale interwencja paru fanów i ok :)
Gwyn WCALE nie wygląda staro. W IM myślałam że mają gdzieś po 30 lat. XD
Aktorzy, 3majcie się i nie rezygnujcie z powodu starego wieku :>