O co chodzi?! Wy na serio piszecie, że wam się ten film podobał?! Ja spałam!! Był nudny, badziewiasty,tandetny, przewidywalny, niekonsekwentny, komiczny, absurdalny, głupi!! Okropny. Najlepszy film Quentina?! oj nie sądzę... obejrzyjcie sobie Kill Bill albo od zmierzchu do świtu... to dopiero klasyka z najwyższej półki!!
Droga niezalogowana internautko! Twoje argumenty zaiste mnie przekonały. Od dziś nie lubię już tego filmu : )
powiedzmy, że... nie masz racji ;) Chciałbym usłyszeć w czym ten film był: "badziewiasty", "przewidywalny" (hohoho to na pewno), "komiczny", "niekonsekwentny". Bo może oglądałem film bez okularów i coś przegapiłem? No i rozwaliło mnie zdanko o "kill Billu" bo jak dla mnie ten film posiada wszystkie złe cechy, które napisałaś na temat "Jackie...". Czekam na odpowiedz choć z pewnością sie nie doczekam bo jestes anonimowa.
No trzeba się tu posłużyć cytatem z innego klasyka: 'Naprawdę ?! Tak się składa, że my myślimy inaczej.' ;)
PULP FICTION....................... .............................. .. i wszystko jasne...
a dla mnie kill bille to jedno wielkie badziewie.
po obejrzeniu 1 czesc bylem zalamy..co ten tarantino narobil.
2 ogoladalem juz raczej z zasady a nie z chęci..
ehh..
JB byl po prostu innym filmem tarantino - mial w sobie ten klimat ale to juz bylo co innego. Nie mowie ze film byl zly - to na pewno nie. Chociaz mi sie tez mniej podobal od innych filmow tarantino.Pulp fiction to mistrzostwo - kill bill - lubisz krew sie spodoba:) (chociaz dwojka bardziej wywarzona) jacki brown to czarny kryminal i w ten sposob nakrecony jest swietnie. trzeba tez pamietac ze sam film nakrecony byl jakis czas temu wiec wtedy zawiklania fabularne filmow byly duzo mniejsze a film tarantino i tak byl wtedy zakrecony.
trzeba brac pod uwage czas kiedy film byl nakrecony bo jak sie tego nie robi to niestetyt duza czesc filmow z kategori a spada na kategorie b i efektami sa niskie oceny