PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=561010}

Jak to robią single

How to Be Single
2016
6,3 74 tys. ocen
6,3 10 1 73554
5,7 19 krytyków
Jak to robią single
powrót do forum filmu Jak to robią single

Ja wiem że może główna bohaterka miała taka być, ale ona drażni mnie do tego stopnia, że film oglądało się średnio przyjemnie. Szczególnie że sam film w jakimś tam stopniu starał się pokazywać, że dziewczyna która się puszcza na lewo i prawo jest ok. Główna bohaterka "robi sobie przerwę" w związku ze swoim wieloletnim chłopakiem i ta jej "przerwa" ma polegać na tym, że pieprzy się z jakimś tam barmanem, którego nawet nie zna. Potem chce wrócić do chłopaka, ale ten nie jest w ciemię bity i wie że ta się już wyszumiała i chce wrócić. Ona jest bardzo smutna i przez resztę filmu puszcza się niezliczoną ilość razy z różnymi facetami. I niby historia jest prosta, ale film stara się nas przekonać, że to wina tego chłopaka, że się nie starał i jakieś tam inne bzdety. Zresztą główna bohaterka nie ukrywa na koniec, że morał jaki wyniosła z tej historii to fakt, że faceci są niedobrzy o ho ho i chcą ją wykorzystać. Nie że trzeba mieć jakąś tam podstawową moralność i nie zdradzać swojego faceta, tylko że faceci są źli, bo można się z nimi puszczać. Promowanie bycia zdzirą lvl expert.