PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=561010}

Jak to robią single

How to Be Single
2016
6,3 74 tys. ocen
6,3 10 1 73554
5,7 19 krytyków
Jak to robią single
powrót do forum filmu Jak to robią single

NO MOŻE...

ocenił(a) film na 9

Czy polecę ten film koledze?
No nie wiem jest ciekawy, ma wiele scen komediowych i świetną muzykę w tle =)
Ale również świetnie się przy nim bawiłem. Nie podoba mi się jedynie zakończenie, lecz trzeba ją jedynie zrozumieć.

ocenił(a) film na 7
kubix16

Mi też mimo wszystko się podobał. Irytowała mnie główna bohaterka grana przez Dakotę i według mnie sama sobie zgotowała taki los, więc aż tak bardzo mi jej nie szkoda. Bardzo zauroczył mnie segment Leslie Mann, ale to raczej dlatego że bardzo lubię tę aktorkę, i chciałam by jej historia dobrze się skończyła, co się na szczęście spełniło. Barman przegapił swój moment z własnej winy, bo w sumie nic nie zrobił względem swojej urokliwej stałej klientki, a jego wyznanie faktycznie wyglądało jak żart. Na koniec Rebel Wilson, nie wiem co o niej powiedzieć, bo jej styl bycia mnie irytuje zarówno w tym filmie, jak i w innych. Widocznie taki jej urok. Zapomniałabym o najważniejszym: ojciec i córka. Wzruszyła mnie ta scena do tego stopnia, że musiałam przerwać na chwilę oglądanie i udać się po chusteczki.

Ogólnie oceniam bardzo pozytywnie, bo miło spędziłam 1,5 godziny, co ostatnio nie zdarza mi się przy filmach. ;>

ocenił(a) film na 9
kubix16

Świetnie spędzony czas,pozytywnie nastrajający,szczególnie jeżeli jest się singlem ;-)

ocenił(a) film na 9
kubix16

Też dałem 9/10 :D