Jak ugryźć 10 milionów

The Whole Nine Yards
2000
6,9 65 tys. ocen
6,9 10 1 64811
5,9 20 krytyków
Jak ugryźć 10 milionów
powrót do forum filmu Jak ugryźć 10 milionów

Jeżeli nie chcesz stracić szacunku dla Bruce'a Willisa, to daruj sobie ten film. Głupie miny Matthew Perrey'ego są dość zabawne w serialu "Przyjaciele", jednak tutaj niewiele pomagają. Panie mają ładne zęby i zgrabne tyłeczki, ale grają marnie. Waste of time.

ocenił(a) film na 9
killashandra

Nie wierze
naprawde nie wierz w to co napisałaś! Film widziałem dawno ale jutro w TVP bede robil powtorke. Z tego co pamietam to Bruce Willis pokazał tu naprawde wielka klasę. Zagrał jak w dawnych filmach które przyniosły mu sukces. Perry jest śmieszny bardzo i należy go oceniać przez prryzmat Przyjaciół. I jak sama napisałaś o paniach, z pierwszą częścią się zgodzę, a z drugą już nie. Pani Arquette jest aktorką dobrą, a prześliczna Amanda Peet jest prześliczna i mi to wystarcza, a wiesz że jej gra nie jest kiepska. Może obejrzysz jeszcze raz...

IvanH

Uwierz
Jakkolwiek bym nie lubiła Willisa, a lubię bardzo, to film wydał mi się mocno nieśmieszny i irytująco wtórny. O ile pamiętam, a pamiętam - hmmm... - bardzo niewiele. Przecież oglądałam go straszliwie dłuuuugie miesiące temu. Nie wiem, czy spróbuję obejrzeć go drugi raz - jest tyle innych filmów do obejrzenia i to po raz pierwszy