PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=606582}

Jak wytresować smoka 3

How to Train Your Dragon: The Hidden World
2019
7,5 59 tys. ocen
7,5 10 1 58649
6,4 29 krytyków
Jak wytresować smoka 3
powrót do forum filmu Jak wytresować smoka 3

Ktoś wie co ma być w trzeciej części Jak wytresować smoka

Felo74

to ja bym wyszedł z sali kinowej i kazał oddać kaske a po 2 serial musi trwać myśle do 5 sezonów wzwyż w serialu by niemogło być szczerbatka bo jakto w serialu Jeźdźcy smoków szczerbatek główny bohater bez skrzydeł tak samo w filmie ... WTF głowny bohater bez rąk i nóg a jego smok bez skrzydeł i kawałka ogona pozatym toja bym ryczał na całą sale

materek21

Ja bym się zrzygała gdyby z PRZYSTOJNEGO Czkawki i UROCZEGO Szczerbatka zrobili nie powiem co, ale mam nadzieję że zostanę w sali :P

ocenił(a) film na 6
Felo74

Zgadza się, też gdzieś o tym czytałem, że Czkawka ma stracić nogę i dłonie, jak to możliwe?

HERKULES3456

Tak kuźwa. Bajka dla dzieci gdzie główni bohaterowie umierają. XDDD

HERKULES3456

Uważam że czkawka nie będize stary bo czas w filmie upływa równolegle z naszym czylie czkawka będzie miał 25 lat

ocenił(a) film na 10
HERKULES3456

Reżyser powiedział że Czkawka się usamodzielni i Szczerbatek też. Czkawka zacznie mówić o wszystkim jakby nie było już smoków. Ale dlaczego nie ma smoków i czy wrócą ma być to pokazane w filmie.

latin109

Ciekawe, aczkolwiek strasznie smutne byłoby gdyby na koniec filmu, Szczerbatek jako że jest alfą musiałby dbać o bezpieczeństwo smoków i Drago uparł się tak strasznie na te smoki, że Czkawka mu zrobi taki ogon jak w dodatku „prezent od Nocnej Furii” i Szczerbo będzie musiał odlecieć gdzieś bardzo daleko by ochronić wszystkie smoki przed Drago i tak właśnie będzie się musiał rozstać z Czkawką.
Albo gdyby Drago zagroził, że zabije Szczerbatka i Czkawka będzie mu kazał uciekać z innymi smokami. Zapewne nikt by się tego nie spodziewał, że nikt z głównych bohaterów nie zginie, a zakończenie i tak będzie mego smutne, bo bardzo licznej części oglądających ten film się spodobał z powodu tej relacji chłopak - smok.

kri234XD

Na pewno ( i to niestety nie żarty D:) SMOKI ODLECĄ Z BERK ): ):

AmberPL

No cóż nie wybiegajmy w przyszłość, zobaczymy jak to będzie choc sam się niecierpliwie.

Adenek

Autor filmu powiedział że smoki odlecą
PS: też się nie cierpliwię.

AmberPL

Hehe a kto nie? ^_^

ocenił(a) film na 7
AmberPL

no odlecą gdyż prawdopodobnie zaczną dziczeć dorwie ich jakaś choroba a to wszystko przez walkę z drago który mimo iż zabije matkę czkawki i sam zginie to i tak narobi wiele szkód smoką przez co zostaną wygnane a sam czkawka popełni samobójstwo bo astrid umrze przy porodzie a matka umrze właśnie przez drago

Kamilhugo517

A ja myślałam że twórcy jednak zdecydowali się że Astrid przerzyje.

AmberPL

PS.: Sory za błędy ( jesli popełnilam)

Adenek

czkawka może będzie już zarośnięty a może pokażą drugą nocną furie albo szczerbatek zginie

ocenił(a) film na 7
kri234XD

niestety 3 część ma być dużym wyciskaczem łez Astrid ma zginąć na początku przy porodzie mama Czkawki ma zginąć w walce z Drago Czkawka na koniec ma popaść w depresje ponieważ zostanie bez rodziny a smoki odlecą przez co on sam umrze

Kamilhugo517

Jeśli ktokolwiek wierzy w te bzdury... To gratuluję -_-

WielkiMou

ja tak czytam te wywody i sobie myślę " Mój Boże, co ja tu robię?!" Idę pokrzyczeć w poduszkę, żeby te herezje odreagować...

ocenił(a) film na 9
kri234XD

chciała bym żeby w jws 3 była wyspa pełna nocnych furii a drago wrócił z zamiarem stworzenia armii nocnych furii ze szczerbatkiem na czele(bo w końcy został smoczym alfom)

izauczen4

czy tego czasem nie było w JWS2 ? ;] (pomijajac szczerbatka)

kabaretyk

Nie.

kri234XD

moim zdaniem bendzie 2 nocna furia albo drago krwawdoń powruci i zabije szczerbatka no i 3 wersja ale niewiem co przytym jeszcze było ale myśle że czkwawka bendzie miał dziecko

elomelopl

Ja myśle że Drago wróci i zginie szczerbatek bedzie też piosenka" thanks buddy see you in valhalla"

kri234XD

Wejdź na oficjalną stronę zobaczysz zwiastuny 1,2 i 3
howtotrainyourdragon com

kri234XD

Idę o zakład że Czkawka i Astrid będą mieli małego/małą. No będą już mieli po 25 lat więc wydaje mi się że nie będzie dla nich za wcześnie. :)

kri234XD

Rzekomo w trzeciej części ma być ukazany koniec smoczej ery. Jak będzie, to czas pokarze. Na obecną chwilę nikt z ekipy Dreamworks nie chce wyjawić ani krzty szczegółu. Trzecia część ma być zamknięciem cyklu, ale... w sieci pojawiają się plotki o czwartej części! Moim zdaniem byłby to istny strzał w kolano! Dla przykładu seria Shrek miała być trylogią, a rozciągnięto ją o bodaj cztery czy pięć części! Dowodem na moje podejrzenia jest sprawdzenie dostępności domeny "howtotrainyourdragon4.com", która jest zajęta! Na szczęście wersja z piątką na końcu jest wolna... :)
https://secure.domain.com/register/domains/?dom_lookup=howtotrainyourdragon4.com &flowid=25&privacy_all=2&domainPrivacyName=Domain%20Privacy

kri234XD

Na stronie dreamworksa pisało że ma umrzeć jeden z głównych bohaterów czytając komentarze niektórzy pisali że czkawką A inni że Astrid .

kri234XD

W 3 prawdopodobnie zobaczymy kolejnego przedstawiciela 10 klasy zauważcie że w pierwszej części stylu jest jeden sam choćby motyw wabienia smoków do leża działa identycznie jak Alfy w drugiej części, wydaje mi się że Krzykozgon również jest przedstawicielem 10 klasy. Natomiast w grze znajduję się kolejny smok o tej klasie o którym informacji nie ma ani w filmach ani (jak na razie w serialu) więc pewnie pojawi się w trzeciej części filmu. Ponoć twórca filmu chce zakończyć produkcje słowami "Jak byłem mały były smoki" czy jakoś tak będą to pewnie słowa Czkawki na końcu lub młodego dziecka na końcu.

kri234XD

Czkawka ze szczebkiem odnajdą wyspe nocy Czkawka z Astrid będą mieli córke a szczerbatek tagże zostanie rodzicem i przez to ze szczerbatek trafi na slad drogiej nocnej furii (samicy) znowu bedzie prawdopodobnie to dochodziło do wojen ale Czkawka będzie chciał temu zapobiec (NW jak będzie nazywała sie samica nocnej furii i dziecko Czkawki i Astrid)