PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331014}

Jak wytresować smoka

How to Train Your Dragon
2010
7,9 314 tys. ocen
7,9 10 1 313869
7,9 67 krytyków
Jak wytresować smoka
powrót do forum filmu Jak wytresować smoka

mnie się ta bajka w ogóle nie podobała :(

użytkownik usunięty
julia41

Cóż, o gustach się nie dyskutuje ale może rozwiniesz trochę swoją wypowiedź? Na mnie ta bajka wywarła bardzo pozytywne emocje. Widziałam ją kilka razy i gdyby leciała teraz w TV rzuciłabym wszystko i poszła oglądać.

ocenił(a) film na 10

bardzo miły film....calkiem ciekawa historyjka i przyjazne postacie....ale Nocna Furia....majstersztyk!!! Wspaniała animacja!! Słodki smoczek :)

ocenił(a) film na 10
julia41

No dobrze, różne są gusta, więc możesz jej nie lubić, ale dlaczego taka niska ocena? Przecież obiektywnie rzecz biorąc nie zasłużył na 1.

julia41

pewnie słuchasz Dody i masz w domu plakat Justina Biebera. dorośnij dziewczynko.

julia41

Jeśli ktoś mówi "bajka" na pełnometrażowy kinowy film animowany to raczej nie dziwi mnie taka ocena oraz brak jej uzasadnienia.

użytkownik usunięty
julia41

ehh. dla mnie fajny film. ciepły, miły, przyjemnie się go oglądało. ;) polecam jak najbardziej.

ocenił(a) film na 6
julia41

Mnie też nie za bardzo podszedł do gustu, ale żeby od razu 1/10?! Daj spokój, przecież to wcale nie był film pozbawiony zalet, ja daje 6/10, ale ciebie nie rozumiem.

ocenił(a) film na 10
montezuma_wielki

Są ludzie, którzy znają tylko dwa rodzaje ocen: 10/10 i 1/10. Wiadomo, że nikt rozsądny nie wystawia tej animacji 1/10, bo nawet jeśli historia w ogóle się nie podobała, to za samą muzykę i jakoś animacji zasługuje na 6/10. Ale wiadomo jak to jest z internetowymi nienawistnikami.

ocenił(a) film na 6
Micoud

Coś w rodzaju trolla, tyle, że oni uznają, iż ocenili film tak jak na to zasłużył i biorą swoją ocenę na serio.
Pozdrawiam ludzi racjonalnie oceniających filmy :)

ocenił(a) film na 10
julia41

Przecież to troll! Tej bajki nie da się nie lubić na tyle, aby dać 1/10 :P

aleera89

zgadzam się! ^^

ocenił(a) film na 10
darek12322

Ja także!

ocenił(a) film na 10
julia41

W ogóle co ty odwalasz. To jest bajka!!!! Bez żadnych kontekstów, co ostatnio się rzadko zdarza. Mnie, tak samo jak innych moich znajomych, ten film bardzo wzruszył. Jest to tak wyśmienicie zrobione, że nawet nie wiem jak można go nie lubić. No ale tak zgadzam się z poprzednikiem lepszy jest dla ciebie Bieber z Hanną Montaną niż coś porządnego, z klasą.

ocenił(a) film na 9
twix04

mogę tylko nadmienić że bajka to utwór literacki ;) To jest film animowany, co oczywiście nie znaczy że nie jest fenomenalny :)

ocenił(a) film na 9
moglut

Dokładnie. : D

użytkownik usunięty
julia41

Kolejna prowokacja...

ocenił(a) film na 9
julia41

ojej :(