PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331014}

Jak wytresować smoka

How to Train Your Dragon
2010
7,9 314 tys. ocen
7,9 10 1 313869
7,9 67 krytyków
Jak wytresować smoka
powrót do forum filmu Jak wytresować smoka

05.10.2012, piątek 20:00 i w niedzielę 07.10.12 o 15:55

ocenił(a) film na 10
SolarisUrbino

chyba nie wytrzymam miliona reklam... :P

ocenił(a) film na 10
Lanses

Ja już wolałbym sciągnać na waszym miejscu niż oglądać na TVN dzis sobie obejrzałem po raz pierwszy i jestem oszołomiony tak dobrą animacją moze i lepszą niż Merida te dwa filmy stawiam w moim prywatnym podium na 1 miejscu

użytkownik usunięty
SolarisUrbino

Ja mam na rmvb jakość naprawdę dobra, można pobrać z "gdzieś", ale pamiętajcie - pobierać można tylko pliki, których się ma oryginalną wersję jako zabezpieczenia w przypadku uszkodzenia nośnika z oryginałem :)

SolarisUrbino

Chciałam zmusić siostrę do obejrzenia, ale jak to na tvnie to chyba innym razem.

ocenił(a) film na 10
SolarisUrbino

W dobie internetu człowiek zdąży obejrzeć film milion razy, zanim wyemituje go TVN. No i najważniejsze - bez reklam!

ocenił(a) film na 9
SolarisUrbino

Obejrze napewno, bo film świetny a reklamy mi nie przeszkadzają :)

ocenił(a) film na 10
dovio

Ale zawsze reklamy psują nastrój, bo przerywają film w niespodziewanych momentach :( Mam na DVD, ale chyba włączę w piątek TVN w ramach wspierania animacji takich jak ta :)

ocenił(a) film na 8
SolarisUrbino

Ja chyba obejrzę w niedzielę ;).
P.S. Mnie na TVN-ie reklamy aż tak bardzo nie rażą, gorzej z Polsatem xD.

ocenił(a) film na 10
_Olinka_

Nie przepuszczę żadnej okazji żeby obejrzeć ten film :)

ocenił(a) film na 10
Charlie.fenderson

Ja też po prostu go kocham. Naprawdę zawsze mnie śmieszy mimo ,że oglądałam 10000 razy :)

ocenił(a) film na 10
TheLejdis

mimika Czkawki + Szczerbatek, który zachowuje się jak wielki kociak = FUN :D

ocenił(a) film na 10
SolarisUrbino

Wolałbym już ściagnąć film niż ogladać w telewizji z tymi reklamami film traci poźniej swoją magię ... tak też zrobiłem ściągłem już jakiś czas temu i oglądam kiedy chcę :) w telewizji takich hitów animowanych nigdy w życiu nie obejrzę