I czasem lubię oglądnąć sobie baje np ostatnio widziałem " Zaplątani " ale tylko jak wytresować smoka wywołało mimo mojego wieku takie same emocje jak podczas mojego pierwszego filmu jakim był KRÓL LEW.
Dzięki temu arcydziełu znowu poczułem sie jak dziecko i to jest piękne.
Zgadzam się! Ja co prawda nie widziałem "Zaplątanych" ale porównując do innych bajek typu "Potwory kontra obcy" to musze przyznać, że "Jak wytresować smoka" wywarło na mnie piorunujące wrażenie. wspaniała muzyka i tempo akcji, film zrobiony z rozmachem, niezwykła pomysłowość to tylko kilka z wielu zalet filmu.
Jak nie widziałeś to Ci polecam Zaplątanych wiadomo jest to bajka w innym klimacie ale w mym przekonaniu chyba najbardziej sie zbliżyła do starego Disneya w ostatnich latach i wcale nie jest to też babski film bo na początku w ten sposób właśnie myślalem ;)
Zgadzam się w pełni! Bez względu na wiek (mam 21) każdy facet zakocha się w Roszpunce! Dziewczyna z 'jajem' :)
Oglądnąłem Zaplątanych, i chyba mamy podobny gust, przynajmniej jeśli chodzi o te dwa filmy. Bardzo mi się bajka podobała, rzeczywiście bardzo przypomina stare Disneyowskie filmy animowane robione techniką klasyczną. Animacja bardzo ładna, zakończenie nie banalne, jak dla mnie bomba, no i Roszpunka bardzo ładna. Pozdrawiam wszystkich sympatyków Zaplątanych i Jak wytresować smoka!
Nie wiem czy czytałes mój temat na "zaplątani" ale właśnie też pisałem że jest to stary disney ;) możliwe że to ten gust