Obejrzałem wczorak z nudów na tvn i niestety zawiodlem sie.. nijaka fabuła i nie smieszne dialogi. A szkoda
Niestety się z Tobą nie zgodzę dialogi są bardzo śmieszna , fabuła jest bardzo ciekawa. A szczerbatek i te jego kocie ruchy ? Genialny!
Mógłbyś się przyczepić do "nieśmiesznych dialogów", gdyby to była komedia. -.- Era Shreka już się kończy i powstają nie tylko animowane komedie.
Ile zdań tyle opinii ale prosze jeśli ktoś agresją reaguję na moją opinie OSOBISTĄ to swiadczy tylko o jego poziomie intelektualnym ;) Bez pozdrowień.
Film jest w miarę dobry jak na animacje dla dzieci.Tu akurat nie chodziło twórcom o komedie,tylko o dobre familijne kino.Nie każdy film animowany musi być śmieszny.
Film jest świetny, szkoda,że Ci się to niepodało. Widać, masz inny gust, pooglądaj mtv albo tvn meteo ;) bez spiny papa
oczywiscie oglądam wkółko vive i mtv ;D i nie znam się na filmach bo nie podoba mi się ten film..
a to coś złego?
Umiesz wejść w profil i podejrzeć oceny! To ci dopiero...
Jak będę chciał to i kac wawe ocenię na 10. Moja wola - moje oceny.
Jesli twoja wola i twoje oceny to nie rozumiem co komu nie podoba sie w tym ze ten film o smoku nie jest w moim guście. Sam sobie gościu przeczysz.