PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331014}

Jak wytresować smoka

How to Train Your Dragon
2010
7,9 314 tys. ocen
7,9 10 1 313859
7,9 67 krytyków
Jak wytresować smoka
powrót do forum filmu Jak wytresować smoka

Piękny film

ocenił(a) film na 9

Naprawdę, film strasznie mi się podobał, główny wątek, muzyka, zdjęcia i ogólnie... wszystko :) Może się wydawać : "E, dziwna bajka, głupi plakat, nie obejrzę". Ale gdy zaczniesz, to się nie oderwiesz. Polecam film każdemu, niezależnie od wieku, myślę, że powinno się obejrzeć ten film :)

ocenił(a) film na 9
użytkownik usunięty
moglut

zgadzam sie film cudowny:) a przedstawienie smoków oryginalne.. gdy zobaczyłam na poczatku Szczerbatka to pomyślałam "niee..to gniot.i beznadziejny smok."..nie należy oceniać książki po okładce ;D

~raven_2_2 "nie należy oceniać książki po okładce"
Raczej filmu po plakacie ;D

Mnie również się film bardzo podobał, chociaż zwiastuny i plakaty były takie sobie. Obejrzałem go bo czytałem że Powell zrobił do niego dobrą muzykę - rzeczywiście muzyka przeeeeeepiękna.

ocenił(a) film na 9
PCFilmWeb24

Wogóle akcja promocyjna była słaba no i damięcki nie miał takiego głosu jak czkawka z trailera :/ Na szczęście oceniam oryginał który jest extra :D

ocenił(a) film na 9
moglut

Wiecie kto tam podkłada głos ;> ?

ocenił(a) film na 9
moglut

Jay Baruchel?
Poszedłbym chętnie do kina, ale chyba nie było wersji z oryginałem. Szczerze mówiąc, to na początku obejrzałem ten film tylko ze względu na Butlera, ale okazało się, że film wymiata ;) Nie wiem dlaczego w walce o Oscara za najlepszy film, wygrało Toy Story 3. A Oscara za muzykę, to film miał znakomitą konkurencję =)

ocenił(a) film na 9
TheJoakim

heh, chodziło mi o pierwszy polski trailer :P

ocenił(a) film na 9
moglut

To nie mam pojęcia :)

ocenił(a) film na 10
TheJoakim

Jak chodzi o Czkawkę to w filmie podkłada go Mateusz Damięcki, a w zwiastunach Grzegorz Drojewski.

ocenił(a) film na 9
owoc_232

Drojewski ta... w takich chwilach żałuje że nie jestem multimilionerem xD

ocenił(a) film na 10
owoc_232

uwielbiam głos Damięckiego!