PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331014}

Jak wytresować smoka

How to Train Your Dragon
2010
7,9 314 tys. ocen
7,9 10 1 313884
7,9 67 krytyków
Jak wytresować smoka
powrót do forum filmu Jak wytresować smoka

Miłujesz się w weltschmerzu, ale nie jesteś emo? Indie też nie jesteś, chociaż kupujesz koszulki z filmowymi nadrukami? Jeśli odpowiedziałeś twierdząco na dwa pierwsze pytania, powinieneś poważnie się zastanowić nad CHATEM FILMWEB.

Z pewnością masz ochotę posiedzieć z psami baskerville'ów, porozmawiać o ontologii i smakach jogutów. (Ew. o filmach)

Z nami możesz przespać życie ciekawie!
Gabinet osobliwości otwarty 24/7. Jednak pamiętajcie: też wychodzimy czasem do ubikacji. Kwestia czasu, a nóż ktoś przyjdzie.
Nie zapomnij wziąć ochraniaczy - nie mamy kagańców.

http://polchat.pl/chat.php?room=Filmweb+-+leb+pelen+filmow

Zapraszamy

Filmweb_Czat_Crew

Szczerze mówiąc, porównanie co najmniej chybione. Tylko z powodu latania na smoku ma to związek z "Neverending story"? To się nijak ma do tamtego filmu.

ocenił(a) film na 10
Filmweb_Czat_Crew

Przeczytałam początek i reszty mi się nie bardzo chce czytać ...ale każdy moment w moim życiu w którym się uśmiecham jest dla mnie cenny czas spędzony na tym filmie w kinie także był czasem spędzonym dobrze do tej pory się uśmiecham jak pysio smoka zobaczę ;)... mnie to wystarcza i nie muszę należeć do żadnej subkultury jkakie to ma znaczenie jestem cżłowiekiem zadowolonym człowiekiem który się śmiał. Było warto obejrzeć ten film ;)