PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331014}

Jak wytresować smoka

How to Train Your Dragon
2010
7,9 314 tys. ocen
7,9 10 1 313884
7,9 67 krytyków
Jak wytresować smoka
powrót do forum filmu Jak wytresować smoka

o ile nie najlepsza bo ,naprawde teraz musialbym mocniej sie zastanowic zeby przypomniec sobie jakis tytul porownywalny do tego wiekszosc,zreszta nie ma potrzeby trzeba cieszyc sie dobrym seansem :)

goraco polecam , i prosze nie przejmowac sie wypowiedzami typu ze film jest nieodpowiedni dla dzieci ponizej 7 roku zycia bo trzeba byc naprawde zaklamanym hipokrytaaby takie tezy stawaic , w dzisiejszych czasach byloby dobrze gdyby dzieci wylacznie takie bajki ogladay niz te ktore czesto serwuja stacje telewizyjne

ocenił(a) film na 1
LiveNLetDie

to chyba mało w tym swoim zyciu widziałas...

ocenił(a) film na 9
mama_kangurzyca

Matko pedagog, ktora zachowuje sie jak 14 letni troll. Daj sobie spokoj, udowodnilas juz swoja plytkosc i glupote. Mam to szczescie ze mnie rodzice zabierali na wszystkie bajki disneya i nawet po 15 latach je oglądam i rowniez moge przyznac ze Jak wytresowac smoka jest najlepsza bajka jaka dotad widzialem. A ile ty widzialas w zyciu? Widac zbyt malo ty widzialas jak idziesz z dzieckiem na film ktorego sie boi. Idz na forum http://www.kafeteria.pl/ i tam sie pożal wsród innych mądrych panienek.
Pedagog?! I tak odnosisz sie do ludzi? Tak bezkrytycznie, kazdy widzial na swoja miare rozne rzeczy w zyciu i kazdy ma inne wartosci i postrzega rozne rzeczy za fajne/niefajne. Wspolczuje twojemu dziecku. Pewnie je wychowujesz i narzucasz swoje idee i sposoby myslenia jak to robili w twoim wypadku.

Przepraszam... ze nakarmiłem trolla.

ocenił(a) film na 9
Repcak0

I co tu się dziwić że edukacja w Polsce coraz bardziej schodzi na psy. Z takimi 'pedagogami'...

ocenił(a) film na 10
mama_kangurzyca

wrecz przeciwnie niewiele tytułow mi umyka i nie mowie tu wylacznie o bajkach bo po prostu uwielbiam filmy i moge smialo stwierdzic ze na przelomie ostanich lat obejrzałem praktycznie wszystko , takze "jako takie " rozeznanie mam ktore pozwala mi skrytykowac w miare obiektynie dany film

ocenił(a) film na 10
LiveNLetDie

a mi się baaardzo bardzo podoba i to jest właśnie ta jedna z niewielu dobrych bajek :D Jest cudowna a Furia mnie po prostu oczarował :D Połączenie kota z psem.... Takie cuuudo <3 Jestem dorosła, ale tą bajką jestem zachwycona :D

aleera89

Dokładnie :D ... kot + pies = smok, a jak biegał za światełkiem... poległam. :D

ocenił(a) film na 9
Wescik

Bajka była genialna:D Ktoś narzekał, że smoki nie są fajnie zrobione. A nocna furia to najfajniejszy smok, jakiego widziałem. Śmiało mogę powiedzieć, że to jedna z lepszych jakie widziałem. Spokojnie może z disneyowskimi w szranki stawać:)

ocenił(a) film na 9
Pregier

Zgadzam się! Bajka fantastyczna :D Nawet dwa dni po seansie jak sobie o niej pomyślę to się uśmiecham :D Ale raczej nie dla małych dzieci... Znam takie które mniej strasznych bajek się boją...

aleera89

Miny jakie robił Szczerbatek mnie rozbrajały, widać było że dbano o szczegóły w tworzeniu animacji. Też zauważyłam pewne kocie cechy, np jak lezał na skale i sie patrzył na Czkawke tak samo jak kot gdy sie przyczaja. Dla mnie lepiej tego smoka zrobić nie mogli.