o ile nie najlepsza bo ,naprawde teraz musialbym mocniej sie zastanowic zeby przypomniec sobie jakis tytul porownywalny do tego wiekszosc,zreszta nie ma potrzeby trzeba cieszyc sie dobrym seansem :)
goraco polecam , i prosze nie przejmowac sie wypowiedzami typu ze film jest nieodpowiedni dla dzieci ponizej 7 roku zycia bo trzeba byc naprawde zaklamanym hipokrytaaby takie tezy stawaic , w dzisiejszych czasach byloby dobrze gdyby dzieci wylacznie takie bajki ogladay niz te ktore czesto serwuja stacje telewizyjne
Matko pedagog, ktora zachowuje sie jak 14 letni troll. Daj sobie spokoj, udowodnilas juz swoja plytkosc i glupote. Mam to szczescie ze mnie rodzice zabierali na wszystkie bajki disneya i nawet po 15 latach je oglądam i rowniez moge przyznac ze Jak wytresowac smoka jest najlepsza bajka jaka dotad widzialem. A ile ty widzialas w zyciu? Widac zbyt malo ty widzialas jak idziesz z dzieckiem na film ktorego sie boi. Idz na forum http://www.kafeteria.pl/ i tam sie pożal wsród innych mądrych panienek.
Pedagog?! I tak odnosisz sie do ludzi? Tak bezkrytycznie, kazdy widzial na swoja miare rozne rzeczy w zyciu i kazdy ma inne wartosci i postrzega rozne rzeczy za fajne/niefajne. Wspolczuje twojemu dziecku. Pewnie je wychowujesz i narzucasz swoje idee i sposoby myslenia jak to robili w twoim wypadku.
Przepraszam... ze nakarmiłem trolla.
I co tu się dziwić że edukacja w Polsce coraz bardziej schodzi na psy. Z takimi 'pedagogami'...
wrecz przeciwnie niewiele tytułow mi umyka i nie mowie tu wylacznie o bajkach bo po prostu uwielbiam filmy i moge smialo stwierdzic ze na przelomie ostanich lat obejrzałem praktycznie wszystko , takze "jako takie " rozeznanie mam ktore pozwala mi skrytykowac w miare obiektynie dany film
a mi się baaardzo bardzo podoba i to jest właśnie ta jedna z niewielu dobrych bajek :D Jest cudowna a Furia mnie po prostu oczarował :D Połączenie kota z psem.... Takie cuuudo <3 Jestem dorosła, ale tą bajką jestem zachwycona :D
Bajka była genialna:D Ktoś narzekał, że smoki nie są fajnie zrobione. A nocna furia to najfajniejszy smok, jakiego widziałem. Śmiało mogę powiedzieć, że to jedna z lepszych jakie widziałem. Spokojnie może z disneyowskimi w szranki stawać:)
Zgadzam się! Bajka fantastyczna :D Nawet dwa dni po seansie jak sobie o niej pomyślę to się uśmiecham :D Ale raczej nie dla małych dzieci... Znam takie które mniej strasznych bajek się boją...